Studie- och vårpepp!

 
Jag klarade anatomimuntan!!! Ärligt talat var den inget att oroa sig för - det hade nog varit ganska svårt att bli underkänd. Kanske om man hade kommit dit utan en aning om vad man skulle prata om; men faktumet att den var lätt tänker jag inte låta förminska den goda känslan som jag har haft i kroppen sedan stunden då jag blev godkänd. För även om det hade varit ett svårt förhör så kände jag mig faktiskt förberedd att svara på dem och jag känner att nu kan jag armens anatomi. Det har varit så trögt med motivationen på sistone att jag haft mycket svårt att tro att jag ska klara den här tentan på hela kroppens anatomi om en vecka, och har inte ens varit taggad på att försöka. 
 
Men nu när jag bevisade för mig själv att med fokus och engagemang så kunde jag faktiskt lära mig ett område - så varför kan jag då inte lära mig alla andra också? Jag har blivit alldeles fylld av motivation inför den kommande tentaveckan. Den kommer bli svår och jobbig, men kommer förenklas tusenfalt om jag går in med en positiv attityd och peppar mig själv till att försöka lyckas! 
 
Jag blev så himla glad igår när jag lyckades att jag skickade ut ett lyckligt meddelande till alla mina snapchatvänner - och på kvällen blev jag överraskad av att det plingade på dörren... och så kom underbara Fredrik där med ovanstående blomma som grattis och för att peppa mig till fortsatt plugg! Gissa om jag lyste som en sol efteråt! ♥ 
 
 
I och med blomman har jag fått in lite mer vår i min lägenhet, och nu verkar det som utsidan börjar hänga med! Idag var jag och Anniina ute på en härlig springtur på Änggårdsbergen med en inte så pjåkig utsikt över Göteborg! Där uppe på höjden låg snö och is kvar, men äsch - solen och den blåa himlen gottgjorde detta och lät oss känna vårkänslor i alla fall! Åh, längtar till mer blommor, blad och solsken!!! 

Comments

Elin

Grattis!! :)

Svar: Tack!! :D
Viktoria

2016-03-10 @ 12:48:07

K

Jag blir glad av att se din fina blomma och tanken bakom den.
Jag blir glad när du lyckades med muntan och att du har fått tillbaka självförtroendet när det gäller tentaplugg.
Jag blir glad när jag ser dig ute i löparkläder igen och hoppas att dina benhinnor läkt bra.
Jag blir glad när jag ser dig!

Svar: Jag blir glad av din kommentar och alla punkter i den! :D
Viktoria

2016-03-10 @ 15:12:42

Sara

Allt är lätt när en kan det! Grattis och heja dig, Viktoria! :D

Svar: Så e're! Tack så jättemycket Sara :D
Viktoria

2016-03-10 @ 20:59:49

Daniella Åberg

ooh, vem är fredrik? har du nämnt honom i bloggen förut? :D

Svar: Jadå, det har jag gjort ;) Han är min pojkvän :)
Viktoria

2016-03-11 @ 03:51:28
URL: http://vapenbroder.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0