Några spontana nyårsmål

Tänk om jag hade växt upp under en annan tid då selfies inte fanns... Hur hade min fåfänga överlevt?! (Ingen fara, den hade nog hittat ett sätt, haha!). 
 
Idag skulle jag vilja säga att jag mår bra. Jag mår riktigt fint just nu. Den där kraftiga "Nytt år, nytt liv!"-inställningen har inte slagit mig så hårt i år som den brukar, men ni vet ju att jag gillar nystarter i vilket fall - och nyår är ju en riktigt smaskig sådan. Det är en nystart där jag kan reflektera över hur tidsperioden fram tills nu har varit, och vad som kan bli ännu bättre från och med nu! 
 
Jag vet inte hur mycket det syntes på bloggen, men min höst har varit väldigt krävande. Jag har haft en dipp i självförtroende på grund av mycket kämpande med plugget, och därmed har jag även låtit självkänslan lida. Från att ha gjort mycket självkänsloövningar (som att att skriva ner positiva saker om mig själv, eller säga dem framför spegeln) har det nästan inte blivit några alls och jag märker skillnad i hur jag mår psykiskt. Det är en sak jag vill försöka förbättra i vår! Med bra självkänsla kommer ännu mer positivitet och självförtroende att fortsätta orka med studierna! 
 
Egentligen skulle jag inte ha några nyårsmål i år (inte nyårslöften, för det känns inte lika farligt att bryta ett mål som ett löfte, och nyårsförändringar tycker jag inte ska ha så mycket krav), men det får nog bli ett litet mål med förbättringen i självkänsla faktiskt.  
 
Något som däremot gått riktigt bra i höst är den fysiska träningen! Jag är jättenöjd med den insats jag har gjort i löpningsväg! Det har blivit regelbundna turer flera gånger varje vecka med gradvis upptrappning i hastighet, och jag känner att jag har lagt upp en himla bra grund inför min kommande, lite hårdare vårträning inför Göteborgsvarvet i maj! Det får bli mitt andra nyårsmål - att träna för att må bra och klara Göteborgsvarvet! 
 
Summa summarum - både mental och fysisk hälsa är något av det viktigaste i mitt liv, och om hälsa inte är värt att kämpa för, så vad är? Det kan vara värt att ta en funderare huruvida du mår bra mentalt/fysiskt, och reflektera över hur du skulle kunna förbättra din hälsa eller fortsätta på samma spår! Nyår är en bra anledning att börja! Ha det finfint! 

Comments

Emelie

Åh så SNYGG!!!

Svar: ;) ;) ;)
Viktoria - Hallon

2016-01-03 @ 21:41:41
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Anna

Hej, jag följer din blogg flitigt fast detta är första gången jag kommenterar. Du är så inspirerande och verkar så härligt. Alla framtida läkare borde ha en sådan energi som dig. Hoppas ditt 2016 blir ett super år :)

Svar: Hej Anna! Åh, vad roligt att höra! Tack så mycket, vad glad jag blev av din kommentar! Detsamma, ha ett strålande år!
Viktoria - Hallon

2016-01-03 @ 22:10:08

Ante

Och ja det där söta leendet, och fåfäng måste man väl få vara nångång per år annars är det ju orättvist. ;-)

Svar: Visst är det så, vad skulle det vara för liv annars? :)
Viktoria - Hallon

2016-01-04 @ 08:29:35

teruko

Hur du än känner dig så s e r du alltid smittande glad och söt ut här på bloggen och det känns uppiggande, så du gör en god gärning enbart genom detta!

Svar: Tack så jättemycket, Gunnel, vad munter du gör mig genom att skriva så! :D
Viktoria - Hallon

2016-01-04 @ 16:34:07

Moa

Jag blir så himla glad av din blogg! Eller av dig, kanske man skulle kunna säga. Eftersom det är du som driver den, haha. Så himla bra bara!!!!!!!!

Svar: Nämen tack så jättemycket, Moa! Vad superglad jag blir av din fina kommentar!! Jag uppskattar det så mycket att höra att folk blir glada av att kika in här - det gör att jag blir så glad att skriva den! :D
Viktoria - Hallon

2016-01-04 @ 20:54:29
URL: http://moak.me/

Ostmackan

Världens bästa Viktoria, du är så otroligt vacker! Och smart, och fantastisk. Är så coolt att kunna säga att jag har en kompis som pluggar på läkarprogrammet, och att det är du!! ❤️

Svar: Åh nämen tack så väldigt mycket finaste du!! Vad glad jag blir!!
Viktoria - Hallon

2016-01-10 @ 18:21:09


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0