Vuxenkalas - tid är en underlig sak ...

Vilket perspektiv jag har fått på livet ikväll. Jag var på kalas för min mormor som fyller 69 idag, där jag och syrran var de enda unga, alla andra var 35+. Det känns som om mitt sextonåriga liv har varit jättelångt, men de som var där hade ju levt fyra gånger så länge! Jag har mycket framför mig ... Jag och Magda tycker det är asmycket att vi har känt varandra i 10 år, men egentligen är det inte så länge, om man ser det från en annan vinkel. Fast om man jämför med andra saker, så är det aslänge.

Man märker att äldre personer tänker annorlunda också. Pratar annorlunda. De pratar med erfarenhet, om viktiga saker, när vi ungdomar bara pladdrar på om alla möjliga oviktiga saker som vi inte tänker genom. De har gjort fler misstag, de vet hur det kan gå om det blir fel. Jag kände mig som en treåring mentalt sett när jag var där.

Jag har kommit på att jag egentligen inte har så mycket emot vuxenkalas, eftersom jag är en ganska lugn person som inte har något emot att sitta still och prata i två timmar. Dessutom var en av gamlingarna (min morfars bror) rätt trevlig och kul. Jag fick reda på lite intressant information också om "den gamla goda tiden", du vet, när jag inte var född. Det går tvillingar i min släkt! Tänk om jag får tvillingar. Det hade varit kul ... Det är vad jag säger nu i alla fall, men om jag får det, ändrar jag mig nog ;D 


Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0