Grillningspremiär i Slottsskogen

 
Jag har varit helt bortsvept av lycka över solljuset som har värmt oss de senaste dagarna; därför bestämde jag och några vänner för att njuta fullt ut av det genom en grillkväll i fredags! Slottsskogen gungade av livemusik från en scen en bit bort och över de stora gräsmattorna fanns mängder med andra gäng som grillade, spelade fotboll och umgicks i det fina, våriga ljuset! 
 
 
 
Jag hade längtat länge efter grillpremiär och blev inte besviken! Engångsgrillarna fick vi sprutt på direkt, och det doftade så där härligt! Vi grillade korv, halloumi och avslutade med... marschmallows! 
 
 
 
Solen värmde visserligen, men på marken var det kallt och de kyliga vindarna nöp tag i både fingrar och näsor. När solljuset gradvis försvann bakom trädtopparna fick vi värma oss på grillarna samt hade min syster Veronika lite välkommen gympa med oss, haha! 
 
 
De glada grillare som deltog var Anniina, Olivia, Veronika, jag och Fredrik (och Malin bakom kameran!). 
 
Plus att glädje och kramar värmer upp lika bra! 
 
 
Vi spelade kort, pratade, skrattade, grillade, sparkade boll, frös, värmde oss och hade det supertrevligt tillsammans! Det var en lyckad kväll - fast nästa gång tycker jag vi väntar tills det blivit lite varmare, haha! 

Comments

Emelie Blad

MEGAMYS!

Svar: Hihi!
Viktoria

2016-04-03 @ 11:05:58
URL: http://sockerskrin.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0