Magda & Viktorias galna äventyr

Idag hade både jag och Magda supertråkigt när vi chattade på msn, så vi bestämde oss för att träffas och ha tråkigt tillsammans. Först satt vi ute i solen på asfalten hemma hos Magda och pratade om allt möjligt, sedan sa Magda: "Viktoria? Vill du gå på upptäcktsfärd med mig? Eller ja, det är ingen upptäcktsfärd, jag vill bara kolla en sak." Självklart, svarade jag.

Det slutade i alla fall med att vi begav oss ut i skogen. Först bara i kanten, sedan längre och längre bort. Vi kände oss som när vi var små och jag fick se massor av Magdas gamla kojor. Det blev jättesvårt att ta oss fram bland branta berg, blöta vattendrag, spetsiga träd och snö, snö, snö. Till slut visste vi knappt vart vi var, bara att vi var blöta, smutsiga och blodiga, men humöret var i topp!

Bäst var när vi fick syn på en jättestor isbana som vi inte kunde fatta fanns där, så vi var tvungna att gå och undersöka. När vi närmade oss isbanan stannade plötsligt Magda och sa: "Men ... men ... Det där är ju inte is! Det är ju parkeringen!" Vi är väl för bra, ser inte skillnad på en isbana och en asfaltsparkering xD Magda hade ju i alla fall en ursäkt, hon hade inga glasögon, jag hade ju mina linser! xD

Hur sjutton ska vi ta oss ur det här ? xD


Ett tag trodde jag att vi aldrig skulle komma därifrån. Och ett tag höll jag nästan på att få panik. Magda satt på ett nedfallet träd och ramlade baklänges - det såg ut som om hon skulle bryta nacken av sig! Jag skrek av chock och fick panik i några sekunder, tills jag hörde hennes bekanta fnissande. Tack och lov för det xD

Efter ett antal skratt, skrik och fall så klättrade vi upp för ett högt, brant berg och var äntligen framme. Vilken lättnad det var! Fast vi fortsatte vårt äventyr en liten stund till med att bryta oss in i ett gammalt skjul ... Jag vet, jag är också chockad!

Varning för känsliga läsare
Jag rev upp ett hål i min handflata ute i skogen som sved en del och var smutsigt. När vi kom hem fick jag inte bort smutsen som letat sig in under huden med fingrarna. Jag fick ta en pincett och dra bort en del av huden så det började blöda mer, för att få bort smutset. Efter att jag hade grävt runt lite i såret så fick jag till sist bort jorden eller vad det nu var och kunde tvätta bort blodet.
Jag tänkte att det var lika bra att sätta en varning för texten, för Magda vägrade lyssna på mig eller se på såret när jag försökte prata om det. Det var inte äckligt, bara lite blodigt och smutsigt ;)

YES! VI KLARADE DET!


Efteråt hade vi mysigt och drack te i varma kläder framför filmen Valentine's Day. En riktigt äventyrlig, härlig dag med världens bästa Magda!

Comments

Magdalena

Hahahahahhahahahahahahahahha de va gryyyyyymt kul! haha, shit va kul de va :D o jäklar, fan va kul de va :D de vill jag verkligen göra om!! :D <333

2010-04-04 @ 20:29:05
URL: http://magdaalenapeter.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0