Sambolivet startar!

 
Skål för att jag och Fredrik har flyttat ihop!!! Vilken lycka det är att dela lägenhet med min kärlek! De senaste dagarna har det varit jättemycket att göra i lägenheten. Det är lådor, påsar och kartonger överallt och ingenstans, men jag är jätteglad över att äntligen vara inflyttad - vi har väntat på det här i två månader!
 
Just nu bor vi i ett renoveringsobjekt - vilket har fördelen att lägenheten kommer bli precis som vi vill ha den, men nackdelen är att vi bor i ett stökigt bombnedslag. Rummen som renoveras är fulla av verktyg och målarfärg/tapetrester medan alla andra rum är proppfyllda med saker som egentligen inte hör hemma där. Det gäller att inte låta stressen krypa när man ser kaoset! 
 
 
Adjö gamla studentlägenheten! Det var lite sorgligt att lämna den, men jag hoppas att den blir lycklig utan mig. (För jag planerar att jag bli mycket lycklig utan den). 
 
Bonjour nya lägenheten!! Här syns bara en bråkdel av flyttfesten. Något av det första som kopplades in var TV:n - som har varit barnsligt lätt att vänja mig vid efter att ha bott utan TV i flera år. 
 
Första kvällen tillsammans i lägenheten åt jag och Fredrik pizza tillsammans med hans pappa. 
 
Efter att ha hjälpt mig bära tunga grejer upp till tredje våningen på flyttdagen återvände min pappa i helgen för att måla om i stora sovrummet - från en hiskelig brunorange färg till... 
 
... en supersöt babyblå färg! (Men få inga idéer om att rummet är till någon annan än bara oss två, haha!). Vårt sovrum får en mjuk ljusblå färg som kommer matcha mitt hav av blåa kuddar perfekt! Mitt ansvar i målningen var hörnen och kanter! 
 
 
Fortfarande är det full rulle! Efter att ha målat sovrummet blått dras det nu av tapeter i vardagsrummet. Fredrik är helt tokig och jobbar non-stop!
 
Jag förstår varför det är vida känt att det är frustrerande att bo i en pågående renovering (!), men jag vet att jag kommer tycka att det var värt det när allt är klart och vi har en underbar, fin lägenhet att bo i! 

Comments

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så härligt grattis till er

Svar: Tack så mycket! :D
Viktoria


teruko

Grattis Victoria!

Svar: Tack kära du!
Viktoria

2016-08-22 @ 17:16:16

Rasmus

Önskar er all lycka med /i den nya lägenheten!

Svar: Tack så mycket!!
Viktoria

2016-08-22 @ 17:50:04

Dess

Åh vad mysigt med sambolivet! Själv började jag med sambolivet direkt när jag kom tillbaka hem till Sverige och började plugga. Det är mysigt! Men inte alltid så lätt ;) Kul det där med TV:n, jag tror också att jag kommer vänja mig vid den snabbt, när vi nu får plats med en sådan :)

Svar: Håller med om att det inte alltid är lätt, men tycker ändå att det är härligt och spännande! Haha, visst har TV sin lockelse ändå ;)
Viktoria

2016-08-22 @ 19:49:43
URL: http://desslivet.blogg.se/

Emelie

Alltså gud, det är så så så underbart!!! Förstår att det måste vara jättehärligt för er som väntat så, och att få vara sambo.. Det är verkligen något extra. NU BÖRJAR ÄVENTYREN, HJÄRTAT.

Svar: Hihi åh ja!! Det är verkligen underligt att ha samma högkvarter. När man ska ladda upp, förbereda sig, rota bland sina grejer... Då går vi till samma ställe. Konstigt, men ack så mysigt att vara runt varandra så mycket!
Viktoria

2016-08-23 @ 08:15:27
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Anonym

Finns du på instagram? Så fall vad heter du? 🌻😎 kram!!

Svar: Jajamän, det gör jag! Jag heter viktoriahallons 😄
Viktoria

2016-08-25 @ 16:45:08


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0