När har den premiär nu då?!

Jag tänkte just på när Harry Potter and the Deathly Hallows har premiär och bestämde mig för att kolla på sf.se. Fast där fick man ingen större hjälp! På alla ställen står det att den har premiär den 19:e november, det vill säga fredag nästa vecka. Men på sf står det att den har premiär den 17:e, det vill säga onsdag nästa vecka. Vilken ska man lita på? Jag vill veta när det är! Det är också konstigt att man inte kan boka biljetter än, det brukar man ju kunna göra två veckor före och nu är det bara EN vecka kvar!

Men jag vet fortfarande inte om jag ska se i Uddevalla eller Göteborg. Det skulle ju vara ascoolt att se den i 3D i Gbg, men det funkar ju inte om det är på en skoldag. Jag vill se den med Magda också, vi har bestämt att vi ska se på alla Harry Potter-filmer ihop :D Men jag vet inte om hon kanske vill se den i Gbg även om det är på en onsdag ... Jag vill ju se den med resten av tjejgänget också! Aja, det löser sig. Jag längtar!?!

Comments

Magda

GÖTEBORG, GÖTEBORG, GÖTEBORG! Haha, det hade varit så sjukt nice o se premiären i göteborg! :)

2010-11-08 @ 18:41:50
URL: http://magdaalenapeter.blogg.se/

Magda

Det är försent för att se premiären i Göteborg, men när del 2 kommer ut, ska jag se premiären i Göteborg, med eller utan dig! Bara så du vet ;)

2010-11-08 @ 18:46:17
URL: http://magdaalenapeter.blogg.se/

Malin

VILL SE VILL SE VILL SEsv: JAG TROR DET! :D Robert är så snyyyyyygg.... jag kommer smälta! Men jag tror det är "efter-klänningen", du vet när dom åker iväg till ön. Jag tror den "riktiga" bröllopsklänningen ska vara lite mer wow! :D

2010-11-08 @ 21:13:00
URL: http://rocknrollvampyre.bloggplatsen.se

emma

JAG VIL MEEEEEED! Gbg eller uddevalla, jag följer lätt med :D <3

2010-11-09 @ 08:13:18
URL: http://envyusthree.bloggse/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0