Enkel vardagslycka

 
Om ändå alla pluggstunder kunde var så mysiga som när jag häromdagen satt mitt emot min pojkvän som jobbade mitt sitt medan jag studerade genetik, drack te, njöt av sommarvärmen, hade klänning på mig och var nyduschad. Då och då tittade vi upp på varandra, log och utbytte några ord innan vi återvände till varsin sysselsättning. Att uppskatta sådana enkla stunder i livet är vardagslycka. 

Comments

Hannah Margreta

Härligt med sån studiero!

Svar: Eller hur :)
Viktoria

2016-06-05 @ 22:14:21
URL: http://hannischh.blogg.se/

Zsonya

Hej! Mysigt med sådana stunder. Sist fick jag hjälp av dig med att skriva på franska till min vännina i Paris och skulle behöva lite hjälp igen on det gick. Jag vill skriva: hej! Ursäkta att jag vart långsam att skriva tillbaka. Jag blev så glad när jag läste din mail att ni tyckte om souvenirerna och sötsakerna. Vi vill så gärna tillbaka och vi glömmer aldrig av hur snälla och gästvänliga ni vart mot oss, vi tänker alltid på er. Ta hand om er och hoppas att vädret blir bättre för er. Kram !
Tack för hjälpen !

Svar: Hejsan! Jag lovar inte att det blir perfekt, men jag skulle skriva någonting sånt här: "Salut! Excusez-moi de te répondre si tard. J'ai été si contente quand je lisais que vous avez apprécié les souvenirs et les sucrés. Nous aimerions bien retourner et nous n'oublierons jamais votre gentillesse et votre hospitalité - nous pensons toujours à vous. Prenez soin de vous et j'espère qu'il fera plus beau chez vous bientôt! Bisous!"
Viktoria

2016-06-06 @ 18:19:26


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0