Rosa träningspeppen är äntligen tillbaka!

 
Denna soliga dag beslöt jag mig för att ta årets första rosa springtur, alltså iklädd min snygga workouttröja och INGEN jacka ovanpå! Rosa är min absoluta favoritträningsfärg (om jag får lov att hitta på ett sådant ord) som jag blir supertaggad av att bära! I dagens härliga solsken lyste både min tröja och mitt ansikte i denna fina skära färg. Jag njöt av att utmana kroppen med konditionsträning - det är inte bara hjärnan som konstant ska utmanas med allt plugg! 
 
(Förresten, har du hört om olyckan i Göteborg idag? Jag bestämde mig idag för att ta en tur till Gamlestan och jogga runt lite där eftersom jag aldrig hade sprungit i de trakterna förut. Just idag var det väldigt livat utanför SKF eftersom en stor krock mellan en buss och en spårvagn hade ägt rum där! Det var fullt i utryckningsfordon och människor, men jag tror att jag anlände ganska sent till platsen eftersom det inte fanns några ambulanser närvarande, utan alla skadade hade redan förts till sjukhus. Baksidan av bussen var helt intryckt - usch, så hemskt.) 
 
 
 
Den senaste soliga veckan har jag varit ute på flera härliga springturer, både på berg och mark! (Haha, de sista orden är ett litet internskämt - för varje gång jag ska säga de anatomiska termerna märg och bark, som till exempel finns i hjärnan, så råkar jag alltid säga fel och orden berg och mark kommer ut istället!) 
 
Och berg finns ju minsann i Göteborg - det är mycket backigt! Detta såg jag först som en nackdel, men numera uppskattar jag det för att ...
1) När man springer i uppförsbackar är det superbra träning!
2) När man väl har kommit upp för ett berg får man ju en fantastisk utsikt därifrån! (Skymtar du den lilla stickan mitt i bilden ovan? Det är Lisebergstornet, mitt favoritlandmärke i Göteborg!) 
 
 
 
Precis som naturen kan ha sin berg och mark - eller toppar och dalar snarare - kan även motivationen ha det. Igår till exempel var jag otaggad under träningspasset, så det gick ganska dåligt (trots att jag var iförd söta flätor och min nästbästa träningsfärg turkost!). Idag däremot gav de söta flätorna mig kraft och den rosa tröjan gav mig pepp! Det är klart att man har sina dåliga dagar ibland, men det viktigaste är att inte bli nedslagen av det, utan att hoppa på hästen igen! Då får man fina belöningar till slut, som den förträffliga tur jag upplevde idag, där jag kände mig som en riktig vinnare när jag kom i mål! 

Comments

Daniella Åberg

tycker du inte det är kallt att springa ute? :o

Svar: Nej, inte nu längre! Så länge det är över 0°C så kan man alltid klä på sig tillräckligt! :D
Viktoria - Hallon

2015-03-13 @ 22:41:08
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Hellen

Smart att utnyttja träningen till att upptäcka nya delar av Göteborg och då få se härliga vyer över staden.

Svar: Ja, eller hur! Blandning av nytta och nöje!
Viktoria - Hallon

2015-03-14 @ 05:52:02

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Vad du ger mig spring i benen, Viktoria! Och jag älskar de två sista bilderna på dig, så finurlig. Och som vanligt så njuter du av livet - som ingen annan jag känner!

Svar: Härligt att höra! :D Hihi, tack för komplimangerna! Du smickrar mig för mycket! Jag tror att vi båda kan utnämnas till drottningar av vardagsnjutning! Det borde finnas något slags pris för detta! Eller så finns detta pris redan: varje gång vi belönar oss själva med att njuta av en liten fin stund i vardagen!
Viktoria - Hallon

2015-03-14 @ 08:41:15
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Julia Lindqvist

Klart man kan ha en favoritträningsfärg! Min är mintgrön, blir sjukt peppad av det. Kanske inte är samma sak när man är läkarstudent och har den färgen överallt runtomkring sig(?) i skolan dock, haha :) Kul att se att ni haft lika bra väder i GBG som vi har haft i Lund!

Svar: Åh, vilken härlig favoritträningsfärg att ha! Mintgrön! Jag är absolut ännu inte trött på denna färg, haha! Hoppas att du också har njutit av det härliga vädret! :D
Viktoria - Hallon

2015-03-14 @ 10:39:08
URL: http://juliaoflund.se

Louise

Känner mig alltid som en lat soffpotatis när man ser en joggare haha, jag HATAR att jogga! Och ändå ska jag prova varje år för det verkar ju gå så lätt :P men icke haha...

Svar: Det är svårt i början, det finns inget sätt att komma runt det!! För 4 år sedan avskydde jag till djupet av mitt hjärta att springa och var helt slut efter att ha joggat i en minut. Så jag vet precis hur det känns! Sedan bestämde jag mig för att fortsätta, men grämde mig inför varje gång jag skulle springa och tyckte det var fruktansvärt, men på bara 2-3 månader med jogging ca 3 gånger i veckan så ändrades min åsikt om jogging från bott till topp! Sedan dess har jag tyckt om det och ofta ÄLSKAT det! Men detta är ju inte samma för alla, vissa föredrar andra sporter och träningsformer och det är självklart jättebra. Vi är olika och jag tycker vi ska anamma det! Du kanske har något annat du gillar!
Viktoria - Hallon

2015-03-14 @ 18:13:35
URL: http://louisesyr.blogg.se

Maja

Hej, jag vet att jag hittade hit när du var i Paris och då kunde jag vara nostalgisk med au-pairandet (som jag iofs gjorde i fransktalande delen av Schweiz) men Paris är ju bäst liksom. Sen ägnade jag mig mindre åt bloggen och bloggar men nu har jag hittat hit igen. Vad härligt med läkarprogrammet! Nu kommer jag in här och får härliga minnen från studenttiden istället även fast jag inte pluggade i Göteborg och inte till läkare men till annat vårdyrke. Jag får härliga känslor i magen av att kika in här helt enkelt. Lycka till på studentäventyret! :-)

Svar: Hej Maja! Nämen vad roligt att höra! Jag har också sådana dippar och toppar när jag håller på mer eller mindre med bloggandet! Just nu läser jag mindre bloggar själv även om jag skriver, men titt som tätt hittar jag tillbaka till bloggar jag har tyckt om mycket förut! Vad glad jag blir av att höra att du mår bra av att titta in här! Jag hoppas att kunna fortsätta att sprida den känslan! Ha det strålande!
Viktoria - Hallon

2015-03-15 @ 14:14:23
URL: http://yttersttrivsamt.blogg.se

Maja

Viktoria du sprider solsken med din blogg! Älskar att läsa nya inlägg som du skriver och jag får massa bra tips av dig. Så TACK för det :)

Svar: Åh, vad underbar du är!!! Tack så jättemycket, vad glad jag blir av att höra detta! Du lyste precis upp hela min kväll! Jag suger åt mig komplimangerna som en svamp och får ny energi att fortsätta göra likadant, så stort tack till dig också!
Viktoria - Hallon

2015-03-15 @ 21:21:19


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0