Gissa hur många koppar te jag dricker i veckan

 
Denna gråmulna söndagskväll är jag sådär mysigt småtrött. Jag tittar ut genom fönstret där regnet faller diagonalt ner från en molnig himmel och kramar om min tekopp (persika-mango-smak) lite extra. När jag lunchade med min syster och vår kusin i fredags utmanade jag dem att gissa hur många koppar te jag dricker per vecka. Hihi, vad tror du? 
 
Efter noggrann bedömning snittade jag på tjugo stycken. Nästan varje dag brukar jag dricka ca tre koppar under kvällen när jag pluggar/chillar. Ibland tar jag ett "eftermiddagspass" på två-tre koppar dessutom, fast vissa dagar dricker jag inget. Jag skulle utan tvekan beskriva mig som en "teoman". Och dessutom är jag mycket förtjust i det en väns pojkvän sa: "Men Viktoria, du är en väl en sån där liten tedam?" 

Comments

erica

åh men detta är vi två om! :} inte lätt att inte tycka om kaffe som student, men te funkar fin fint :}

Svar: Nej, trots att många gillar te så känns det som att kaffe ändå regerar. Jag har fått börja använda repliken: "Ska vi gå och ta en kaffe? Fast jag dricker inte kaffe, så jag tar en te." ;)
Viktoria - Hallon

2015-04-12 @ 21:31:33
URL: http://ericaskyllkvist.se

Emelie Blad

Tre, skulle jag säga att vi är! Kommer aldrig under 35 koppar per vecka, helt maniskt. Stackars Caroline som måste köpa mjölk till också...

Svar: TRETTIOFEM?! Du är helt galen, kvinna!!! Och en sann teinspirationskälla samtidigt. Där skiljde vi oss på en punkt, jag har inte mjölk i mitt te ... (Speciellt inte fransk mjölk - blähk! Säg inte att du gillar de franska mejeriprodukterna! Förutom fromage blanc så klart, hihi)
Viktoria - Hallon

2015-04-12 @ 23:32:05
URL: http://sockerskrin.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0