Parc MonceauDet här är min tredje ankomst i Paris efter en vistelse i Sverige, och precis som de andra gångerna har jag nu återfått min upptäckarlust! Det finns ju så mycket att se i Paris! Sådant lägger jag märke till efter en rundresa till mitt hemland. Därför beslutade jag mig imorse för att ta en tur till Parc Monceau, som jag endast passerat genom i all hast förut, men aldrig tagit en närmare titt på. Jag förväntade mig inte att gilla den så mycket som jag gjorde! 


Mycket gräs, breda vägar, träd och bänkar fyllde denna park. Väldigt många motionärer sprang i yttersta spåret av parken vilket gjorde dessa gångar lite lätt stressande, men kom man lite längre in mot mitten blev det lugnt. Som här, bredvid karusellen, i skuggan. 

Runt omkring det här häftiga valvet, eller vad man ska kalla det, blev mitt absoluta favoritställe i parken! Det var så fint och lugnt i närheten av vattnet, plus att det fanns mycket rosor omkring, som jag avgudar. Jag slog mig ner där en stund för att bara andas och njuta av livet. 
 

Statyer spejade ut över parkens besökare här och var. Ett högt staket omringade hela parken, och på andra sidan var det fullt i vackra, klassiskt parisiga hus. 


Jag förälskade mig lite grann i den här lilla bron också. 
 
 
Det blev en lugn förmiddagspromenad som stillade min plötsliga upptäckarlust. På eftermiddagen var det slutligen dags att återse min värdfamilj! Jag kom på mig själv med att le hela vägen dit. När jag kom fram möttes jag av glada, välkomnande ansikten! Valentin kramade mig hårt och sa flera gånger under eftermiddagen: "Jag är glad att du är tillbaka, Viktoria!". Adrien uppskattade också min återkomst och var glad, och även om han inte sade så mycket så visade han att han brydde sig genom att hålla sig nära mig. Båda ville leka med mig hela tiden! Vi allihop var så glada, det var ett ljuvligt välkomnande! ♥ 

Comments

Elin

Låter så mysigt!
Ja har två frågor till dig :)
1. Varför är du tillbaka i Paris? Åkte du hem för att se din syster ta studenten och sedan åka tillbaka eller ville dom typ att du skulle komma tillbaka?
2. Hur gör du när du bloggar i ett annat land. Har du köpt en sticka så du har internett i Sverige eller går du typ till nått Starbucks och "snor" lite internett?
Ha det bäst, kram! :))

2014-06-09 @ 22:08:23
URL: http://egu.blogg.se

Melody

Låter härligt att småpojkarna saknat dig och att de var glada att du var tillbaka. Det innebär att du gör ett bra jobb!

2014-06-10 @ 05:29:26

Emelie

Gudars, jag älskar Parc Monceau. Hittills är det min favoritpark - men det kanske också är för att jag inte varit i Parc de Buttes Chaumont ännu.. ;) Det är ett äventyr för sommaren, det!

Du och pojkarna klickar så bra tillsammans. Du kommer nog inte kunna åka iväg igen, du får stanna med oss!

Svar: Jag trodde inte att jag skulle gilla den så pass mycket, men det var faktiskt inte min favorit ;) Nej, det har du nog rätt i! Vi får trängas på 10,2 kvm helt enkelt!
Viktoria - Hallon

2014-06-10 @ 08:35:31
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0