Fångar den sista sommarkänslan

 
Personligen har jag varit väldigt glad över dessa ljuva dagar med somrig värme som månaden september har bjudit oss på. Jag kunde inte njuta av sommaren på riktigt under juni och juli eftersom jag var nergrottad i plugg mestadelen av tiden, så all extra sommar har känts absolut välkommen under första halvan av september. 
 
Stunder då jag har älskat sommarseptember:
 
 
 
1. Alla dagar då jag har burit kjol eller klänning (vilket har varit de allra flesta dagar) och alltid haft ett par solglasögon med mig i handväskan - såvida de inte suttit som en prydlig accessoar framför ögonen eller i håret. 
 
 
 
2. En vacker dag i förra veckan när jag precis hade varit på stresskursen var jag riktigt glad och avslappnad (vi hade avslutat med en megaskön muskelavslappning) och jag bestämde mig för att ta en promenad längs Göteborgs hamn för att njuta av den vackra utsikten, solskenet och ledighetskänslan. Jag kände mig som en ren och skär livsnjutare som strosade omkring, lyssnade på skön musik och fotade båtar och Göteborgsoperan. 
 
 
 
3. Mysiga promenader i det lummiga område där mina föräldrar bor. Jag och Fredrik hälsade på dem i början av september och vi vandrade ner till stranden, kollade på solnedgången och njöt av stämningen och det magiska havet. 
 
Summa summarum har jag gillat sommardagarna - men nu njuter jag av varje kall vind som får mig att mysa ihop i en filt, tjocktröja eller halsduk. Heja hösten! 

Comments

Amanda Jona [SPONTAN]

Så härliga bilder :)

Svar: Stort tack!
Viktoria

2016-09-19 @ 05:39:27
URL: http://spontan.blogg.se

Emiza

härliga bilder

Svar: Tack så mycket :)
Viktoria

2016-09-19 @ 05:56:12
URL: http://emizas.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0