Flyttfestligheter

 
Det är dags att packa ännu en gång, för likt de senaste somrarna (det börjar nästan bli tradition nu) så ska jag ... FLYTTA! Wiho! Mitt boende blir bara större och bättre för varje år och denna gången kommer det bli helt magiskt för att den här lägenheten kommer innehålla en väldigt speciell detalj... Min pojkvän Fredrik!! 
 
Igår kväll flyttade jag och mina föräldrar in min säng och lite köksgrejer så att jag kunde sova här för första gången. Jag spenderade natten i gästrummet tillsammans med mina två gossedjur, men fasligt mycket vila blev det inte för att jag somnade sent och vaknade tidigt - av spänning! Det ska bli så kul att komma in i trean och hitta platser för både mina och Fredriks grejer!
 
Nu är det dags för fler flyttlass, men bilder kommer på den härliga lägenheten! 

Comments

josephine Asplund

Hoppas du får en bra dag och haft en bra sommar! Vad tycker du att komma tillbaka till vardagen/rutinerna? Själv tycker jag att det är ganska skönt! Kram <3

2016-08-17 @ 10:50:34
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

fgodling.blogg.se

Åh grattis så himla mycket! Vad kul att flytta ihop!!!

2016-08-17 @ 17:05:51
URL: http://fgodling.blogg.se/

Emmelie - mamma till två och ssk-student.

Grattis, vad kul för er =)

2016-08-18 @ 06:54:23
URL: http://www.emmgus.blogg.se

Jenny Ekholm

Åhh vad mysigt!! Grattis! Jag och min kille flyttade ihop i mars, och även om det varit en omställning har det ändå varit det bästa beslutet i mitt liv! Lycka till!

Svar: Tack! Jag håller med om att det verkligen är annorlunda!
Viktoria

2016-08-18 @ 08:35:27
URL: http://sparjenny.blogg.se/

Alice

Men åh så skoj! Längtar på ett sätt efter att få flytta till större och på ett sätt inte. Det är ju mycket jobb med en flytt och blir trött bara jag tänker på att behöva rensa och gå igenom vårt förråd nere i källaren ^^

Svar: Visst är det blandade känslor! Det är mycket jobb med rensning och tunga flyttlass (och framför allt renovering om man gör det...!), men å andra sidan är det helt underbart att ha så mycket utrymme istället för att trängas i en etta!
Viktoria

2016-08-19 @ 20:58:30
URL: http://alvert.se

FREEDOMtravel

Härligt med uppgradering! :)

Svar: Eller hur!
Viktoria

2016-08-20 @ 08:11:32
URL: http://www.freedomtravel.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0