Post-tenta-lycka

 
Kikar bara in för att säga att min omtenta är ÄNTLIGEN avklarad! Jag tror att det gick hela vägen den här gången - det kändes bra!! Allt det där hårda arbetet lönade sig förmodligen! Därför mår jag toppen just nu, och det känns overkligt att nu vara ledig hela resten av helgen! När hände det sist?! Jag ska spendera helgen tillsammans med vänner och vara ute och roa mig! Ha en fantastisk helg, kära du! 

Comments

Sara

Snyggt jobbat! Power to you!

Svar: Tack så mycket!! :D
Viktoria - Hallon

2015-11-21 @ 21:46:04

Amanda

Åh grattis Viktoria! Hoppas att det gick så bra som du verkar ha känt på dig, det är du värd! :D

Svar: Tack så jättemycket! Åh, vad glad jag blir, så snäll du är!
Viktoria - Hallon

2015-11-21 @ 23:05:34

Amanda

Håller tummarna för att det gick hela vägen. Skönt att ha det avklarat :)

Svar: Tack, jag med!! :D
Viktoria - Hallon

2015-11-22 @ 10:12:32
URL: http://momentswithme.blogg.se

Lina Carlsson

Ville mest bara säga tack för en fantastisk blogg. Jag började läsa den ett tag innan jag åkte som au pair till Paris (året efter dig, så du var fortfarande kvar där) och följer dig fortfarande slaviskt. Just nu pluggar jag SSK i Umeå (tog mig inte på läkare då mitt liv satte käppar i hjulet för mig under gymnasiet, men drömmarna finns kvar) och du gör mig så otroligt glad VARJE DAG. Så snälla, fortsätt blogga. Fortsätt sprida glädje och motivation. Fortsätt vara dig själv!

PS. Såg dig på France Langue VH när du hälsade på i Paris men var för feg för att gå fram och hälsa... Ångrar det nu.

Svar: Hej Lina! Vad roligt att höra från dig! Jag har allt haft lite koll på dig under tiden som du har varit i Paris, och hoppas att ditt år var allt du önskat dig. Vad kul att du också pluggar inom vården (jag såg det på instagram!) och gud, vad glad jag blir av din fina kommentar!!! Det värmer verkligen jättemycket att få höra så fina ord om mig och min blogg! P.S. Åh, vad kul att du såg mig, haha! Det hade varit roligt om du hade hälsat, men nu fick jag ju reda på det i alla fall så det är ju nästan samma sak, hihi ;) Ha det toppen, kära du!
Viktoria - Hallon

2015-11-27 @ 19:02:35
URL: http://terranivium.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0