Hur jag träffade min pojkvän

 
Jag har fått en del nyfikna kommentarer om den nyaste personen som jag har introducerat på min blogg: Fredrik. Hemlighetsfullt började jag beskriva honom som "mitt sällskap" i början av detta året, medan jag samtidigt hade lite intetsägande bilder från våra middagar där hans händer kunde synas på andra sidan av matbordet. Samtidigt som han blev en större del av mitt liv dök han upp successivt mer på bloggen för att slutligen presenteras som min pojkvän. Så nu tänkte jag berätta lite om honom och hur det hela gick till när vi blev ett par! 
 
 
 
Hur träffades vi? Jo, sanningen är den att vår romans startade på inget mindre än Tinder! I höstas var jag nyfiken på appen och om det verkligen fanns några trevliga människor där. Efter chattande med många som inte alls passade mig, slutade det med att jag gick på dejter med tre personer, varav den sista och avsevärt bästa var Fredrik.
 
Från första stund då jag läste hans profil blev jag hejdlöst intresserad; han beskrev sig med ord som "snäll", "stort hjärta", "busig" samt att han gillade både matlagning, träning och bugg! Direkt tänkte jag att den här killen var jag tvungen att swipa ja på! Som tur var återgäldade han högerswipandet och den goda känslan bara fortsatte när hans första meddelande till mig började med den underhållande frasen: "Hej Viktoria, din glada alptopp!"
 
 
 
I mitten på december gick vi på vår första dejt, som jag senare på kvällen i min dagbok beskrev som "den bästa dejten jag någonsin haft" (plus många utropstecken). Vi promenerade runt i det julupplysta Göteborg i två timmar och bara babblade på. Vi hade enormt mycket gemensamt; både intressen och värderingar, och det kändes som att vi hade samma livsinställning, nämligen den där positiva "se-allt-från-den-ljusa-sidan"-attityden. Han avslutade dejten med att pussa mig på kinden som en riktig gentleman. En andra dejt var helt självklar. 
 
På vår andra dejt tog vi en springtur på eftermiddagen och sedan överraskade han mig med att ha bokat bord på den franska restaurangen Ma cuisine på kvällen! (Se bild ovan). Vi tog de första bilderna på varandra och jag fick skryta lite med mina franskkunskaper när jag pratade med servitören. Hela tiden förvånades jag över hur vi hittade nya, spännande samtalsämnen utan att ens anstränga oss, och hur mycket tid vi spenderade åt att skratta tillsammans. Samtidigt som det kändes som att jag umgicks tryggt med en god vän fanns det en gnista i luften som gjorde mig nervös, pirrig och fnittrig. 
 
 
 
På vår tredje dejt spenderade vi nyårsafton tillsammans och vi hade det fullkomligen fantastiskt! Han höll om mig när vi tittade på fyrverkerier i hamnen, och resten av kvällen lagade vi mat tillsammans hemma hos mig under tiden som klassisk musik spelades i bakgrunden. Medan vi avnjöt vår trerätters pågick djupa samtal för att lära känna varandra bättre (till exempel gjorde vi några av de 36 frågorna som "leder till kärlek", fast som jag tycker fungerar på så väl dejter som vänner för att starta intressanta diskussioner!)
 
 
En av de hemliga, intetsägande middag-plus-Fredriks-händer-bilderna, hehe. 
 
Vi började umgås mer och mer. Alltid hände det något kul - pusslande, spela shuffleboard, spela monopol, prata, skratta och laga många fina middagar. Allt kändes så rätt. Några dagar innan min födelsedag (14 jan) kom jag hem till honom på kvällen efter en heldags plugg. Knappt hade jag kommit innanför dörren innan han höll om mig och sa: "Jag hade tänkt vänta till din födelsedag med att fråga... Men du är så vacker ikväll att jag inte vill vänta. Vill du bli ihop med mig?". Jag smälte av lycka! Svaret var ett solklart "ja". På självaste födelsedagen fyra dagar senare kom han hem till mig med rosor på kvällen! 
 
 
Jag lärde mig massor av saker om honom - som hans stora passion för cyklar. Vi presenterade varandra för våra respektive familjer och vänner. 
 
 
Vi gör massor av saker tillsammans - som till exempel att motionera (vi båda ska springa Göteborgsvarvet!)
 
 
Han har blivit en av de viktigaste personerna i mitt liv. 
 
 
... och jag älskar honom! ♥ 

Comments

K

Vilket fint inlägg. Pu Mu Mu Gu

Svar: Tack kära du! :D
Viktoria

2016-04-04 @ 19:41:38

Anonym

<3<3<3

Svar: <3
Viktoria

2016-04-04 @ 21:49:34

Daniella Åberg

Men Gud vad fint. Det trodde jag verkligen inte kunde hända på tinder!

Svar: Eller hur - det trodde inte jag heller!! Tack :)
Viktoria

2016-04-05 @ 03:14:06
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Tove K

Åh vad härligt att läsa er historia, jag är så glad för er skull! Kan inte undgå att fnissa lite lätt åt hela Tinderbiten - för snart 1,5 år sedan swipeade jag höger på min nuvarande sambo och får väl säga att det kan ha varit den viktigaste swipen jag någonsin gjort på telefonen, hehe. All lycka till er, om Tinder håller ett tack-event kanske vi syns där! ;-)

Svar: Tack kära du! Åh, är det sant? Vad roligt! Ni två är ju ett så otroligt gulligt par! Hahaha, eller hur, lätt! :D
Viktoria

2016-04-05 @ 21:28:38
URL: http://tovekjaerran.blogg.se

Christian

Gud vad mysigt! Fortsätt med denna ljuvliga blogg.
Varför? För att den är fylld med värme och glädje.

Svar: Åh, nämen tack så mycket Christian! Vad glad jag blir, och vilken motivation till att fortsätta skriva!! Ha det toppen!
Viktoria

2016-04-05 @ 21:50:34

Emelie Blad

Alltså ni är HUR goa som helst, och jag ÄLSKAR er som par!!!

Ps. Alla vet att tinder rockar ;)

Svar: Hihi aww... Tack vännen! *smiley med hjärtögon* P.S. Word.
Viktoria

2016-04-06 @ 17:47:29
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

malin

amehn nu blev jag själv extra kär!!
började träffa min pojkvän i januari och känner så väl igen allting. det känns som det går alldeles för fort men ack så himla rätt! all lycka till er!!

Svar: Precis!! Du förstår hur jag känner! Tack så mycket och lika stor lycka till er! :D
Viktoria

2016-04-06 @ 19:40:46
URL: http://wakoo.blogg.se

teruko

Har varit borta från din blogg en tid (semester, datorstrul där "allt" försvann) men vilken läsning vid återkomsten idag! Stort grattis, riktigt härligt när sådant här händer!

Svar: Usch, vilken pärs! Sådant där datorstrul är rena mardrömmen! Tack så mycket, jag håller med om att det är underbart! :D
Viktoria

2016-04-06 @ 21:58:26

Danielas Dagbok

men åååh vilket härligt inlägg!!!

Svar: Hihi, tack!!
Viktoria

2016-04-10 @ 18:40:33
URL: http://ddanielas.blogg.se

Martina

Kunde inte sluta le när jag läste den sista meningen. Så fint! :)

Svar: Åh, tack! :)
Viktoria

2016-04-12 @ 22:28:32
URL: http://www.martinaeleonora.for.me


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0