Leta efter ljusglimtarna

 
Denna härliga lördag började jag med en lätt frukost och begav mig sedan ge mig ut i det gula lövlandet som väntade utanför dörren, för att möta upp mina peppade, träningsbeklädda vänner Anniina och Olivia för en löptur! Vi tycker om löpning alla tre, och bestämde oss för en tid sedan att anmäla oss till Göteborgsvarvet i maj nästa år! Jag är övertygad om att det ska inviga oss till riktiga göteborgare slutligen - fast vi är på god väg genom att ha anammat den underbara göteborgshumorn! Idag tog vi en riktigt lång joggingtur på 1,5 h under vilken vi njöt av att vara unga, levande och friska! 
 
 
Nu efteråt är det plugg för (med) fulla muggar! (Hehe, sa ju att jag börjar få till göteborgshumorn!).
 
Under joggingturen konstaterade jag och tjejerna att fastän vi djupt uppskattar att vi får plugga på läkarprogrammet, och känner att det verkligen ger mening med våra liv, så är vi väldigt trötta. Motivationen som var på topp direkt efter sommarlovet har tagit sig törn efter törn med hög arbetsbörda, så nu känns det som att vi går på ånga. Det kommer att komma en tid för vila, och tills dess får vi bara köra så hårt som vår hälsa och motivation tillåter - och göra vårt bästa! Det viktigaste, som jag konstant säger till mig själv, är: 
 
Du är bra.
Även om vissa av dina prestationer inte är lika bra som du hade velat,
så är DU fortfarande bra.  
Att vara lycklig handlar inte om att dåliga saker aldrig händer -
det handlar om att vara stark och kämpa sig ur den mörka situationen. 
Var stark, var positiv och leta efter ljusglimtarna som är möjligheterna,
så kommer du märka att det finns fler än du tror. 
 
Håll humöret uppe, mina vänner, så fixar vi vad vi än tar oss an! Jag hejar på er!

Comments

Mika

Nice med en lång joggingtur med dina kompisar. Även om det kan vara skönt att springa själv så blir det extra kul att träna med kompisar ibland.

2015-11-08 @ 05:32:45

Sara

Och vi hejar på dig!

Svar: Tack så jättemycket! :D
Viktoria - Hallon

2015-11-09 @ 21:45:28


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0