Plugga, äta ... och leva

 
Nu börjar det dra ihop sig till anatomimunta (imorgon!) och vi har haft massor av tid till självstudier. Personligen har jag hållit mig mycket hemma, men då och då har jag även skymtats till på universitetet - och då blir det alltid en rolig selfie med mina sköna kompisar och anatomimodellerna, haha! 
 
 
 
Mycket, myyycket tid har spenderats med anteckningar, pennor, böcker och dator utspridda över hela matbordet. Plus lite tjusiga mellanmål när jag behagat. 
 
 
 
Som tur är har jag ändå haft lite tid till att roa mig och njuta av livet! Till exempel har det blivit en och annan god måltid hos pojkvännen (tacos + brunchbuffé! ♥)
 
 
 
Dessutom har det blivit biobesök med Diana och nyss nämnda pojkvän, där vi såg den fantastiskt fina filmen The Danish Girl - jag förstod varför den vann Oscars! En annan höjdpunkt var den supermysiga Mellokvällen när jag bjöd in Malin, Olivia och Anniina att kolla på Andra Chansen på min lilla datorskärm. Jag kompenserade den minimala skärmstorleken genom att bjuda på större mängder snacks, haha! 
 
Så plugga, äta ... och leva - det är det jag gör. Och det är ju rätt så himla bra, om jag får säga det själv. 

Comments

Tove K

Lycka till på muntan!! Håller tummarna :D

Svar: Tack så mycket, Tove! :D
Viktoria

2016-03-08 @ 21:24:32
URL: http://tovekjaerran.blogg.se

ISA

åh den där brunchbuffén du <3 verkar som du har så fin balans av allt i livet.

Svar: Eller huuur, den var så god!! Åh, nämen tack! Jag gör mitt bästa för att hålla balansen, men ibland känns det som att båten jag lever i bara gungar så mycket att jag håller på att falla överbord, haha!
Viktoria

2016-03-08 @ 22:45:39
URL: http://isabyl.devote.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0