Magnifik alla hjärtans dag-helg ♥

 
Lyckan har bubblat i mig så gott som varenda sekund den här helgen. Direkt när fredagens sista föreläsning avslutades slängde jag ihop datorn, lät ett brett leende bekläda mina läppar och skyndade iväg från både universitetets lokaler och alla tankar på plugg. Snart satt jag i en bil som accelererade bort från Göteborg i solnedgången, på väg hem till mina föräldrar för ett besök med festligt släktkalas och härligt familjehäng!  
 
 
 
Det här busfröet hade jag med mig också. På lördagen låg ett fint täcke nysnö kring mina föräldrars boning, så jag och Fredrik vandrade ner till vattnet och njöt av skönheten och stillheten som havet och februaridagen hade att erbjuda. 
 
 
 
Vinden förde oss tillbaka till Göteborg på lördag eftermiddag, eftersom jag och min underbara Diana hade bestämt oss för att dra med killarna på utekväll! Det blev grymt lyckat och vi dansade kring hjärtformade ballonger ända tills Alla hjärtans dag inträdde! Hjärtedagen själv var lugn och spenderades i kärlekens tecken... Det vill säga med en enorm kladdkaka!! (Och med en fin kille)
 
Gissa om jag var slut idag, måndag morgon, när jag satte mig i skolan kl. 08.00 för benämna strukturer i hjärnan på en datorlabb. Ögonen föll ihop flertalet gånger innan jag började vakna till framåt 10-tiden, haha! Men det var det värt! ♥ 

Comments

ISA

åh men känns som sådana helger är värda lite trötthet ändå! :)

Svar: Ja, utan tvekan!! :D
Viktoria

2016-02-15 @ 23:32:55
URL: http://isabyl.devote.se

Emelie

Men WOW! Magnifik var ordet!

Alltså bilden på dig och Fredrik är SÅ SÅ SÅ fin. Helt ärligt. Inramningsmaterial. Jag blir helt glad i hela kroppen! Ni är så SJUKT fina tillsammans och ni lyser verkligen.

Jag har SÅ många frågor. Bör nog skriva på facebook. Men typ 1) Hur kommer Fredrik och Viktor överens? 2) Får vi inte se fler detaljer från Alla Hjärtans?! Nykärhet brukar innebära hög romans... ;)

Svar: Hihi nämen tack min vän! Jag älskar den bilden! Fredrik och Viktor kommer faktiskt superbra överens (mer detaljer på facebook). Alla hjärtans dag blev inte så fasligt romantisk mer än att vi utbytte uppskattade presenter med varandra och bara ägnade oss åt varandra hela dagen, hihi :)
Viktoria

2016-02-16 @ 10:28:05
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Nora Bååth

Vilken fin bild på er två!

Svar: Tack så mycket :D
Viktoria

2016-02-16 @ 20:15:55
URL: http://norasfoto.se/

Emmelie

Det lät som en härlig helg! :)

2016-02-16 @ 21:40:40
URL: http://emmeliemaria.blogg.se/

Shilan

Viktoria! Wow! Vilken vacker bild på er två!

Svar: Åh, tack så mycket, Shilan!
Viktoria

2016-02-16 @ 22:15:31


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0