Födelsedags- och tentafirande med tapas!

 
Få saker går upp emot att spendera en kväll med att äta god mat på tillsammans med människor som man tycker mycket om! Denna kväll bjöd på just det, då jag gick jag ut på Avenyn med ett gäng underbara vänner: Diana, Anniina, Joel, Therese och Olivia (♥). Vi firade att vi lyckats överleva ännu en tentaperiod - men framför allt lade vi krut på firandet av Olivias och Anniinas passerade 20-årsdagar!
 
Vi åt grymt god tapas bland palmer och stearinljus, och skrek oss halvt hesa för att göra våra röster hörda över den dånande salsamusiken. Vi skämtade över födelsedagspresenterna (det var länge sedan jag skrattade så hårt) och diskuterade allt från om vi skulle vilja vara kända, till bakplaner inför den kommande kanelbulledagen, till att vi nu måste ge oss själva tillåtelse att vara lediga från plugg.
 
Det sista var efter att jag hade berättat att det inte hade gått så vidare bra på tentan, och att jag under en låg stund på eftermiddagen hade allvarligt funderat på att bara gå hem och börja plugga direkt. Som tur var fick de andra mig på bättre tankar! Jag mådde mycket bättre när vi splittrades sent på kvällen än innan. Nu är det ledighet som gäller resten av helgen. Trots att jag är lite besviken över hur tentan gick så är det sådan tur att min lycka och mitt värde som människa avgörs inte avgörs med huruvida jag fick godkänt eller inte. Jag är lycklig ändå! 
 
Ha en förtjusande helg, fina du! 

Comments

Stina

Ja det är verkligen viktigt att komma ihåg att jag fortfarande är jag och bra nog, oavsett hur jag presterar. Ha en mysig helg med mycket kanelbullar! :) Tentan löser sig förr eller senare. Kramar!

Svar: Det har du helt rätt i! Kanelbullarna kommer någon dag försent, men de kommer absolut! Ja, jag försöker verkligen att inte oroa mig för tentan. Kram och tack för fin kommentar!
Viktoria - Hallon

2015-10-03 @ 08:56:02

Cornelia

Det ser härligt ut! :)

Svar: Det var toppen! :D
Viktoria - Hallon

2015-10-03 @ 10:03:19
URL: http://corneliae.blogg.se/

ISA

det där kallar jag: Livskvalité :D

Svar: Visst är det så, hihi! :D
Viktoria - Hallon

2015-10-03 @ 19:40:50
URL: http://isabyl.devote.se

Nasha

OMG du lever typ mitt liv så som jag levde det för typ 7 år sen. Jag var också läkarstudent, levde livet i Göteborg! Kul! :)

Svar: Haha, nämen vad roligt! Det var kul att kika in på din blogg och få en lite inblick i hur framtiden kommer se ut som AT-läkare!!
Viktoria - Hallon

2015-10-17 @ 22:28:35
URL: http://callmenasha.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0