Rutiner

Imorse när jag skulle ta på mig mina jeans så gjorde jag något annorlunda. Jag stoppade i vänster ben först, istället för höger ben. Ärligt talat kändes det helt vrickat! Jag har tagit på höger ben före vänster i 16 år och helt plötsligt så byter jag. Inte konstigt att mitt huvud blev lite förvirrat.

Vissa vanor sitter djupt. Så djupt att man är helt ovetande om dem - som den här! Jag undrar vad jag mer har för konstiga rutiner som jag inte lägger märke till. Skulle det inte vara lite häftigt om man blev filmad exakt hela dagen och sedan fick se det? Jag slår vad om att jag skulle ...

a) tycka att jag var knäpp
b) skratta
c) bli förvånad
d) bestämma mig för att ändra någonting om mig själv

Det är en intressant tanke, men idén känns ganska omöjligt. Fast å andra sidan, vem vet vad som händer i framtiden?Tick Tock - Vickan o'clock

Jag var hemma så tidigt som halv tre idag, och den tiden planerade jag att använda till plugg. Men sedan kom Veronika och blinkade med sina stora ögon ... Okej, jag fick väl hjälpa till lite med hennes läxa. Tyvärr kom vi in på lite sidospår och satt och skrattade halva tiden istället. Blink, så hade 1,5 timmar passerat. När jag hade ätit var jag tvungen att besöka datorn lite såklart ;)

Min julgran i fönstret lyser alldeles juligt. Imorgon är det första december! Det betyder julkalendrar, nedräkning och ... mer snö antar jag ;D Förut bläddrade jag genom min pärm med alla arbeten och prov som jag gjorde under högstadiet. Min favoritdel är svenskan - jag älskar att läsa gamla noveller, krönikor m.m. Nyss fick jag lust att läsa en saga som vi skrev i nian. Haha, den är bra minsann. Om jag hade ett litet syskon skulle jag läsa den sagan som godnatt-saga! :D

Förresten, visste ni att jag hade smeknamnet "Vickan o'clock" förr? Jag tror att det var på grund av att jag alltid hade koll på klockan eller att jag var så tidsberoende eller nåt sånt ;)

En kolsyrad vinst

Haha, vad kul, jag vann klassens tävling om vem som fick mest poäng i Rixdax! Det var ett spel på nätet om hur mycket man kunde om riksdagen xD Mina poäng på 8631 tog hem vinsten som var en flaska julmust. Mums!


Monday night

Just nu sitter jag och kollar med ett halvt öga på 2 1/2 män. Egentligen gillar jag inte det programmet så mycket, men vad finns det annars på tv just nu? Jag har gjort klart den gigantiska engelskaläxan - det känns skönt. Det betyder att jag bara har kvar att ta igen svenska, fysik, matteprov och datakunskapsprov. Och det fixar jag vettu! ;D

Sunny Hours (Joey Theme Song) - will.i.am, Long Beach Dub All Stars 
Google översätt är obeskrivbart


Snön - lägg av!

Idag var jag riktigt arg när jag kom hem! Biten från busshållplatsen och hem kändes som en mil lång. Snön stormade, trottoaren var inte plogad och jag hade huvudvärk och håret i ansiktet. Sedan när jag skulle gå en grusväg hem var det inte ens någon som hade gått på den och jag blev blöt upp till knäna.

Snö är bara bra till två saker: skidor och snölekar. I vilket fall vill jag bara gå genom snöfylld natur när jag har termobyxor på mig!

Jag och pappa i fjällen för två år sedan :) Åh, Trysil i Norge var så fint! Fast bilden är från Sverige ;) Älskar skidåkning! 

Naturligt konstverk

Efter en underhållande lunch har jag blivit på bättre humör. mycket läxor har jag faktiskt inte :) Fast tillräckligt. Snart dags för fysik, och vi fick syn på lite is. "Undrar hur de kom till," sa Miriam och då var vi andra bara tvungna att börja retas. Som vanligt ;)


Oy vey ...

Just nu sitter jag i skolan. Jag har just insett att JAG LIGGER EFTER! Nu gäller det att jobba den här veckan ...

Från toppen på berget till botten av dalen

Nu är det dags för skola imorn. Åh, jag vill inte. Det har varit så skönt att slippa läxor och skola i nästan en vecka, även fast jag har varit sjuk. Jag har bara kunnat göra vad jag har velat. Nu är det slut på det. Förut insåg jag att jag var tvungen att läsa några sidor kemi tills imorn och då fick jag en rejäl humörsvängning. Från att ha varit nöjd och glad till att bli stressad in i ångest och jobb. Jag vet att när jag väl strukturerat ut alla läxor och vet exakt vad jag ska ha, så kommer det att kännas bättre. Men med den röran allt är i nu känns det som om läxorna är jorden och jag är en liten kvark i en atom.

Julkänsla

På morgonen var jag tvungen att skotta uppfarten om jag ville komma ner till stan. Det var typ meterhög snö! Lyckligtvis var det lössnö och inte så tungt eller fastfrusit :) Sedan fick jag bara en kvart på mig att göra mig i ordning, så snabb har jag nog aldrig varit. Fast vi blev lite sena också ;)

Gudstjänsten var så underbar! 1,5 timme gick väldigt fort. En kör sjöng jättefint, flera instrument användes och det fanns massa ljus tända. Sedan döptes ett litet barn som var så gulligt, han skrek inte eller någonting utan bara gäspade.

Det sjöngs massa glada låtar, atmosfären var mysig och jag hade härligt folk runtomkring mig. Då fick jag årets första, verkliga julkänsla. Jag kände mig glad och förväntansfull - som om det bara fanns glädje och vad som helst kunde hända. Sedan åt vi god mat (lax var faktiskt inte jätteäckligt, men de salta kexen var godast) med bra underhållning och härligt umgänge :DFörsta advent

När första ljuset brinner
Står julens dörr på glänt
Och alla är så glada
Att fira få advent


Bloggdesign är beroendeframkallande!

Nu har jag suttit och fixat och trixat med designen till en kommande blogg som tillhör Rebecka och Tova! Hjälp vad man kan fastna när man har kommit gång - det är nästan beroendeframkallande! Man tänker: "Jag måste bara göra det här, och sen det här, och det här går fort!" I alla fall är jag nöjd för tillfället, Emma har gjort en supersnygg header och bakgrundsbild. Imorn ska jag finjustera och fixa detaljerna! Hoppas att de kommer gilla designen. Skapad genom samarbetet mellan Viktoria & Emma. Natur & estet. Hallon & Ostmacka. Polarn & Pyret. Haha, jag gillar't! :D

Mat! Nja ...

Att jag hade magsjukan nyligen har haft en konstig konsekvens. Eller ja, den kanske inte alls är så konstig förresten. Det är att jag reagerar annorlunda på mat. Jag har tappat matlusten och jag blir mätt på ingenting. Till exempel idag så åt jag frukost, sedan åkte jag på öppet hus. Där åt jag frukt och två bullar runt 12. Nu är klockan 18 och jag är fortfarande inte hungrig. Det är konstigt, jag är ju vanligtvis rätt matglad. Men jag återgår nog till det normala snart, det brukar jag alltid göra. Jag ska gå och tvinga i mig lite mat nu i alla fall ;)

Brilliant, but snowy

Öppet Hus gick lysande fint! Jättemycket folk kom dit, mellan 30 och 50 potentiella elever skulle jag gissa på! Det var lite pinsamt att prata med folk i början, men ändå kul. Fast jag glömde säkert att säga en massa saker och babblade på om onödiga saker istället, fast det sa de andra guiderna också som tur är. Efter ett tag glömde man vad man hade sagt till vem xD

Vi skulle ta skift i att stå vid dörren och visa in folk. Det var kallt och det snöade jättemycket! När jag kom ut för andra skiftet var det någon som varit så uttråkad att de hade gjort en pytteliten, gullig snögubbe! :D

We want YOU to join Akademi!

Imorn är det öppet hus på Uddevalla Gymnasieskola och då ska jag vara där och snacka. Jag ska berätta lite om Akademi, vilket är ett samarbete mellan Sinclair och Margretegärde, där programmen estet, media, samhäll och natur kommer att finnas!

Mest blir det som nuvarande Öppna Programmet, där jag går, vilket betyder att alla kommer få varsin dator. Man kommer kunna välja olika inriktningar som t.ex. om man går natur kommer man kunna välja inriktning samhäll. Konstigt, men massa i min klass blev i alla fall avundsjuka! ;)
Julen är här ... snart!

Herregud, vad det snöar! Hela luften är fylld av det, eller minst 90 %! Om man hade gått ut nu hade man fått kisa så mycket att det hade sett ut som att man blundade. Tack och lov att jag inte lät mig övertalas av Veronika för att åka ut till Torp! Det är mycket härligare att sitta här inne i värmen (i alla fall jämfört med de -8,4°C som finns utomhus) med min varma dator i knät :)

Igår julpyntade jag mitt rum. Det blev så mysigt och rött. När jag vaknade och öppnade ögonen idag blev jag först lite förvirrad. Sedan mindes jag. Luciatågen och tomtarna är uppe, men inte min lilla söta minigran. Den tar vi lite närmare jul. Det är faktiskt inte december än. Men det närmar sig lyckligtvis!

När jag plockade bort alla tavlor bestämde jag mig för att behålla en. Den finaste, som alltid gör mig glad!

Jag har en otrolig kärlek till snökulor! Varje gång jag får syn på en måste jag skaka den. Om inte något annat gör mig glad så fixar snökulor jobbet! Jag har ingen aning om varför jag är så fäst vid dem, det måste varit något jag sett på tv när jag var liten eller liknande. Något som jag hörde som barn i alla fall, för det sitter djupt!

En av mina två vackra snökulor <3

Fyra nyinslagna julklappar ligger på min säng och väntar på att få en plats i säcken!

Hemmagjord kjol!

Syrran gjorde den här svarta kjolen i slöjden och hon hatar den. Men jag älskar såna så jag fick den! Den är jättebra :D
Frisk är tusen gånger vackrare än sminkad!

DET ÄR UNDERBART ATT VARA FRISK IGEN! Hela ansiktet lyses upp då helt enkelt. Så här är jag - osminkad men frisk - och det är faktiskt mycket bättre än smink enligt mig! :D


Underbar röst!

Min kompis Madde ÄGER på att sjunga, bara så att alla vet. Här är en video med henne - hon är så sjukt bra! Kolla in henne i videon!


JAAAA! LYCKA!

Idag fick jag ett mail från en okänd lärare på min skola. Det var skickat till 15 elever, där jag kände igen fem namn. Sedan läste jag vad det stod:Jag blev så himla jätteglad! Dessutom är flera av mina vänner också utvalda :D I slutet av maj ska en fransyska (eller fransman, haha!) och bo hos mig. Sedan i höst nästa år, september tror jag, ska vi få åka till Frankrike! Vi ska få bo på internat på veckodagarna och hos en värdfamilj på helgen!

Jag ska få prata franska i en vecka, besöka massa ställen i Frankrike och umgås med fransmän!
JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!

Från i våras när jag bodde i klostret Taizé i Frankrike i en vecka :D


Ny favorit!

Eftersom det inte blir någon skola för mig idag heller så tänkte jag att det inte gjorde någonting om jag såg på det nya programmet Nikita igår efter Grey's Anatomy. Nikita var jättebra, jag älskar såna action/spionserier! Se på den här serien! Jag ska försöka kolla in de tidigare avsnitten på nätet idag! :)


Celebrate good times, come on!

Celebration - Kool & The Gang


Här kommer några av videorna som jag spelat in under åren (med min superdåliga mobilkamera, så det är inte bra kvalité på filmerna). Men jag älskar dem ändå! Otroligt att jag fortfarande kan skratta åt dem, fastän jag måste sett på dem 1000 gånger. Jag kan dem utantill också, så jag mimar med varje gång :D

Innan Veronika blev det gitarrproffset hon är idag, var det här allt hon kunde ;)


Nathalie lever i sin egna lilla värld :)


Bowlingproffset (med konstig volym på håret ...)


Jag tog rätt mycket smygkort på den tiden, så det trodde Natha att jag gjorde nu också ... ^^


Nathalie och Amanda rockar loss på rasten :D (Jag älskar Nathalies sista skratt precis innan filmen tar slut, det är så himla gulligt!)

Home sick

Idag när jag vilade var jag så uttråkad, så jag tog fram på mobilen och kollade på lite gamla filmer. Mest från högstadiet där jag, Nathalie, Emma och Amanda spelade huvudrollerna. Jag fick en så underlig känsla. Om jag hade varit utomlands hade jag beskrivit det som "hemlängtan". Men jag är hemma. Jag är så hemma som jag kan vara.

Det är i skolan jag har hemlängtan. Hemlängtan till min gamla skola. Till Väster. Inte till lokalerna förstås, utan till mina tre bästa vänner. Jag tänker inte på det så ofta, men det sitter djupare än den medvetna tanken. Väster var mitt "skol-hemma" i tre år. Margretegärde har bara varit det i nästan ett halvt.

Jag träffade Amanda i måndags. Bara i ungefär en-två minuter, som hastigast när jag besökte Sinclair. Eftersom det gick så snabbt hann jag knappt reagera mer än att jag kände mig överraskad och glad. Men efteråt tänkte jag att herregud, vi har nästan inte träffats på ett halvår. Jag har saknat henne. De andra har jag träffat lite oftare, men inte Amanda.

Nyss chattade jag med Nathalie. Jag sa åt henne att gå och lägga sig och hon svarade "okej, mamma!" Då slog det mig. Déjà vù. På Väster gick jag alltid omkring och försökte bossa över de andra tre. "Kom nu, vi blir sena!" och "Kommer du ihåg att ta med de där imorn nu då?" och "Glöm inte att vi har det där tills på fredag!" Och alltid så log de och svarade glatt "Okej, mamma!" :) Även fast jag har jättehärliga vänner i min klass nu, så saknar jag det. Jag saknar dem. The Fantastic Four ;) <3

Nathalie


Emma

Amanda

Strunt samma!

Även fast jag är hemma på grund av sjukdom kan jag ju skicka in alla läxor och arbeten som ska lämnas in, eftersom vi lämnar in allt material via datorn (vilket äger!). Nyss skickade jag in energiuppsatsen som hade sista inlämningsdatum idag. Jag erkänner att jag hatade den här uppgiften, jag hatar att skriva om saker som ska hända i framtiden.

Därför gjorde jag verkligen inte mitt bästa på den här uppsatsen och kommer inte få bra betyg på den (om jag får mer än G kommer jag bli ytterst chockad!). Men faktiskt så bryr jag mig inte om det. Om jag hade brytt mig hade jag skrivit om den tills jag varit nöjd. Men jag orkar verkligen inte, nu får det vara som det är! Man behöver inte vara toppbäst hela tiden ;)

Tvättbjörnskaffe

När jag vaknade första gången efter jag somnat i natt och skulle kolla på klockan så förväntade jag mig att den skulle vara två eller senast tre på natten. Men klockan var halv sju! Då blev jag glad. Och så kände jag mig nästan normal. Underbart! :)
Hoppas att det var en 24-timmarsgrej. Fast jag får inte gå till skolan resten av veckan ändå, eftersom att man smittar i två dagar efter man har blivit frisk.
Just nu ser jag på Vakna med The Voice där de dricker kaffe som tillverkats på ett annorlunda sätt. Tvättbjörnar har ätit kaffebönor och sedan bajsat ut det och så har man gjort kaffe av det xD

Mitt 800:e inlägg!

800:e inlägget firar vi med en knasig liten bild! :D

800 inlägg på 11 månader
Vilket är ca 73 inlägg per månad.
Vilket är ca 18 inlägg per vecka.
Vilket är ca 3 inlägg per dag.
Vilket är ca en tiondels inlägg per timma.
Vilket är ca en tusendels inlägg per minut.
Det låter rätt så lite ;)


Det blev inte bättre

Jag trodde att det skulle bli bättre, men jag spydde igen. När jag var ensam hemma - det var inte kul. När jag vaknade efter en orolig sömn kände jag att något skulle komma. Så jag tog med mig hinken men tre meter från sängen blev allt svart framför ögonen. Ungefär som när man reser sig upp för fort. Ramlade ihop på marken och jag kan ju bara säga att det var tur att jag hade hinken med mig.

Jag är blek fast varm. När jag rör på mig måste jag gå i samma takt som en sengångare. Det som är jobbigast är att vilja äta och dricka hur mycket som helst men inte kunna! Skönt att ta lite alvedon så att man kan sitta vid datorn lite. Fast ändå är det jobbigt. Det är en som jag inte sagt förut ... ;) Jag längtar tills jag blir frisk.

Var lite teatrisk med bilder igår, men idag stämmer min känsla in med bilden :(


Magsjukan ...

Jag mådde helt underbart igår kväll. Allt kändes bra (utom kanske tanken på det kommande matteprovet) men i övrigt var allt frid och fröjd. Sedan sov jag dåligt i natt, vaknade hela tiden, drömde mardrömmar och kände mig inte utvilad. Halv 6 på morgonen känner jag att något känns fel, så jag kutar ut till badrummet och spyr. Det var inte lika skräckinjagande som sist gång jag var magsjuk, vilket jag tror var länge sedan ... Men ändå var det obehagligt, hemskt och okontrollerbart.

Jag har legat i sängen hela dagen och känt mig konstig. Har tvingat i mig lite kex, en riskaka, vatten och julmust. På förmiddagen sov jag lite från och till. När mamma kom in frågade hon om jag druckit mycket vatten. "Jajjamän," tänkte jag (eftersom jag druckit lite varje gång jag vaknat) men när jag kollar på glaset är bara typ en femtedel borta. Lite perspektiv ... Jag är supermätt och har inga planer på att äta något mer än kex på ett tag. Min mage är missnöjd nog som det är.

Det var jättesvårt att bestämma om jag vågade ta upp datorn eller inte. Mardrömsscenariot hade ju varit att jag fått ett ryck och spytt över hela datorn. Det kunde jag ju inte låta hända. Men jag har ju bara spytt en gång och även då hade jag lite förvarning. Kanske bäst att inte riskera för mycket, dock. Ska försöka vila lite nu och bli bättre :)

Helt onödigt inlägg kanske, men jag tycker väl lite mindre synd om mig själv nu när jag har fått ut det ;)

Även matteboken försöker tolka superdissen

Jag sitter och pluggar matte en helt vanlig kväll :)


Skriver ner lite sammanfattningar inför matteprovet och så ...

Leker lite med miniräknaren när det blir för jobbigt med matte ^^

Sedan kommer jag till den linjära funktionen, vilket vi alla vet är y = kx + m ;)


Och lite längre ner börjar jag skratta när jag ser vad det står hahhahahha XD Klart att Dissarnas Diss funderas över i matteboken, men jag tror allt att de har fått det där lite om bakfoten ... ;)

Jäklar vad kul!

Jag hade nytt besökarrekord på bloggen i lördags! Shit, vad roligt. När jag först såg det så öppnades min mun i chock och sedan bröt mitt ansikte ut i värsta stora smilet! Jag älskar sånt, nu blev jag ju jätteuppmuntrad :D Bara för att jag är på så gott humör ska jag lägga ut en bild på mig som visar precis hur känner jag mig nu ...

Glad, chillad och helt nöjd!

SYSTEMKAMERAN FUNGERAR IGEN!

H-U-R-R-A för min pappa, han har fixat så att systemkameran fungerar som vanligt! Den har varit sönder förut, bara fungerat ibland och inte kunnat fokusera. Sedan justerade han om objektet och nu är den som ny.


I'm back

Som någon kanske märkt så lade jag inte upp några inlägg igår. Det var för att jag var upptagen hela dagen ;) Först var jag i kyrkan och ordnade en gudstjänst för att alla ledarna skulle medverka. Sedan hängde vi på KU hela eftermiddagen. När jag kom hem kände jag att jag hade gjort aningen för lite läxor, så jag försökte göra lite grann. Men det blev inte så mycket som jag hade velat. Jag var så trött så jag tänkte "nej, nu skiter jag i det här och går och lägger mig och får sova länge för en gångs skull". Känner mig rätt så utvilad nu, så nu ska jag göra lite matte :)

Music Video

Jag har aldrig riktigt gillat Britney Spears, men den här låten är faktiskt rätt så bra :) Dessutom är musikvideon riktigt bra gjord, även om den inte riktigt är min typ ;)


Nothing's permanent

Tänk hur starkt man kan ändra åsikt om en person.
Detta diskuterade vi igår på KU och jag insåg att det verkligen stämmer. När jag konfirmerade mig hade jag bestämda åsikter om några speciella personer (haha!) och var rätt övertygad om att de inte skulle förändras. Jag tyckte inte direkt om personerna, eftersom att jag inte kände dem och hade ganska förutfattade meningar om att de tyckte sig vara lite "bättre" än oss andra. Jag är ganska säker på att de tyckte något liknande om oss. 

Sedan, jag vet inte hur, förändrades åsikterna totalt. Jag kanske tog mig mer tid att lära känna dem. Nu blir jag skitglad när jag träffar samma personer! Det känns ganska knäppt nu att se tillbaka på den tiden när jag kände annorlunda. Det påminner mig om att inget är för evigt. Allt kan ändras. Till det sämre eller det bättre. Jag vet hur det kan förändras till det sämre, det suger faktiskt. Men i de flesta fallen, som detta, har saker och åsikter om personer förändrats till det bättre :)

God morgon solstrålar!

Fast det är ju inte direkt solstrålar man får syn på när man kikar ut genom fönstret. Vilket snöoväder! Jag blev helt paff när jag drog upp persiennen och det var flera decimeter hög snö. Det är vitt på marken, himlen, taken, träden ... Det skulle vara ganska fint, bara det slutade snöa. När man ser ut tänker man annars bara på hur jobbigt det skulle vara att gå genom den snöblandade blåsten. Då tycker man inte att det är vackert. Det känns som att snart sitter vi här hemma insnöade precis som tidigare i år!

A week. This week. What a week!

Ännu en skolvecka har passerat. Första veckan med nytt schema.
Mja, det har varit sådär, det där schemat ...
Men andra saker har varit hur bra som helst.
Till exempel det sociala. Socialt, har jag haft en helt awesome skolvecka!
Om man tänker roligt, spännande, underhållande stämmer det också in.
Jag tänker såklart på Harry Potter-premiären mitt i natten :D
Kvällarna på KU har också varit kul obviously ^^
Nu tänker jag totaldissa Idol (för inse faktum, det är tråkigt)
Istället ska jag spela Sims, för imorn så ska jag plugga!

Bye bye for this week, Gärdet!

Dagens hemlis!

Det här en en liten hemlighet som jag tänker avslöja ...Nyfiken va?Kom lite närmare ...Lite närmare ...

Tidsberoende

Imorse hade jag turen att kunna få skjuts ner till stan av mamma. När jag satt som en zombie vid köksbordet - som jag alltid gör - kom jag på mig själv med att kolla på klockan minst var tredje minut, eftersom att jag ville veta hur mycket tid jag hade kvar innan vi skulle åka. När jag insåg detta tänke jag att jag måste vara tidsberoende.

Sedan tänkte jag på att om jag inte skulle ha klockor att kolla på när jag gjorde mig i ordning på morgonen skulle jag nästan få panik. Jag skulle inte veta om jag hann med det ena eller det andra. Antingen skulle jag totalt stressa mig igenom allt och blir klar tidigt eller så skulle jag ta det jättelugnt och bli försenad.

Jag tror att jag har haft på mig min armbandsklocka praktiskt taget varje dag de senaste tre åren. Och om jag någon gång inte har haft det, så har jag antingen glömt den någonstans och blivit irriterad om det inte funnits en klocka i rummet, eller så har jag haft på mig en klocka om halsen ;)

Mycket mysig musik

Back To December - Taylor Swift

Stress

Efter det härliga brandlarmet klockan 10 skulle vi ha mentortid. Vi pratade om ett intressant ämne: stress. Det är vida känt att dagens ungdom stressar mer och mer, men jag blev förvånad över att runt 3 av 15 personer i mentorgruppen känner sig stressade. Det är oundvikligt för mig tror jag. Jag har ju valt natur, det är otroligt om jag inte blir stressad då. Fast än så länge har jag inte känt av mer än lite småstress över att skolan och privatlivet slåss om den allt för korta tiden. För att slappna av lite så hade vi massage på mentortiden. Det var underbart, jag blev så avslappnad och lugn. Mysigt - det borde vi ha oftare :)

Harry Potter and the Deathly Hallows ÄGDE!

Efter en lång, kul kväll på KU igår var det äntligen dags att gå på premiären av Harry Potter 7 med Malin, Magda och Emelie! Jag var helt uppe i varv, shit vad bra filmen var! Stämde jättebra ihop med boken. Den kunde ha varit liiite bättre, men å andra sidan kommer allt bra ur sista boken att komma i sista filmen. Första halvan av boken handlar liksom om mörker, de ska vara olyckliga så att man får mer känsla på något vis ... och känslor lockade filmen fram i alla fall! ;)

LÄNGTAR TILL SISTA FILMEN! :D


Lunchrast

Nu har jag precis haft lunch, det var "vad huset har att erbjuda". Idag betydde det med andra ord "blä!" Vi fick tonfisk och ris. Yuck! Jag köpte en ostmacka med paprika på så nu är jag mätt :) Som vanligt sitter vi och spelar bubble struggle innan lektionen, som börjar om fem minuter. Det är fysik igen ;) Sedan ska jag åka och ta spruta ... Men det är värt det, för i natt är det premiär av Harry Potter! :D

Tomorrow night, nowhere is safe!

IMORGON KVÄLL!
PREMIÄR!
HARRY POTTER!
AND THE DEATHLY HALLOWS!
PART 1!
♥♥♥♥♥


Skrattig dag

Det är riktigt härligt att kunna säga att jag har haft en riktigt bra dag! Jag har skrattat mycket idag! Som ni säkert vet så älskar jag att skratta. Följande har jag skrattat åt idag (som jag kommer ihåg):

1. På samhällskunskapen skrattade jag en del tillsammans med Irina och Emelie när vi satt där längst bak i klassrummet. Irina, hon äter minsann pizza på Orust! xD

2. På franskan skrattade jag tillsammans med Yvonne och Marianne för att det blev så konstigt när vi skulle prata på franska. Marre blev allt ganska generad när hon skulle prata om L'amour! ;)

3. När vi gick tillbaka till Gärdet från Östrabo så snackade vi som vanligt. Då säger Miriam något sånt här till mig och Emelie: "Alltså, det är ganska kul att lyssna på er när ni pratar ... Ni säger ganska knäppa saker." Jag hade inte ens insett det, men när jag tänker efter så betyder "snacka som vanligt" att jag och Emelie håller på och försöker "vinna" över den andra med att få sista ordet. Det slutar med att vi säger massa konstiga saker, hahahha xD

4. På datakunskapen övade vi inför provet nästa vecka, och så skulle vi skriva en prislista och komma på lite mat som vi skulle sälja, typ ostmacka, coca cola ... och Emelie på fat .... 2 kr!! XD (Och hon skrev: Viktoria .... Grattis, det är gratis! :O)

5. På datakunskapen kom också läraren Peter in i klassrummet och frågade om han fick prata med några elever ... mig, Marianne och Irina! Så alla sa i vår gemensamma grupp på facebook (ja, alla var inne på facebook på lektionen) "Åååh, vad har ni gjort nu då?! Rånat skolans bokförråd!! Ni skulle varit lite mer diskreta!" hahhaha xD Vi var helt ... WHAT?!

6. Sedan satt jag och spelade bubble struggle med Emelie och Irina innan mitt utvecklingssamtal och då hade Emelie lite för många bollar i luften minsann! När min mamma och lärare kom skrattade vi fortfarande och jag var illröd i ansiktet!

HHAHAHAHHAHAHA! Man kanske borde ha varit där för att förstå dessa saker, men skrattat har jag allt gjort idag! :D Och ganska så mycket på senaste tiden. Jag gillar gymnasiet!


Dagens tips kommer från Sofie!

Gårdagens kommentar på inlägget "Fysik är planeter, solen och en lastbil" var så bra att jag bara måste föra vidare det här tipset! :D


Chillaxar lite

Jag insåg idag att vi har en värsta soft vecka den här veckan! Bara 3 läxor som alla är ganska lätta. I och för sig betyder säkert det att vi kommer få det jobbigt nästa vecka, men den dagen - den sorgen! Jag tänker leva i nuet och spela bubble struggle och sims allt vad jag kan!


Fysik är planeter, solen och en lastbil

Då har man påbörjat fysik A då. Vår lärare med nya smeknamnet Ninja verkar vara bra. Jag blev helt chockad när han sa att vi skulle hålla på med fysik A så länge! Trodde att det skulle vara nästan lika kort som naturkunskap A, eller som längst två perioder. Men vi ska läsa det i lite mer än ett år :O

Nu måste jag rusa till bussen!

Måndag morgon. Mentortid.

Den här mentortiden ska vi planera våra utvecklingssamtal. Jag har först - imorgon. Jag ska bossa över det samtalet och har ingen aning om vad jag ska säga. Äsch, det löser väl sig. Känner mig lite ta-en-kalldusch-allt-löser-sig-Veronika-style idag ;)

När jag kom till skolan idag slängde jag mig direkt i en sackosäck och halvsov i tio minuter. Det var underbart ... tills jag blev väckt av Emelies retande skratt xD Då var det visst dags att börja vecka 46!

Min obsession

Bubbles
Plupp, plupp
Pang!
Bomb!
Blomma!
Skjut!
Jaaa!
NEEEEEJ!
Kötta!
Jag dog
Vi kör igen ;)

Klicka här om du inte vet vad jag pratar om. Eller om du vill köra själv. Jag vet att du vill ;)

Du vet att du lever i 2010 när ...

1. Något händer i ditt liv så lägger du ut det på facebook.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med någon är för att du inte har dem på facebook/msn.
4. Du inte tror att några är ihop förrän det står på facebook.
6. Din eftermiddagsaktivitet är att sitta vid datorn och alltid vara inloggad på facebook, även fast du inte är där.
7. Du läser listan och håller med.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 saknades på listan.
10. Du kollade tillbaka för att se om det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Haha, du gick på den! Precis som jag gjorde ;)


Jag som barn

Idag när jag letade efter något i lådan under min säng så upptäckte jag en liten skatt. Eller ja, det var skatter för mig när jag var liten. Jag var helt besatt när jag var barn :)

När jag började kolla på Huset Fullt som liten blev jag så förtjust i systrarna Olsen att de blev mina idoler. I mataffärer sprang jag alltid till tidningarna och letade efter Mary-Kate och Ashley Olsen i dem. Om det var minsta bild, var jag bara tvungen att köpa tidningen! Jag hade hundratals bilder på dem, hela baksidan av min dörr var täckt av bilder och postrar och då menar jag hela. Önskar att jag hade tagit en bild, haha!

När jag tog ner bilderna ville jag verkligen inte kasta dem, så jag klistrade fast bilderna på papper. Alla bilderna på nedanstående foto satt på min dörr - dessutom är alla baksidor på papprena också helt fyllda!Jag var också ganska besatt av Jennifer Aniston, Hilary Duff och Lindsay Lohan ;)


När jag var ännu mindre var mina idoler Disney-prinsessorna, eftersom min högsta dröm själv var att bli en prinsessa. Jag älskade tidningen Prinsessan där det alltid stod massa serier med prinsessorna och hade bilder, postrar, finn fem fel, och bilder som man kunde färglägga :D Fortfarande tycker jag att de här postrarna är otroligt fina och jag kan helt enkelt inte förmå mig till att kasta dem! xD


Jag var också otroligt förtjust i att måla, så efter ett tag började jag teckna av prinsessorna. På den här bilden har jag haft en bild bakom och troligen ritat mot en fönsterruta :)


Mina favorit-motiv att rita var självklart flickor (jag hatade att måla killar), men framför allt sjöjungfrur, älvor och klänningar. Åh, alla dessa klänningar som jag har målat i mitt liv! Galet många! Jag var helt inställd på att bli designer när jag var liten - så fort prinsessdrömmen gått upp i rök ;)
Det är så himla kul att kolla på alla gamla bilder ... :D


Sims 3 och Twilight 3

Vilken underbart härlig slapparlördag jag har haft idag! Bara chillat och gjort vad jag har haft lust att göra. Jag spelade Sims 3 i några timmar på min mac. Trodde inte att det skulle fungera, men sedan såg jag att spelet skulle funkade på mac så tack och lov för det! Det gick mycket snabbare än vad det gjorde på vår PC. Sedan såg jag nyss på Eclipse ... åh, kärlek till den filmen alltså! :D

Energisamhället i framtiden

Blah, jag hatar när man ska reflektera och hitta på saker som kanske eller kanske inte händer i framtiden. Hur ska jag kunna veta det? Jag har ingen tidsmaskin. Då gissar man bara och hur ska man då veta om det är rätt? Jag tycker inte om att inte vara säker. Fast i och för sig, om det inte finns något exakt rätt, då kan man ju inte få fel heller, eller hur? ;)

Jag har spenderat två timmar åt den där uppsatsen nu, så nu sitter jag och lyssnar på lite rock'n'roll :) Generation med Simple Plan var just på, och men nu har det bytt till McFly. Vad ska jag hitta på nu när jag får göra exakt vad jag vill? Så många möjligheter! :D Sims 3? Spela gitarr? Se film? Skriva lite? Ny film i iMovie? ^^

I miss the photo studio ... Jag önskar att vår kamera fungerade!

Min favoritblogg för tillfället!

När jag har tråkigt brukar jag läsa lite bloggar och jag har kommit på att jag alltid blir glad när jag läser den här tjejens blogg:Den äger! Malin lägger alltid ut bra och läsvärda inlägg där hon berättar om sin dag, lägger ut coola bilder, sköna sånger och uppdaterar om mina favoritserier och favoritfilmer :D
Besök Malins blogg här!

Some me-time

Idag ska jag vara hemma och bara göra de saker som jag vill! :)

Stämmor alltså

Den här killen har sjukt bra röst! När jag först hörde första raden av text smälte jag ...! Och vilken himla bra idé att göra alla stämmor själv :)


Dygnet har inte tillräckligt många timmar

Jag vill göra massa saker hela tiden!
Jag vill skriva
Jag vill se på film
Jag vill läsa
Jag vill umgås
Jag vill spela
Jag vill dansa
Jag vill sitta vid datorn
Jag vill lira gura
Jag vill fota
Jag vill plugga (eller nja, jag måste)

Så mycket saker, så lite tid. Jag önskar att dygnet hade 48 timmar. Eller att jag inte behövde sova.

Jag vill också vara lite galen ... Men det kan jag vara dygnet runt! :D 

Havet är djupt

Förut så fick jag värsta lusten att se på film! Jag vet inte varför, men jag ville se Den Lilla Sjöjungfrun, så då gjorde jag det ^^ Jag älskade den när jag var liten och den är fortfarande bra!
Jag gråter inte till A Walk To Remember, men nästan till Den Lilla Sjöjungfrun xD


Rapport om naturkunskapstentan!

Imorse var jag väl inte riktigt nervös, men jag ville verkligen inte äta frukost. Men nu är tentan ÖVER! De där tre timmarna gick förvånansvärt fort. När jag först kollade på provet och läste lite av frågorna blev jag stressad och tänkte att det här aldrig skulle gå. Men jag tog det bara lugnt och andades, och gick igenom frågorna en efter en. Någon fråga kände jag att jag att jag inte hade något svar på, så jag tog den sist. Det var förvånansvärt många frågor som man kunde få MVG på, det blev jag rejält chockad och skärrad över. På högstadiet var det en, max två, frågor där man kunde visa MVG-kvalité. Det kändes faktiskt rätt så bra och det är underbart att det är bakom mig nu! :D

Min första tenta ... någonsin

Imorgon är det naturkunskapstenta direkt på morgonen. Jag borde vara skitnervös, men jag är inte det och jag har ingen aning om varför. Det här är ju en stor grej, nästan hela betyget i kursen Naturkunskap A! Men jag tänker (eller rättare sagt hoppas) att det kommer vara ungefär som det nationella provet i kemi som vi hade i nian. Då skulle man mest kunna det övergripande och inte så många detaljer. Vi håller tummarna för att det ska gå bra.

I natt ska jag sova med naturkunskapsboken under huvudkudden - for luck, you know!Fritidsaktiviteter alltså

Teater och dans är sjukt kul. Det är så himla tråkigt att jag måste sluta i en av dem nästa termin. Trots att jag ääälskar dans, så kommer det nog tyvärr att bli den, eftersom vår pjäs i teatern inte kommer att vara klar i slutet av detta året. Dansen är dyrast också, så jag måste prioritera om jag ska kunna åka med till Taizé och/eller utbytesresa med skolan till Frankrike nästa år! :D

Eftersom det är den sista uppvisningen måste jag satsa lite på dansen nu och göra den mest fantastiska uppvisning som någon någonsin har skådat! Haha kanske inte, men jag ska lägga manken till och lära mig den och göra den bra åtminstone.

Öppna dikter

Nu har vår lärare satt ihop ett häfte med alla dikter som vi ettor på Öppna har gjort. Hon tog med den dikten av mig som jag korsrimmade på, den är rätt så bra :) När jag skumläste lite fastnade jag vid en kort dikt som jag fattade tyckte för direkt. Den hette "Vi är en" och är så simpel och perfekt som en dikt borde vara. Speciellt gillar jag de två mittersta raderna. Personen som har gjort den dikten är duktig! :)

Att skapa (min dikt)
Dags att prestera
Var kreativ och hitta på
En rad och ännu flera
Tills du blir alldeles blå
Få inspiration
Skriv något bra
Ord för en miljon
Det är något att ha

Vi är en (Anonym författare)
Vänskapen gror
Tillsammans vi ror
Vi är som en och samma fot
Som två träd med samma rot
Vi går hand i hand,
Och bygger starka vänskapsband


Kommer dagen bli lika rolig som den förra?

Vår klass blev just utskjutsad från röda lärolandskapet eftersom treorna skulle ha mentortid där. Nu har vi en halvtimmes sovmorgon innan vi börjar svenskan klockan 9. Snölandskapet är riktigt vackert utanför Margretegärde. Om jag tittar ut genom fönstret ser jag ett tak täckt av vit snö med två kråkor på en av skorstenarna. Jag undrar hur den här dagen kommer bli. Kommer den bli som igår, när jag och Emelie satt på naturkunskapslektionen och kom på tecken för att komma ihåg torskar, ejdrar och blåstånger? Hahhahaha, det var nog den roligaste naturkunskapslektionen som jag har haft xD

Torskägg
Tor-skägg eller torsk-ägg?

Blåstång
Blå-stång eller blås-tång?

Visst låter de sista alternativen bäst? Jag måste erkänna att när jag läste orden så tolkade jag dem som de två första alternativen hahahhaha xD Så smart är jag! :D Ha en bra torsdag!

Jag går natur, natur, NATUR

Haha!
När jag skrev "natur" för tredje gången i rubriken fattade jag inte vad det betydde
Det är roligt när sånt händer!
Fast när jag tänker så brukar jag komma på det igen
Vilket jag gjorde nyss ...

Hela kvällen har jag spenderat åt plugg inför tentan i naturkunskap som jag har på fredag
Men det måste väl göras det också
C'est la vie!
Det är värt det i slutändan är vad jag har hört

Jag käkade lite frysta jordgubbar
Det var kallt
God natt!


Tjejmiddagen - när mitt hår var långt du vet


If wishes do come true ...

Härom kvällen låg jag och tänkte på hur underbar boken Pride and Prejudice var. En sån fin kärlekshistoria, en bok som får en att vilja fortsätta läsa och som väcker starka känslor. När jag läser något som jag verkligen tycker om så blir jag så inspirerad att skriva själv! Så häromdagen bestämde jag mig för att komma på en egen historia. OMG, den blev såå himla bra! Jag har inte skrivit den, bara hur den ska vara från början till slut. Om jag hade läst den här hade jag älskat den! Jag måste bara skriva den först ... ;)

Är facebook farligt?


Spela enligt reglerna

Vi hade en jätterolig psykologilektion imorse! Vi fick spela kort och bara slappa ^^ Sedan fick vi en lapp om ett kortspel som vi skulle köra vid de olika borden. Vi skulle vara helt tysta och om man vann så fick man ställa sig upp och bli beundrad av alla haha xD Sedan fick man flytta till nästa bord om man vann, och jag vann första omgången vid mitt bord. Så jag fick flytta till nästa bord och spela kort där under tystnad, men man kan ju säga att jag blev rätt förvånad och frustrerad när de körde "fel" hela tiden ...! Det lockade fram en hel del känslor hos oss alla xD Hahhahaha, mina vänner på Öppna kommer att förstå ;) Vill inte spoila för andra om ni ska läsa Psykologi A, för det här var roligt! :D

En kopp te i snöovädret

Så mysigt man kan ha det ^^
Efter att ha varit ute i orkanen en gång till och hjälp grannen att putta upp bilen på uppfarten, fick jag väldig lust att ta en kopp te! Så fram med Taizé-muggen och eco-te. Veronika hade lite riven, mörk choklad över som jag lade i min mugg. Det smakade ljuvligt! Nu smakade det till och med Taizé, eftersom jag åt så mycket mörk choklad när jag var där :)


Ett helvete av is

Det är sjuuukt kallt, snöigt och disigt ute! Jag frös som en galning i mina tights när jag gick till skolan. Det känns som bara ungefär en fjärdedel av alla elever på Öppna faktiskt har kommit hit, det är jättetomt. Och vet du vad ...? Ingen sitter i sackosäckarna! Fast jag hinner inte slänga mig i en nu, eftersom vi börjar matten om två minuter. Dags att springa! Idag slutar jag kvart i tolv - underbart!

När har den premiär nu då?!

Jag tänkte just på när Harry Potter and the Deathly Hallows har premiär och bestämde mig för att kolla på sf.se. Fast där fick man ingen större hjälp! På alla ställen står det att den har premiär den 19:e november, det vill säga fredag nästa vecka. Men på sf står det att den har premiär den 17:e, det vill säga onsdag nästa vecka. Vilken ska man lita på? Jag vill veta när det är! Det är också konstigt att man inte kan boka biljetter än, det brukar man ju kunna göra två veckor före och nu är det bara EN vecka kvar!

Men jag vet fortfarande inte om jag ska se i Uddevalla eller Göteborg. Det skulle ju vara ascoolt att se den i 3D i Gbg, men det funkar ju inte om det är på en skoldag. Jag vill se den med Magda också, vi har bestämt att vi ska se på alla Harry Potter-filmer ihop :D Men jag vet inte om hon kanske vill se den i Gbg även om det är på en onsdag ... Jag vill ju se den med resten av tjejgänget också! Aja, det löser sig. Jag längtar!?!

Biblioteket som vanligt

Nu har jag och Emelie suttit i biblioteket i en timme och spelat Bubble Struggle och bara tjötat. Har försökt öva naturkunskap muntligt också, och det känns som att jag kan en del :D Tillräckligt mycket för att spela Bubble Struggle i en timme och ha någorlunda gott samvete!


Lovet är över

Back to business. En ny dag, vecka och period på Öppna Programmet! Den här dagen har inletts med en seg zombiemorgon hemma, minst 5 gäspar på vägen från bussen till skolan och till sist en halvtimmes mentortid där jag insåg hur otillräckligt jag pluggade på lovet. Jämför man med mina duktiga pluggisklasskamrater så skäms jag. Lite. Fast jag hade så mycket kul på lovet att det var värt det! Läger, Ullared och umgås med kompisar kommer jag alltid föredra framför läxor ;) Nu sitter jag i en härlig sackosäck i röda lärolandskapet och ska börja plugga på naturkunskapen. Eller idrottshistorian. Obestämd.

Kommer nog aldrig tröttna på den här listan

Ibland får jag för mig att byta från listan som jag normalt vis lyssnar på och bara ta något gammalt. Då tar jag min spotifylista "Rockig". Oavsett hur många gånger jag lyssnar på den, tröttnar jag aldrig! Green Day - McFly - Simple Plan - Avril Lavigne.

En av mina favoriter är "Know Your Enemy" med Green Day. Jag blev jätteförvånad denna veckan när jag hittade dess ackord i en bok med musikhits från 2009. Visste inte att den var populär. Den äger i alla fall! :D


Så lockar man fram ett leende


Kändismöte!

Idag körde jag bilen ut till torp (jajjamän, JAG körde!) och när vi gick runt där så såg vi Daniel Norberg! Veronika var bara tvungen att gå fram och ta kort och fråga efter en kram, så jag smög upp lite efter henne och sedan pratade vi med honom. Han var jättetrevlig och hiiiimla snygg! :D


Leker modell i mina nya kläder

Lång väst/kofta --- Tunika
Paris-tröja, jeans --- Tunika
Koftor
Kofta
Världens mjukaste halsduk!
Mysiga sockar
Halsduken har jag inte köpt, den har min moster stickat till mig! :D

Jag känner mig verkligen smart

Idag ringde väckarklockan vid 9 för att jag tyckte att det var bäst att gå upp och plugga tidigt. Jag ska bara ta en liten sväng vid datorn först. Just nu sitter jag och äter flingor och ser ut genom fönstret. Allting glimrar av ett litet vitt lager, gräsmattan blir så fin ... Det kallas frost. Thank you, miss Obvious. Jag var inte lika smart när jag skulle logga in på blogg.se och skrev hotnail istället för hotmail ... tre gånger dessutom xD

Have a good one! ;DP.S. Lade ni märke till att det här är första gången på 4 inlägg som jag inte skrivit en rubrik på engelska? Jag undrar så varför det är så populärt?Hahahhaha, du skrollade upp och läste rubriken igen eller hur? ;) På något sätt brukar man alltid glömma den efter man har läst ett inlägg ...

Halloweenfest at Malin's place!

Igår kväll hade Malin ett superscary/superkul halloweenparty för att fira hennes födelsedag! Vi drack läskigt bål, käkade läskig taccos och såg på läskiga filmer. The Eye och ... Percy Jackson och Åskviggen hahahhaha! xD Inte så läskig den senaste, men på The Eye höll jag filten nära ögonen och när det blev lite för mycket dök jag under filten och nynnade på bröllopsmarschen ;D

Malin - The Frightening Hostess!


Alla fick smeknamn efter sina obsessioner och jag blev STUREPLAN HAHHHAHAHHAHAHHA xD (Bara för att jag och Malin var lite galna i Stureplan-språk i förrgår)

Presentöppning! Den där Laura i mitten ser lite skrämmande ut va?

Fear us!

Tacco-ätande puddingar ;D

Darkness, why are you hiding from me?

Men hallååååå?!
Klockan är tjugo över fem, det ska inte vara mörkt nu! Suck. Vart är världen på väg ...?
Uschidusch. Fast mörker betyder nästan jul, vill jag tolka det som ;)
Rätt intressant att jag inte är mörkrädd
Fast det har varit ganska mycket läskigt i mitt liv nu för tiden ändå
Det kan man tolka på olika sätt
Ett sätt: det har nyss varit Halloween, vilket betyder skräckfilmer och utklädnader
Ett annat sätt: mycket nya saker typ gymnasium, läxor, klass, kompisar
Det kanske är en blandning av allt
Spökande känslor
BU!

Fierce haircut ♥


Parteeeeey at my place!

I torsdags var det dags att överraska Nathalie med lite födelsedagsfirande. Hon trodde att hon, jag, Julia och Malin skulle se på film. MEN när hon gick in i vardagsrummet så "BUUU!" hoppade Magda, Madde och Emma fram där också! Jag såg inte Nathalies min, men alla sa att den var ytterst chockad xD Vi käkade massor med supermumsiga kakor och tårta.
Någon gång skrattade vi nog alla ihjäl oss, men överlevde ändå ♥
Lovlovlov

Morrn, morrn!
De två senaste kvällarna har varit skitroliga, men det är väl bara för att jag har umgåtts med ett par underbara flickor. Vi Väster-barn alltså (a) Jag har nog brytt mig lite för mycket om att ha roligt det här lovet, och lite för lite om läxorna. Innan varje höstlov tänker jag: "På det här lovet ska jag faktiskt ta det lugnt/göra massa läxor." Men varje gång blir det ändå att jag gör massa roliga grejer i alla fall och i slutet känns det inte som att man har haft något lov i alla fall xD Precis så känns det nu. Det är bara två dagar kvar, sedan är det skola igen! Blah ... Jag hade inte haft något emot att åka till Las Palmas nu, som Elsa ska göra. Wishful thinking. Jaja, jag måste i alla fall plugga för fullt den här helgen! :/

It's going to be a hell of a night!

Först dags för klippning ...


... sedan Halloween-party hos Malin! :D

Vilken underbar dag!

Dagen började med att jag gick upp vid 4 för att göra mig i ordning för att åka till Ullared. Somnade i bilen i någon timme och var hur trött som helst när vi var framme. Sedan vandrade jag runt där inne på Gekås. Bland annat provade jag kläder i tre timmar och det var hur mycket folk som helst! Man var tvungen att knö sig fram (liknade "Usäkta, usäkta!" på Tigerjakten xD) och stå i mycket köer. Men jag fick mycket köpt, kanske lite för mycket till och med ...!

På eftermiddagen när jag kom hem var det bara att sätta igång med att städa och fixa för att vi skulle ha överraskningsfirande för Nathalie hemma hos mig! Garnera tårta, plocka bort kläder, dammsuga, duka ... Vilket ståhej! Sedan när Nathalie kom och alla hoppade fram blev hon jätteförvånad! Shit, vad kul det var! Sedan har vi larvat oss omkring och haft det underbart hela kvällen. Alla tog massa kort, filmade och lekte :D Jag överraskade alla genom att kleta grädde i Malins hår. Hon fick något av en chock, men hahahha! Jag älskar att umgås med mina tjejer!

Bilder från båda av dagens (eller ja, egenligen gårdagens) händelser borde komma inom kort!

Bilder från lägret

Här kommer lite bilder från lägret som Eveline har tagit! Gitarrmys :D


Dags för lekar! Veronika diggar ^^

Oj, vad glad jag ser ut då ... xD 

Simon tror minsann att han kan flyga ;)

Pricka popcorn i munnen-tävlingen :D 

Grymmaste gangstas ever ;)

Varde ljus ... och så blev det det! :D

Vadå vända på dygnet?

Nu är det dags att gå och lägga sig för min del eftersom att jag ska gå upp vid 04.00 imorn! Shit, det var ju nästan den tiden som jag gick och lade mig igår xD I varje fall ska jag upp tidigt för att åka till Ullared. För några veckor sedan planerade vi en annan dag, men det tabbade ju sig. Imorn ska vi dit - då ska här spenderas barnbidrag!


En månad blir två timmar

Jag vet, jag är oansvarig. Ända sedan jag kom hem har jag bara spenderat min tid åt Pride & Prejudice när jag borde ha pluggat. Först läste jag (till sist) ut boken, efter många veckors slit. Sedan insåg jag att jag gillade den så mycket så jag var bara tvungen att se på filmen. Jag trodde att jag hade spelat in den, men det fungerade inte, så jag fick se den på datorn. Åh, vad jag älskar den historien!
Sleepyhead

Nu är jag hemma igen! Under det här lägret har jag haft lika roligt som alltid (om inte mer!) men också har det varit lite obehagligt ... Jag hatar skräckhistorier! När dom berättade så blev jag jätterädd, men lugnade mig när jag kom in på mitt rum. Tydligen hade någon varit utanför vårt fönster och knackat för att försöka skrämma oss, men tack och lov sov jag djupt då ;)

Nu ska jag faktiskt ta och slappa ... eller plugga? Jag får se vad jag känner för. Det känns som att klockan är typ 9 på kvällen fast den är 2 på dagen. Jag tror att jag har sovit lite för lite ;)

RSS 2.0