Angenäm aftonsupé

 
Efter en ovanligt lång vecka med mycket påfrestningar avslutade jag den på bästa sätt igår: med en fin söndagsmiddag tillsammans med Fredrik! Helt spontant bestämde vi oss för att duka upp snyggt eftersom vi insåg att de två rätterna vi hade lagat faktiskt blev rätt så lyxiga (och supergoda!). 
 
 
Nämligen: ugnsbakad lax med citron. 
 
Samt kokta potatisar och morötter, en fräsch sallad och någon stilig sås som mästerkocken kokade ihop. 
 
På tal om kocken... Där är han ju! 
 
 
Efter middagen blev det ytterligare ett pluggpass för min del, medan Fredrik var underbar och tog disken och förberedde efterrätten. Det blev en helt gudomlig chokladmousse med fruktsallad, som vi båda avnjöt med glada miner medan vi skämtade om hur det kommer gå kasst för oss båda två på Göteborgsvarvet i år för att vi har ätit för mycket mumsigt och onyttigt tillsammans på sistone, haha! 
 
 
Som tur är vi glada ändå! 
 
Ha en härlig vecka, alla godingar där ute! ♥ 

Comments

Erica

Fina ni är! :D Låter som ett riktigt bra avslut på veckan. Hoppas du får en fin måndag!

2016-02-29 @ 09:53:58
URL: http://ericaskyllkvist.se

Emelie

Men GOSISAR. Alltså, ni är så sjukt fina med varandra, och din pojkvän är en jädra dröm! Det ser ut som en pangkväll, och precis som vanligt imponerar du på mig genom att alltid göra "det lilla extra" i även vardagliga sammanhang. Det är ju detaljerna som gör det!
Vi måste prata ordentligt i telefon snart!!

Svar: Hihi TACK! Preaching to the choir, girl - han är helt underbar! Visst är det härligt att lyxa till det ibland och få må så där superbra fastän man inte firar något speciellt! JA, jättegärna ett telefonsamtal! I helgen kanske? :D Bisous!
Viktoria

2016-02-29 @ 10:39:38
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Julia Müller-Sandvik

Men oh så tjusigt :D

2016-02-29 @ 12:53:13
URL: http://juliamullersandvik.se/

Emma

Hej Viktoria! Jag läser T2 på läkarprogrammet i Göteborg och har en fråga angående kurslitteratur i fysiologikursen. Hittills har jag köpt Human Anatomy och Biochemistry, men kände att jag använde böckerna mindre ju mer tiden gick och började använda anteckningar från Kandidaterna istället (och föreläsningsanteckningar såklart!). Histologin gick bra endast med anteckningar från Kandidaterna, så jag undrar hur det är under fysiologikursen? Tyckte många i din klass att kurslitteraturen var användbar, och vilka böcker i så fall?

Väldigt fin blogg förresten, älskar den positiva energin du sprider! :)

Svar: Hejsan Emma! Vad roligt att du också läser i Göteborg! Underfysiologikursen använde jag själv inte en enda bok av alla som rekommenderades, utan klarade mig jättebra på egna, kompisars och Kandidaternas anteckningar - så det fixar säkert du också om du har klarat dig så här långt! Jag vet att några av mina kompisar har använt farmakologiboken, medan andra har tyckt att den varit på tok för komplicerad och därför ovärd att använda. Fysiologiboken har jag faktiskt ingen koll på, men jag har inte hört någon lovorda den specifikt. Tack för komplimangen och stort lycka till ! :D
Viktoria

2016-02-29 @ 18:21:48

Anonym

Detta är något connys matblogg borde testa härnäst :)

2016-03-18 @ 19:33:51


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0