En självmordsbenägen chokladbit

 
Under kvällens pluggsession beslutade jag mig för att knipa den sista biten fransk choklad som jag köpte med mig från Paris i augusti. Alla andra bitar måste jag ha slukat med stor entusiasm för jag hade aldrig före nu sett att det stod text på chokladen. "Choklad ger lycka!" tyckte jag var en oerhörd sanning och bestämde mig för att fota.
 
Antingen var den här chokladbiten fotoskygg, lite frusen eller helt enkelt självmordsbenägen, för en sekund efter ovanstående foto togs gjorde chokladbiten en djupdykning ner i den ångande tekoppen. Förvånat utbrast jag "Åh nej!" upprepade gånger (som ett litet barn som blivit av med sin stora skatt), men kunde samtidigt inte hålla mig för skratt. Jag rusade ut i köket för att hämta en sked och fiskade upp min lilla bit brun lycka. Jag fnissade obotligt när jag tittade på den halvsmälta massan på skeden, kalkylerandes, och tog den därefter i ett svep. Turligt nog hade chokladen ändå samma lyckoingivande effekt, och jag insåg att saker inte behöver vara perfekta för att göra mig lycklig. 
 
 
 
P.S. Bamsetort tack för all pepp och motivation inför mina omtentastudier!!! ♥ Under min lilla deppningsperiod tänkte jag att du som läsare skulle förlora dina tankar om mig och tycka att jag var dålig/svag som inte klarade tentan (eftersom det var lite åt det hållet jag tänkte om mig själv), men jag skulle haft högre tankar om både mig själv och om er, för ni är ju fantastiska som stöttar mig så när jag försöker resa mig ur askan! Megatack!!! 

Comments

Hemma Hos Felicia

hahah! något sådant har aldrig hänt mig, men vilken peppande choklad!! :D

Svar: Eller hur! :D
Viktoria - Hallon

2015-10-22 @ 20:47:40
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0