Tentavecka (!!!)

 
Hej fina du! Här kommer en liten hälsning från tentaveckans djupa dal, där jag för tillfället bor. Mest håller jag mig i lägenheten och pluggar anatomi, förutom regelbundna, korta promenader för att inte klättra på väggarna. (Till exempel med min underbara syster och granne Veronika). Så om det blir lite inläggstorka behöver du inte oroa dig - jag kommer vattna bloggen med inlägg så fort jag får lite andrum!
 
Tills dess gör jag mitt bästa för att inte ta på mig offerkoftan, utan att försöka se charmen i att jag kommer njuta ännu mer av post-tenta-tiden ju hårdare jag pluggar nu! Ha det toppen! 

Comments

Hanna

Hej Viktoria! Vet ju att du älskar beskrivande bilder och kan tänka att du har full ordning med to-do lists osv. Tänkte bara tipsa om att du kan googla orden "bullet jpurnal" oc hitta en en massa tips på kreativa sätt att planera sin tid i studier (det var grundidén tydligen , men nu använder folk det till hela vardagsplaneringar, men det blir vad man gör det till). Hoppas du blir inspirerad om du inte redan visste om fenomenet. Kram på dej!! Älskar din blogg!!

Svar: Hej Hanna! Tack för tipset - det var ett väldigt spännande koncept! Jag gillar att man skriver ner allt själv och följer upp alla händelser så att ingenting går förlorat i mängden! Kram på dig också och tack så mycket för komplimangen, vad glad jag blir!
Viktoria

2016-03-16 @ 18:05:16

Beatrice

Oj, så lika ni är, du och din syster! Lycka till med allt tentaskrivande! (kul också att ha hittat tillbaka hit, läste din blogg från och till när du var i Paris!)

Svar: Tack så mycket! Åh, vad kul! Bloggen är ju lite annorlunda nu jämfört med den tiden, men hoppas du trivs i alla fall! :D
Viktoria

2016-03-16 @ 18:37:19
URL: http://beatrice.itgirls.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0