Pizzabus och skrattig återförening

 
Jag och Fredrik lekte pizzabagare igår kväll, megahungriga efter att ha tagit några varv i motionsspåret först (Göteborgsvarvet närmar sig ju!). Det är så himla kul att laga mat tillsammans, eftersom vi båda är av den glada, busiga naturen - så det blir lite hyss med sås eller mjöl på varandra, tjuvsmakande till höger och vänster, allt medan vi blandar in skratt, prat och pussar!  
 
 
 
 
I söndags hade vi två en ljuvlig återförening. Fredrik hade varit utomlands på jobbkonferens och trots att jag hade superkul med mina vänner medan han var borta saknade jag honom. Så jag såg mycket fram emot att se honom igen! 
 
Det var rätt roligt faktiskt, för det blev så antiklimatiskt när han knackade på min dörr medan jag var i ett viktigt telefonsamtal med min kompis Anniina. När jag öppnade dörren log han stort mot mig, men jag hyschade honom tyst och pekade på telefonen. Han nöp mig lekfullt i sidan, men slängde sig sedan i sängen och väntade tålmodigt, lekandes med sin telefon, medan jag pratade klart. 
 
Sekunden efter att jag hade sagt hejdå överraskade han mig genom att flyga upp ur sängen, springa mot mig och slänga upp mig över ena axeln! Jag skrattade euforiskt och det kändes som att jag var i en film, mitt i en storslagen, kärleksfull återförening. Det var helt fantastiskt att vara tillsammans igen - bara kramas, tvinna ihop fingrarna, titta på varandra och le. Hela kvällen efteråt strålade vi av bubblig glädje - båda alldeles höga på kärlek. 
 
 
 
Men åter till pizzabakandet! Vi gick all-in på toppingen med tomatsås, ketchup, chorizokorv, serranoskinka, mozzarellaost (både riven och i små bollar), ananas, basilika och organo... Mums...! 
 
 
 
Sedan kan det hända att vi hade inne den liiite för länge i ugnen så att osten blev rödbrun, men som tur var så smakade det supergott ändå! 
 
Fredrik: "Nu äter vi!" 
Jag: "NEJ! Sätt ner den där!"
Fredrik: "Men jag är så hungrig!" 
Jag: "Jag måste faktiskt fota först!" 
Fredrik: 
 
Haha! ♥

Comments

Emelie Blad

Hahahaha, igenkänningsfaktor tiotusen!!!! <3

Svar: Hihihi <3
Viktoria

2016-04-26 @ 16:07:37
URL: http://sockerskrin.blogg.se/

Elin

Så himla mysigt det låter! :)

Svar: Det var det! :)
Viktoria

2016-04-26 @ 16:16:28
URL: http://sennivikens.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0