Tjusig och vintermysig på perrongen

 
Jag måste få berätta hur otroligt tjusig och vintermysig jag kände mig i eftermiddags på Centralstationen när jag köpte en varm dryck i väntan på mitt tåg för en visit hem till föräldrarna. Jag hade på mig min härliga, baskerliknande, släkting-stickade mössa och värmde mina händer på den heta och otroligt julfina muggen innehållande te. Jag kände mig riktigt elegant och livsnjutande i all vardagslyx!
 
Dock kanske denna smakfulla effekt förminskades kraftigt av att jag alldeles skamlöst stod och tog selfies på perrongen, bland andra medmänniskor (haha!), men jag kände att man måste ju få leva lite och VÅGA! Jag brukar i princip aldrig ångra att ha tagit en risk; jag brukar ångra de gånger då jag inte vågat göra saker. Om man aldrig tar risker så vinner man aldrig heller, för i bekvämlighetszonen händer det sällan storslagna grejer. Om man tar en risk kan man vinna (tjoho!) eller förlora - och då lär man sig något till nästa gång! 

Comments

Kina

Jätte mysigt med varm dryck och lite julstämning. Ser alltid lite roligt ut när andra tar selfis men det får man bjuda på :)

Svar: Visst är det så! :D
Viktoria - Hallon

2015-11-24 @ 20:28:56
URL: http://kinasbetongpyssel.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0