Överraskningsfest för pojkvännen!

 
Jag grundlurade min pojkvän Fredrik i lördags. Han trodde att vi två skulle ha en romantisk picknick på kvällen för att fira hans födelsedag (som egentligen var i fredags, men vi sköt upp firandet en dag eftersom jag hade tenta på lördagsmorgonen), men när jag lurade honom in i min lägenhet för att "hämta picknickmaten" möttes han istället av en pyntad, till synes tom, lägenhet där en massa mat stod framdukad. 
 
Han stannade upp i dörren, förvånad, mållös, och vände sig om och kollade på mig för en förklaring. Plötsligt flög det ut en mängd människor ur köket och ropade "GRATTIS!!!" och blåste i tutor och skrattade. Hans min var ovärdelig - han var helt chockad - och skrattade när han fick syn på sina kompisar. Han kunde inte tro att det var sant! Han kramade både hans och mina vänner som tack för att de överraskat honom på detta vis! 
 
 
Foton: Malin 
 
För ungefär två veckor sedan kläckte jag och några kompisar idén om att ordna en överraskningsfest på Fredriks födelsedag! Vi var fnittriga och fulla av planer, och när jag hade kollat att hans kompisar från både Jönköping och Göteborg kunde komma satte vi planerna i verket!
 
Samtidigt som jag pluggade till min genetiktenta planerade jag även fest, och direkt efter tentan gick jag och handlade mat till festen (han trodde att jag handlade mat till "picknicken"). Sedan hjälpte mina supersnälla vänner Anniina och Veronika till med att pynta lägenheten, duka fram maten och välkomna gästerna - medan jag umgicks med Fredrik som om ingenting speciellt väntade oss på kvällen. 
 
 
Foto: Veronika 
 
Det är superkul att ordna överraskningsfest! Malin fixade spellista, Diana höll i en lek, jag själv ordnade en frågesport om Fredrik och annars så pratade alla, åt den goda maten och umgicks i en helkul kväll! Fredriks förvåning gick aldrig hundraprocentigt över, men han blev ändå jätteglad och han har tackat mig många gånger för att jag anordnade detta!
 
Jag har även bett om ursäkt för alla lögner jag berättat för att undanhålla festen för honom: varför han inte fått tillbaka extranyckeln till min lägenhet, varför jag kickade ut honom ur lägenheten på morgonen, varför han inte har fått kolla på min mobil på länge, varför vi tog en omväg till min lägenhet för att jag "tyckte att jag hade sett en hoppborg på området och ville kolla om den fanns kvar"... Haha! 
 
 
 
Jag bakade två tårtor för att hålla uppe charaden så att han inte skulle misstänka något - så på hans födelsedag på fredagen fick han en liten, hjärtformad gräddtårta med massa syltlager, och på festen blev det en stor, trelagrad chokladtårta med dekorativa hallon och 28 ljus i som han fick blåsa ut! 
 
 
Grattis på födelsedagen, älskling! 
 
Önska dig något! 
 Foton: Diana
 
 
Så här glad och söt var min Fredrik när han blåst ut ljusen, vi tagit bort dem och han fick posera med tårtan på balkongen för att få en fin bild! Resten av kvällen åt vi massa tårta och chips, lekte, pratade och skrattade! Slutligen gick alla - tjejerna gick hem och grabbgänget gick ut på pub. Jag blev kvar och småstädade lite grann innan jag utmattad föll ner i sängen, överlycklig för att rott i land med både tenta och överraskning den dagen, samt lättad över att äntligen slippa hålla mer hemligheter! 

Comments

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint ni gjort

Svar: Tackar!
Viktoria


JUNITJEJ

Vilken härlig överraskningsfest ni ordnade!

Svar: Tack så mycket!
Viktoria

2016-06-13 @ 13:00:04
URL: http://www.junitjejen.se

Emelie

Skrev just lyriskt i facebookchatten med måste bara kommentera här med. Blir typ kär i dig av att läsa detta, haha!!

Svar: Hahahaha aww! :D Vad härlig du är!
Viktoria

2016-06-13 @ 15:59:18
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Linda

Åh, så himla fint! :D Älskar överraskningar, särskilt att överraska! :D

Svar: Eller hur! Man känner sig så lurig när man planerar och sedan så nöjd när de blir glada och förvånade :D
Viktoria

2016-06-13 @ 16:23:36
URL: http://utgardets.se

Danielas Dagbok

ååh vad härligt! jag ordnade också överraskningsfest åt min pojkvän för ett par år sen, oförglömlig kväll :)

Svar: Visst är det kul! Tror det kommer ta väldigt lång tid att glömma min också! :D
Viktoria

2016-06-14 @ 20:34:45
URL: http://ddanielas.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0