Bus i trollskog och mörka grottor

 
Häromdagen fylldes jag av magiska trollskogskänslor när jag och Anniina var ute och promenerade på denna vackra stig. Det var ett sådant där ställe där man inte hade förvånats om en vit kanin med hatt hade hoppat runt hörnet, eller om en glittrande fe hade glidit fram genom luften. 
 
 
 
Vi var lekfulla under turen genom skogen i och kring Botaniska Trädgården, och både smög genom en grotta och svängde in på mysiga småstigar. Visst är det härligt när snön börjar smälta bort och... kommer tillbaka dagen efter? Vänta, va? Jag trodde vi hade bestämt oss att köra på vår nu! Nej, tydligen har vi inte vårpeppat tillräckligt, gott folk! Med lite mer blommor, blad och färgglada kläder kanske vi kan locka fram den ljusa årstiden - blink, blink! 

Comments

Lili

Vad fint! Verkligen trollskogskänsla :)

Svar: Eller hur! :)
Viktoria

2016-03-06 @ 17:07:25
URL: http://zilverka.blogg.se/

Anonym

Vilken härlig blogg du har!! (Inte bara detta inlägg; helt genomgående) Kikar in då och då, vardagsglädjen och peppen du har är helt underbar! Fortsätt så, det smittar av sig :) varma kramar / Erika, jurstud i Stockholm

Svar: Åh tack, Erika! Vad glad jag blir av dina fantastiskt fina ord, och vilket leende du satte på mina läppar nu! Många kramar till dig också!
Viktoria

2016-03-07 @ 21:53:22


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0