Jag är inte rädd för att jinxa något

 
Under hela hösten/vintern var jag helt svartklädd på mina joggingturer, så jag tror att mitt undermedvetna försöker gottgöra det genom att jag nu för tiden automatiskt klär mig i så starka färger som möjligt när jag ska ut och motionera! Häromdagen var det tre lager rosa och idag neongul tröja! Jag får ganska mycket blickar på mig när jag har den sistnämnda - folk tror att det är en mänsklig reflex som springer förbi dem. Det är helt okej, den bjuder jag på! Tröjan är så varm och härlig att jag oftast inte kan låta bli att välja den! 
 
Idag har jag spenderat största delen av dagen till att studera-studera-studera till molekylär cellbiologi-tentan, plus att jag på eftermiddagen tog en välbehövlig, avstressande joggingtur. Det var skönt att tänka på annat en stund, fastän titt som tätt ploppade det upp random meningar i huvudet, till exempel "Vad var polycistroniskt mRNA nu igen?", som jag försökte skjuta åt sidan så fort som möjligt. Nu är det endast två dagar kvar innan jag gör cellbiologi-tentan för tredje gången gillt! 
 
Jag är inte rädd för att jinxa något, (plus att jag är så busig att jag bryter mot jantelagen ibland) så jag kan ärligt talat säga att det faktiskt känns bra inför tentan. Jag har ju pluggat till det här provet två gånger förut och därför känner jag nästan hela tiden igen det jag läser och förstår principerna. Sist gång snubblade jag på mållinjen, så nu efter att ha pluggat cellbiologi regelbundet under den senaste månaden så känns det som att det här kommer att vara min gång! På onsdag gäller det! 
 
Och om jag svarar fel på några frågor så kan jag ju alltid skylla på att det var 1 april så att jag bara skojade!
Universitetsprofessorer och föreläsare har väl humor ... eller?

Comments

Emma

Lycka till, älskar din inställning till tentor. Riktigt inspirerande.

Svar: Tack så mycket! Härligt att höra, det är bara att kämpa på!!
Viktoria - Hallon

2015-03-30 @ 20:00:25
URL: http://emmabrandmyr.devote.se

Sarah

Haha! Den där 1 april-ursäkten ska jag köra på om jag säger något klantigt på morgondagens seminarium. Lycka till på tentan!!

Svar: Lycka till på seminariet! Det tycker jag att du gör alldeles rätt i, haha!
Viktoria - Hallon

2015-03-31 @ 12:29:54


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0