Paris tur och retur

 
Radiosilence upphörd - jag är tillbaka i Sverige efter att ha spenderat en kort vecka i Paris! Jag återvände till min gamla värdfamilj för att ta hand om de två småpojkarna som jag passade under ett år efter studenten. Till min förvåning hade de inte förändrats mycket sedan jag hälsade på dem förra året - lika kärleksfulla, småbråkiga och livliga som förut. Återigen var mitt liv fyllt av att kittlande, leksaksplockande och kojbyggande likväl som bråkseparerande och snälla-ät-din-middag-övertalande, haha. 
 
 
 
Utsikten från värdfamiljens lägenhet var inte att klaga på - helt magnifique! Man kunde se Eiffeltornet, Tour Montparnasse, Sacré-Coeur, La Défense, Bois de Boulogne... Listan är lång! 
 
 
Jag jobbade heldagar, så mest såg jag insidan av deras lägenhet, min studio och lekplatsen. 
 
 
Jag hade dock en fruktansvärd hemlängtan. Jag är inte samma person som för tre år sedan under min au pair-tid och jag kunde inte njuta av min franska vistelse, trots härliga barn. Därför var jag tacksam när jag satt på ett plan hem mot Göteborg och mina nära och kära! 

Comments

Emelie

<3333

Och på tal om videon, hihi, tack!!! Jag tror nog jag är lite småkär i Maxime allaredan. Eller i alla fall väldigt förtjust. Har även ett öga för Vincent fortfarande och åh... Pojkar alltså!

Svar: Oh là là ... ;)
Viktoria

2016-08-08 @ 23:58:06
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Miss Baby Peaches

Utsikten såg häftig ut!

2016-08-09 @ 10:33:29
URL: http://missbabypeaches.se/

Isabell

Men så mysigt med Paris! :)

2016-08-09 @ 16:21:57
URL: http://hotelisabell.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0