Rain, you are not the boss of me

 
Dagens motivation, som höll mig längtandes under alla 7,5 jobbtimmar, var att på eftermiddagen när jag kom hem skulle jag ÄNTLIGEN få bege mig ut på en frisk joggingtur. Jag var peppad till max, speciellt varje gång jag hörde en hurtig låt med bra beat på radion. Förra veckans lyckade turer kom mig till minnes, och jag återupplevde dynamitkänslan i kroppen. Jag bubblade nästan över av förväntan. 
 
Men gissa tre gånger vad som händer? R-E-G-N. Himlen öppnade sig precis när jag kom hem. Buttert satte jag istället igång att laga himlans goda matlådor till resten av jobbveckan (ugnsbakad lax, ugnsbakade rotfrukter och grönsaker, rostade frön och vit laxsås) medan jag väntade på att skyfallet skulle upphöra.
 
Över en timme senare spejade jag ut genom fönstret och beslutade mig för att nu hade jag fått nog! Vädret bestämmer minsann inte över mig! Om jag vill springa, då ska jag springa! Varmt klädd och med en keps för att skydda ansiktet mot irriterande droppar gick det faktiskt strålande! Tillfredsställelsen över att slutligen göra det som jag längtat efter hela dagen var stor. Jag kände mig fruktansvärt duktig och mäktig, och extremt fri - som ett barn som inte känner regnets kyla, utan bara njuter av att hoppa i vattenpölar. 
 
(Fast som någorlunda konsekvenstänkande vuxen så njöt jag av att hoppa över vattenpölarna istället, hihi).  

Comments

ISA

You go giiiirl! Starkt gjort. Lite knasigt i min värld att längta så efter en löptur haha! men då är man taggad ;)

2015-07-28 @ 22:44:05
URL: http://isabyl.devote.se

Felicia

Vilken fin blogg du har! Och starkt att ge sig ut och springa i detta, för att skriva det på rent svenska, skitväder!

2015-07-29 @ 13:07:40
URL: http://feliciabok.blogg.se

Julia

Helt rätt!! :D

2015-07-29 @ 16:26:22
URL: http://juliafridh.wordpress.com/

mormor

Rätt! Vädret skall inte få bestämma över vad man(du) skall göra och när man väl bestämt sig känns det så himla skönt efteråt. Fråga en som vet.

Svar: Visst är det så! Du är full av visdommar, kära mormor!
Viktoria - Hallon

2015-07-30 @ 18:12:47


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0