En dans på rosor

 
Ytterst lyxigt nog blev jag igår kväll bjuden på att gå och se dansföreställningen En dans på rosor, där en massa dansare från Let's Dance deltog! Det var min underbara syster som gav mig biljetten i inflyttningspresent och jag kan lova att vi blev underhållna så det bara susade om det!
 
Showen var humoristisk på många sätt: Babsan var konferencier och jag blev glatt överraskad av hur rolig hon var, samt var det ett flertal lustiga dansnummer med härliga låtar (Barbie Girl och Dagny var två favoriter). Jag skrattade rakt ut många gånger, och resten av tiden log jag eller betraktade imponerat skönheten i de fantastiska danser de utförde. Det var... Alltså... Wow. 
 
 
Min klara favorit var dansaren Calle, som dansade med världens leende på läpparna, och efter showen fick jag chansen att vara lite fangirl när alla dansare stod ute i entrén och pratade/tog kort med de som ville, hihi. Att de var så engagerade både på scenen och nedanför gjorde att det verkligen kändes som att de brydde sig om oss, just oss, i den här publiken. De anpassade sin show med skämt om göteborgare och Liseberg, gav verkligen järnet på scenen och stannade sedan kvar om någon ville prata med dem efter showen... Det gav just oss den här magiska upplevelsen, och fick i alla fall mig att känna mig alldeles ompysslad för en kväll. 

Comments

Emelie

Vilket pang-event! Precis så lyckat ska det vara när man tar sig utför att bli underhållen, road och bara... omhändertagen av eventet under kvällen. Och sicken fin syster du har, som gav en så bra och minnesvärd inflyttningspresent! :)

2015-11-01 @ 13:14:51
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0