Tusen tack + bokad resa!

 
Jag skulle vilja säga tusen tack till alla som har gett så mycket positiv respons när jag berättade om min sjukskrivning! Så mycket vänlighet och kärlek gör mig alldeles snurrig och glädjefylld! Ni är alla vackra solstrålar som skiner genom den mörka skogen och lyser upp naturen i sköna färger! Mille merci. 
 
 
 
 
Och vet ni vad jag har gjort?! Trumvirvel... Bokat en resa till Paris!!! Oh, ma belle Paris, comme tu me manques! I augusti ska jag och min pojkvän åka dit i hela fem dagar och njuta av la vie française! Jag saknar så mycket att prata franska och staden där jag bodde i ett år, så det ska bli superkul att visa Fredrik allt. Det är så kul att ha något att längta till! 
 
 
 
Ha en finfin helg, alla goa! 

Comments

S.G <3

Så härligt det låter !!! Avundsjuk ! ;)

Svar: Det ska bli toppen! ;D
Viktoria

2016-04-29 @ 17:42:38

JUNITJEJ

Så underbart!

Svar: Eller hur!
Viktoria

2016-04-29 @ 21:36:55
URL: http://www.junitjejen.se

Emma Nenzén

Åh vad roligt! Hoppas på många härliga resetips efteråt! 😃

Svar: Maybe baby! ;D
Viktoria

2016-04-29 @ 21:58:42
URL: http://nouw.com/emmanenzen

teruko

Så härligt! Förstår så väl din längtan. (Den går ju för övrigt aldrig över, åker själv till Paris i maj. Första gången var för 47 år sedan och man kan lugnt säga att resan har upprepats, minst en gång per år, sedan dess...)

Svar: WOW! Det där är äkta passion!! Vilken dröm att åka till Paris så ofta... Jag nöjer mig med hittills en gång om året de senaste tre åren, haha! (Men man måste ju börja någonstans!)
Viktoria

2016-04-30 @ 10:50:27


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0