Inspirerad av Internet #1

Min underbara doudou (gossedjur) som jag köpte i Paris! ♥
 
Du vet hur du ibland kan försvinna från tillvaron och leva i internetvärlden under långa tidsperioder, då det känns som att resten av världen står still? Du hamnar på youtubefilmer och tv-serier, finner en blogg eller annan sida med intressanta historier och bilder, eller liknande. 
 
Fastän jag uppmuntrar aktiviteter utanför cybervärlden, så tycker jag det är helt okej att vara fastlåst vid skärmen ibland, speciellt på söndagar. Jag blir alltid så inspirerad av att titta på fina bilder på weheartit och bra idéer finner mig ofta när jag läser välskrivna bloggar. Det gäller att hitta de där guldkornen. Därför tänkte jag dela med mig av de senaste guldkornen som jag funnit i nätets förunderliga atmosfär. 
 
 
INSPIRERAD AV INTERNET #1
 
Humoristisk och söt video med små barn som ska beskriva One Direction! Jag älskar när man får se in i små barns fantasifulla huvuden! 
 
En av mina Spotifylistor som jag spelar för jämnan i bakgrunden när jag skriver texter, redigerar foton eller bara slösurfar. Jag vet, jag gillar faktiskt sådan här musik! Den första är min favorit! 
 
Malins vackra Londonblogg, speciellt inläggen London at night och i dagsljus It's London after all, jag älskar hennes fina bilder från denna magiska huvudstad - mer storstadsliv åt folket! 
 
Lustig lista för oss med kontrollbehov. Det skulle vara en av de största bedrifterna i mitt liv att genomföra nummer 6! 
 
Jag upptäckte nyligen facebooksidan Humans of New York, och satt i en halvtimme och läste olika människors personliga minnen och åsikter. En av dem som verkligen grabbade tag i mig var det plötsliga slutet på den här killens kärlekshistoria
 
Jag smälter lite när jag ser att min drömryggsäck från min favoritbutik New Look är på rea, men är SLUT! Varför köpte jag den aldrig i Paris?! 
 
Min fina vän och den nya au pairen i min franska värdfamilj, Emelie, har en drömmig blogg som jag älskar att gå in på för att minnas tillbaka till livet i Paris. Just nu är hon precis tillbaka i staden efter semester på Korsika och jag kan knappt vänta på att få läsa hennes insiktsfulla inlägg om min favoritstad! 
 
Tips på saker att blogga om i form av en inspirerande lista på bloggen Sometimes Sweet. Vi alla får idétorka ibland! 
 
Livsmotiverande inlägg 18 Chances You Won't Regret Taking In Life, ett bland många, på Marc & Angels blogg
 
Min sida på weheartit där jag har samlat mina drömmar och tankar i bildform. J'adore. 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, jag är ärad att få vara ett tips! Gosse! Men snacka pressen.. Måtte jag vara insiktsfull nu också?

Alla dina tips är sockersöta, fnissiga och så du. Väl sammantaget, Viktoria!

Svar: Don't worry, be happy! Don't change a thing and you'll be great! Nämen tack! Jag blev riktigt nöjd faktiskt!
Viktoria - Hallon

2014-07-27 @ 14:38:38
URL: http://sockerskrin.blogspot.com

Malin

Nämen du! Vilken glädjespridare du är! <3 Tack för de fina orden! Älskar förresten videon av de små barnen som ska beskriva One Direction!

Svar: Just speaking the truth! Eller hur, visst var den söt!?
Viktoria - Hallon

2014-07-28 @ 10:52:24
URL: http://lightsinlondon.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0