BUS ELLER GODIS ...?

Idag är den den 31 oktober, vilket betyder Halloween! Min Halloween kommer att spenderas på det läskiga Ängön där jag har en känsla av att det legendariska ÄNGÖNSPÖKET kommer att dyka upp :O


Lägertime!

Nu ska jag dra på läger i fyra dagar! Det är dags för mitt tredje läger i höst, och det är med lägerkonfirmanderna. Vi ska ha superkul har jag bestämt. Haha, fast det brukar vi ha även om jag inte bestämt det ;) På bilden nedan kör vi en lek som jag lärde mig förra gången som heter Varuhuset, den är asrolig att köra med folk som inte fattat den än ^^


Vintertid

Igår kväll gick jag och lade mig vid midnatt och tänkte att jag inte skulle få sova riktigt så många timmar som jag skulle velat. Men sedan insåg jag att vi byter till vintertid nu och jag får sova en hel timme till! :D Underbart, fast jag skulle nog helst velat att det hade varit på en skoldag ;)

Speak Now

Jag har nyss lyssnat på Taylor Swifts nya album Speak Now och det är ganska bra. Jag gillar hennes musik! Den bästa låten på skivan Speak Now är låten Speak Now. Smart val av titel på skivan. Jag hade jätteproblem med att hitta en youtube-videon, det finns inte någon utlagd än. Men om ni vill höra på låten/skivan så kan ju alla lyckligt lottade Spotify-ägare lyssna :)


Nära på sju års olycka där ...

Jag hade ingen bra start på dagen idag. Runt halv tio vaknade jag av att min syster satt i sitt rum och sjöng och spelade gitarr (nu efteråt tror jag att hon försökte spela tyst ifall det skulle höras in till mitt rum, men det tänkte jag inte på då). Först försökte jag ignorera det och somna om, men det fungerade inte. Det började koka i huvudet på mig, så jag tog upp närmaste bok från mitt nattduksbord och kastade mot väggen mellan våra rum. Tyvärr siktade jag inte så bra utan träffade en spegel, men den klarade sig lyckligtvis. Fast syrran hörde inte detta. I vart fall blev jag arg och gick upp. Efter det var jag trött väldigt trött och somnade vid tolv igen. Det känns lite bättre nu när jag fått sovit lite till så jag kanske kan bete mig som en normal människa nu :)

Scream

Jag bestämde mig för att se på en skräckfilm för första gången i mitt liv, eftersom Scream gick på femman. Den var inte jätteläskig, men å andra sidan hade jag både lampan tänd och datorn framme. Hoppas jag inte får några mardrömmar nu, men det tvivlar jag på ... Jag har sovit så oroligt de senaste nätterna att jag inte har kommit ihåg en enda dröm. Jag tror att jag föredrar att inte börja nu, det känns inte som om det skulle bli någon lycklig dröm. Snarare en mardröm. Okej, tänk glada tankar.
* Vad bra att jag blev klar med naturkunskapen i skolan ...
* Vad kul det var att träffa Malin och se Vampire Diaries ...
* Vad mysigt det var med Taizé-gudstjänst på KU ...
* Vad gott det var med glass när Magda och Emma var här för att se på Idol ...
Puh, jag är lite lugnare nu. Kanske kan bli ännu lugnare genom att läsa lite Pride and Prejudice :)

Magdas tips om det är en riktigt läskig skräckis är att sitta med täcket precis framför ögonen så att man kan gömma huvudet om det blir FÖR läskigt ;)

Frappino med frappino-nörden

Tjusiga bilder från Espresso House i eftermiddags med Malin ;)


Åh, neeeeej! Daniel!

Daniel Norberg ÅKTE UT! Han var min favorit, jag fattar inte hur han kunde åka ut!
Åh, nej nej nej nej nej nej!


Malin-mys!

Just nu sitter jag hemma hos Malin i hennes säng! Jag bara älskar att hon också har en mac!  Vi har varit på stan och haft det supermysigt. Istället för att gå på promenad i stan (det var för mulet ^^) så gick vi till Espresso House och fikade! Deras chokladbollar är jättegoda, och frappinosarna. Nu kom Emma och både Malin och hon berättar om sina fredagar där vissa roliga personer var utklädda! Det var ett par knäppisar uppe på tredje våningen idag som var utklädda, en Peter Pan och ... höhö, en person som hade ett fejk könsorgan utstickande ur byxorna xD

Lugn och fin

Idag är det bara tre personer från min klass som har kommit till skolan för att plugga. En av dem är jag. Idag ska jag helhjärtat spendera dagen på naturkunskap inför tentan efter lovet. Jag valde faktiskt ett bord att plugga vid idag, istället för en sackosäck. Förhoppningsvis blir det lättare att koncentrera sig då, och svårare att somna. Det var pest och pina att stiga upp idag, bara sex timmars sömn är för lite för ett barn som mig, haha ;) Längtar till 13.50 när jag ska lämna skolan och ta höstlov och träffa Malin! :)

Vi är inte dumma, vi firar Halloween!

Idag var det firande av Halloween på Gärdet, alla på Öppna skulle klä ut sig. Tyvärr (som det alltid blir) så var det massor som inte klädde ut sig, men jag kan stolt berätta att det bara var 4 personer av alla i min klass som inte  klädde ut sig! Vi hade till exempel:

* häxa
* bi
* alv
* 1800-talsdam
* spöke
* hembiträde
* officer
* Anna Anka
* inbrottstjuv
* ängel
* djävul
* älva
* Luna Lovegood
* 80-talsrockare
* troll (jag ^^)

Vi fick många blickar på Östrabo när vi skulle gå dit och äta, och dessutom på franskalektionen när vi skulle ha prov. Man kände sig lite utsatt där, men när vi kom tillbaka till Gärdet kändes det bättre. Då var det roligt!

Pyntat och läskigt ;)

Group picture :D


Häxan och trollet ;)

FISKEDAMM!

OOH, JAG VANN I FISKEDAMMEN! Jag fick pumparens! YES! Och lite godis då ... ;)

Läskigt bål :)

Klart att häxor sitter vid datorn och pluggar :)

Bara en liten förbättring till min dator!

DAGENS BÄSTA!!!
Det absolut roligaste var när vår lärare sa på svenskalektionen att det skulle komma in några nya lärare och presentera sig för klassen (vilket jag tyckte var troligt, eftersom jag sett lite obekanta vuxna på tredje våningen). Sedan släckte de ljuset ...? Och så kom två monster i läskiga masker och tyger virande runt kroppen! De gick runt bland eleverna och gjorde knäppa saker utan att säga något och DET VAR SÅ FRUKTANSVÄRT ROLIGT! Man förstod att det var våra lärare Jimmy och Ihrén, så det var asroligt, jag skrattade som en galning xD Lärarna på Öppna har humor! :D


Pluskonsert

Jag var på Plussarnas konsert ikväll och jag måste säga att den var riktigt bra. Det var 80-talstema och alla såg väldigt roliga ut i sina kläder. Speciellt killarna med trikåer xD Mina kompisar Malin och Madde ÄGDE! :DMadde sjunger (och hon sjunger skitbra!)

Malins band sjunger :)

Och här är hard core-tjejen Malin själv!


"Vem sjutton är det där?!"
När jag och Magda gick förbi Frideborg idag så kollade vi in genom fönsterrutan där en idiot med stort hår stod och vinkade som en galning. Jag trodde att det stod någon bakom oss som den knäppa personen vinkade till, men när vi gått två steg från fönstret stannade både jag och Magda upp och jag sa: "Men, var inte det Malin?" Och komiskt nog så backar vi två steg och där kommer Malin ut. Vi börjar asgarva och Malin säger: "Ni skulle sett era miner!" xD

At Agneberg's

En regnig dag full av blåst, paraplyn och lera. Det är min onsdag det! Hittills har det var en bra dag. På lunchen bestämde några av oss tjejer att bjuda tvillingarna Natasha och Salome på varsin chokladboll eftersom de fyller 16 år idag :) De blev riktigt glada, jag älskar att överraska folk!

Anledningen till att jag just nu sitter i Agnebergs café är för att vår gympalektion var 1 minut lång. Haha, nej vår lärare är på semester, så vi var tvungna att gå dit och hämta en lapp om en uppgift som vi ska göra över lovet. Sedan fick vi håltimma! Så nu sitter jag och Irina i cafét och fördriver tiden med våra datorer. Vi konstaterade nyss att vi tycker att SPINT:are är konstiga. Vi var nämligen nyss i deras klassrum. Och så har vi erfarenhet av att få många meddelanden i stil med "HFAJLKDNFJJHDAU" när man chattar med dem. Det säger väl allt.

Resten av dagen väntar KU och sedan blir det Pluskonsert för hela pengen! :D
IMORGON ÄR DET HALLOWEEN PÅ GÄRDET!Känner mig kreativ!

Nu har jag sytt, strykt och klippt i en timme och jag har äntligen blivit klar med min kostym till på torsdag! Vi på Gärdet ska nämligen fira Halloween då och det kommer bli SUPERCOOLT. Det är faktiskt riktigt roligt att klippa och sy nya plagg - med lite hjälp av mamma förstås ;)

Liten sneak-peak ;) Fast bilderna säger inte mycket om resultatet xD


Man ska inte överstressa vettu!

Åh, vad underbart - jag slutade vid 11.45 idag! Så jag kunde ta bussen hem tidigt och vara hemma vid 13. Sedan dess har jag suttit vid köksbordet (där jag fortfarande sitter) och växelvis pluggat, växelvis spelat Bubble Struggle och hela tiden varit inne på facebook. Jag har också skrivit ett ansökningsbrev om att få åka med skolan till Frankrike på utbytesresa! Om jag skulle bli antagen skulle det tyvärr kosta några tusen, men då skulle man få åka till Frankrike nästa höst och i vår skulle jag få hit en fransman/fransyska! Det skulle bli så jäääkla kul ... ! :)

Uppe med tuppen

Tekniskt sett gick jag upp samma tid som vanligt, fast idag hinner jag ha lite fritid innan jag springer till bussen och då passar jag på att ta upp datorn! Denna morgon har telefonen och dörrklockan ringt ovanligt mycket för en tisdagsmorgon, vilket beror på att alla gatulamporna på vår gata släcktes förut av någon konstig anledning. Så mamma fick ringa till pappa, som fick ringa till en gubbe, som fick komma hit för att fixa det. Det var ganska bra att telefonen ringde, annars hade jag nog inte kommit upp - jag hade nämligen stängt av väckarklockan omedvetet ... igen ;)


Ordspya, hela skiten

Åh, vad jobbigt det är med läxor! Jag tror att 95% av alla skolungdomar tycker likadant. Men äntligen är jag klar med två läxor till, och båda var jobbiga. För första gången på gymnasiet tyckte jag att en engelskaläxa var jobbig. Usch, jag kom inte på något vettigt att skriva om "the setting" i boken. Det känns som rappakalja alltihop! När jag hörde att vi skulle skriva ett halvt A4 tänkte jag "Gud, vad lätt!" och när jag skulle börja skriva fastnade jag efter två rader ...

Så sömnig var jag

När jag kom hem från skolan idag var jag bara så trött! Det märkte jag när jag lade mig i Veronikas säng medan hon pluggade. Jag pratade lite med henne och blundade samtidigt. Eller "prata" är ganska att överdriva, jag "mmm:ade" när hon sa något. Sedan blev hon tyst och jag öppnade inte ögonen. Plötsligt satt jag och gjorde prov med låten Single Ladies i bakgrunden. När Veronika sa något så vaknade jag ;) 


Bloody red

Igår bestämde jag mig för att det skulle vara för tråkigt att bara sitta och stirra på datorskärmen medan jag pluggade samhällskunskap. Så medan jag förhörde mig själv målade jag naglarna! Det är konstigt, men jag känner mig alltid lite mer graciös när jag har nagellack. Man känner sig uppklädd på något sätt, på fingrarna. Speciellt rött, det är något med den färgen ...!
Jag vet, jag är speciell ^^Samhällsseminarium om demokrati

Tack och lov så gick det muntliga samhällsprovet bra! Alla i min grupp diskuterade mycket och reflekterade bra, så läraren sa att alla hade fått VG eller MVG! Nu har jag håltimma i 2,5 timmar, till 13:20. Vad ska jag göra ...? Plugga så klart, fast först ska jag göra lite roliga saker som facebook, spela spel och allmänt slappa! (Eftersom jag sitter i en mysig sackosäck ^^)


För ingen är som du

Take a cold shower, it will all work out!
Det är så min systers attityd. Hon är en sådan slapp, go person, typ "jag är cool, allt fixar sig!"
Vi hade askul förut när jag lärde henne min dans till Waka Waka och hon visade upp sin Single Ladies som hon lärt sig i sin streetdance. Hennes dans är för sjutton den roligaste, coolaste jag har sett! xD

Veronikas blogg

One of a kind

Vi fick oväntat besök förut idag av mina kusiner och min moster och hennes man! Det var trevligt - vi hade inte träffats på ett tag :D Min moster tycker om att sticka och idag fick Veronika en halsduk av henne som var skitsnygg och som hon har gjort. Hon har sagt att hon ska sticka en tubhalsduk till mig också. Jag får välja ut färg, mönster och längd, den kommer bli precis som jag vill ha den! Det är roligt att ha något unikt. Hon kommer att ha väldigt lätt för att fixa julklapp till mig i år ... ;)

Supernörden - det är jag det!

JAAAAAAAAAAAAA!
Bara så ni vet så är jag jättenördig. Jag spelar närmlingen Bubble Struggle som en besatt dåre. I veckor har jag varit fast på level 45 och varit halvt övertygad om att jag aldrig kommer att klara banan. Men nyss gjorde jag det! Hurra!


Don't worry, be happy


A wonderfully boring day!

Jag har haft en riktigt härligt tråkig hemmadag!
Under dagen har jag pluggat i några timmar och blivit klar med både psykologianalysen, franskaöversättningen och halva engelskaläxan. Jag tror att jag har suttit vid datorn exakt hela dagen, förutom när jag har ätit. Om min dator skulle krascha så skulle det bli en katastrof. Inte bara skulle mitt skolarbete försvinna, men jag har blivit så fäst vid min Mac! Igår satt jag vid Emmas PC och jag fick tänka efter lite när mina vanliga kortkommandon inte fungerade. Sedan när jag tog fram min dator i eftermiddags så erkänner jag att jag smilade stort och strök ömsint bort lite damm från tangentbordet :D

Hur ser det ut när jag åker till skolan?


Första lediga helgen!

När jag, Emma och Magda till sist däckade igår natt så sov i alla fall jag väldigt gott. Vi trodde att vi skulle vakna automatiskt, så vi satte alarm som en säkerhetsåtgärd. Fast det var av det som vi vaknade "imorse" ;) Vi fick stressa lite grann med att käka frukost och packa ihop grejerna på en halvtimme innan vår skjuts skulle komma.

Jag ville bli hämtad tidigt för att få lite (okej, mycket) tid för att plugga - jag har så sjukt mycket läxor känns det som. Det här är den första helgen på flera veckor som jag är ledig, inget läger. Och vad ska jag spendera all den här fria tiden till? Plugga (!) och tydligen lyssna på Veronika sjunga och spela gitarr för mig, som hon gör nu :)

Härligt osminkad och linslös :D

Snöig fredag!

Väntar på bussen ... kameran framme så klart!


Stan :)


Älskar Sinclair-klockan


Marianne och Jennifer är snyggaste modellerna jag någonsin tagit kort på!


Klart jag vågar kyssa en groda :O


Öppna Programmet <3


Jennifer Står Ivägen Bonander


Marianne aka Tungan!

Middag och mys

Nu är jag hemma hos Emma och har ätit supermysig middag tillsammans med henne, Magda och Madde! :) Fast jag känner mig allt lite utmobbad, de skrattar åt mig hela tiden! I och för sig skrattar jag åt dem med ... Ska sova här i natt och sjääääälvklart ska vi gå och lägga oss SUPERTIDIGT, precis som alltid hihi ^^

Emma


Det känns inte som jag får så mycket gjort ...

Jennifer har lärt sig att skriva meddelanden på miniräknaren ;)

Det är en vacker dag för ett foto!

Idag bestämde jag mig för att ta sovmorgon, eftersom att jag inte har några lektioner idag så jag får börja när jag vill. Det var jätteskönt att slippa stressa på morgonen. Det var dock lite jobbigt att behöva skrapa bilen för att mamma skulle kunna köra mig till bussen, fast hela omgivningen var så fin! Jag kunde inte låta bli att ta med en kamera till skolan, så jag tog lite kort på vägen till Gärdet. Fler verkar ha haft samma idé, bara den här morgonen har jag sett minst 6 personer med någon sorts kamera.

Jag ska ladda in bilderna som jag tagit så fort jag kan :)

Some errant thoughts

Jag fattar inte att det snöar
Det är oktober
I stan har det mesta blivit slask
Eller plask
Men sedan när vi åkte för att släppa av Magda
Så trädde vi in i det vackra vinterlandet Lane Ryr
Det såg så juligt ut
Åh, vad jag längtar till julen

Dagens stora samtalsämne har varit
Just det - snö
"Hurra snö!" vs "Åh, nej - SNÖ!"
Jag erkänner att jag står på "Hurra snö!"-sidan
Först när jag och klasskompisarna såg någon enstaka snöflinga
Så blev vi alldeles till oss
Sedan gick vi in igen
Och när vi kollade ut genom fönstret ett antal minuter senare
Då fullkomligt öste det ner
Vi blev extatiska!

Jag återupplever barndomskänslor när jag ser snön
Kommer ni ihåg när vi var små?
Man kunde knappt stå still av otålighet
När mamma försökte trä på overall, vantar och mössa
Sedan fick man slänga sig ut i snön
Göra snöänglar
Snölyktor
Snögubbar
Snögrottor
Man märkte inte ens att man blev genomblöt

Snögubbe :)

Glider på en isbit fram i livet ... bokstavligt

Tur. Det är något som jag inte har haft idag. Men jag har haft kul ändå! Med varje oturlig sak som hänt idag så har det kommit något bra ur det.

Teatern idag var spännande, jag fick samarbeta med Ella (som är värsta duktiga skådespelerskan!) och lärde känna min karaktär mycket bättre! Visste inte att hon var så totalt okristen ... haha :)

Efter teatern började det att regna (no more snow ...) precis när jag kom ut genom dörren! Så jag gick i regnet till biblioteket där Magda fanns. Det var så varmt och mysigt där inne så vi bestämde oss för att ta en senare buss ut till Källdal där vi skulle ha dans.

När vi äntligen masade oss ut så gick vi där i regnet och halvstressade till bussen för att hinna med. Sedan stod vi där ... och stod ... i regnet. Efter ett tag kollade vi på busstidtabellen och såg att den bussen som vi planerat att åka med (18.35) var inställd i år! Nästa buss gick 19:05 (vår dans börjar 19) och det spöregnade. Så trots Magdas starka protester, så ringde jag mamma och fixade skjuts ut till Källdal.

Vi skyndade ut från bilen till huset och så slog jag koden till dörren. Och det blev fel! Så där stod vi i regnet, gapskrattade och jag provade massa koder. Till slut fick jag rätt och vi kom in i torrheten. Det tog lite tid för Magda att lugna ner sig... xD

Som tur var blev vi bara 10 minuter sena. Och en annan turlig sak var att vi slapp styrkan och bara dansade massor :D Men det absolut roligaste var att i slutet fick vi koreografera vår egen del i dansen. Jag, Caroline och Magda blev jätteentusiastiska och kom på mycket mer än vad man var tvungen. Kanske lite mer show än danskvalité, men what the hey! :D

Kort sagt (höhö, jag är så kortfattad av mig!) har det varit en bra dag med lite smärre oturligheter! ;D

ÅRETS FÖRSTA SNÖ !!

Vi kunde absolut inte förstå våra ögon när vi fick se ett stort snöfall precis utanför Östrabos bibliotek, så vi rusade ut och hoppade runt alldeles överlyckliga :D


Hissa

Elevkårer är skitbra. De ordnar så roliga saker och gör det pluggiga gymnasielivet roligt för oss! Nu är både jag involverad i min elevkår (Nikodemus elevkår!), Emma är involverad i sin och Nathalie är involverad i sin. Jag och mina goa vänner från högstadiet är så lika trots att vi är åtskilda ;) Speciellt Emma verkar ha hamnat i en lyckosam elevkår, hon har blivit en "aktiv medlem" och fick åka med Upptakt 10 - där man utbildas i hur man driver en elevkår. Något sånt skulle vara sjukt roligt att åka med på ... bara en förbigående tanke :)

Fem anledningar till att gårdagen var konstig, men rolig!

Igår var en sjukt bra dag, men den var udda som sjutton!

1) Vi hade väldigt många långa raster där vi antingen satt och degade i sackosäckar eller åt på McDonalds.

2) Jag, Irina, Emelie och Miriam gick och provade roliga hattar på Da Capo xD

3) På engelskalektionen hade vi ett cocktail party! Vi skulle spela en karaktär i varje bok som vi läser och gå runt och mingla. Dessutom fick vi salta pinnar och cider :)

4) Vi hade speeddating efter skolan! Elevkåren fixade det så jag och några tjejer i klassen drog dit och lärde känna folk! Det fanns några lappar med frågor som man kunde använda och högst upp stod det "Bönor eller linser?" Och när jag sa "Jag får väl välja böner, för jag har linser och blir lite äcklad av tanken på att äta dem ..." så skrattade alla som jag sa det till! :D

5) Jag drog till KU efter skolan och då skulle vi ledare fixa en gudstjänst för alla konfirmanderna. Då fick jag i uppdrag att göra i ordning altarbordet tillsammans med Magda. Smidig som jag är (höhö) så råkade jag tappa ner ett metallfat i bänken så att det lät jättehögt! Hihi, pinsamt ...

HÅLTIMMA

På lång lunchen bestämde jag , Irina, Emelie och Miriam oss för att dra ner till McDonalds och äta där. Vi diskuterade väldigt mycket barnfilmer och rondeller. Visste du att härifrån och hem till Irina är det SJU rondeller?! :O Hemma där jag bor finns det inte en enda en :(

Sedan gick vi till Da Capo för att kolla in lite kostymer till Halloween som vi ska fira på skolan nästa vecka! Det fanns inte så mycket kostymer att ha, men ganska många hattar xD 


Miriam älskar Norrlands Guld!

Irina hade för litet huvud xD

Emelie försökte fixa till sin nya frisyr. Mycket snyggare än originalet enligt mig ;)

Jag ger upp!

Det har varit så kallt på morgnarna nu det sista, så idag bestämde jag mig för att bara ge in. Min tunna jacka är inte tillräckligt varm längre, så jag har bytt till min blåa vinterjacka nu! Åh, vad varmt det var när jag gick till bussen imorse. Underbart. Nu gäller det bara att skaffa ett par nya skor också. Jag vill ha ett par svarta, inte så höga, vinterskor ... Tills dess att jag hittar ett par sådana blir det mina sneakers!

Fast just nu står sneakersen några meter bort, eftersom jag sitter och gosar i en härlig sackosäck. Den här dagen kommer att bli soft, jag har sovmorgon till 10.10 (fastän jag är i skolan!) när jag ska ha engelska. Sedan har jag håltimma till 14.30 när vi ska ha gympa. Efter det blir det elevkårseventet speeddejting! ;D Avslutningsvis drar jag till KU efteråt! ^^

Dagens ungdom alltså ...

”Våra dagars ungdom älskar lyx. Den uppträder ohövligt, föraktar auktoritet, har ingen respekt för äldre människor och pratar när den borde arbeta. De unga reser sig inte längre upp när äldre personer kommer in i ett rum. De säger emot sina föräldrar, skryter på bjudningar, glufsar i sig efterrätten vid matbordet, lägger benen i kors och tyranniserar sina lärare.”

Vem sa det här och när? Scrolla ner ...


(Sokrates ca 400 år f.kr.)

Hahahahahhaha OFTA!

Medan jag satt och pluggade i de två timmarna som jag lovade mig själv, så lyssnade jag på min pluggmusikslista som jag gjorde förra veckan på spotify. Då kom en reklam upp som löd:

"Tjena! Du verkar ha grymt bra musiksmak. Just nu sitter många och pluggar och behöver just bra musik - pluggmusik! Vi på Korr Onlinegymnasium har skapat en sida där du kan dela med dig av din pluggmusik, men också lyssna på andras. Dessutom kan du tävla och vinna en iPad och spotify premium-konton. Gå in på pluggmusik.se!"

Seriöst, vad ironiskt! Jag kan nästan se in i framtiden, haha! Så nu deltar jag i tävlingen. Gå gärna in och lyssna på min lista, då har jag större chans att vinna!

Här finns sidan pluggmusik.se med min lista!


Kort dag

Så himla gött att jag bara hade två lektioner idag, och är redan hemma! Tyvärr måste jag spendera all denna fria tid med att plugga. Okej, jag ska satsa på att plugga från klockan två till klockan fyra nu, två timmar i sträck! Jag SKA fixa det :)

Forever Team Edward! (Blickarna och kommentarerna idag alltså ... xD)

GLÄDJEPOWER

Jag loggade in på MSN nyss och då poppade två små chattrutor upp. Ett från Nathalie och ett från Emma. Bara för att skriva en massa positiva saker till mig och då blev jag alldeles peppad och omkullkastad med självförtroende och kärlek! Dessa underbara människor piggar upp mig, får mig att skratta och driver med mig! SUPER-AWESOME-BLIVANDE-STADSMINISTRAR-NINJAS! <3


Pluggmys

Jag bestämde mig för att göra det lite mysigt medan jag pluggar! Egentligen borde jag väl ha börjat plugga direkt istället för att ta massa kort, lägga in i datorn och redigera ... Jag är för bra på att distrahera mig själv. Titta! Jag gör det till och med nu, genom att blogga! Nej, nu får jag allt ta och börja på den där himla psykologiuppsatsen.

Wish me luck! (I'm going to need it!)
Mäta vatten

Har nyss haft naturkunskapslabb där vi mätte vatten. Och så har jag nyss listat ut hur man sammankopplar mobil och dator via Bluetooth, så jag kan ladda in bilder som jag tog alldeles nyss :)
Utvilad på en måndag ?!

Efter jag kommit hem från lägret var jag helt slut hela dagen, så jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt. Så jag gick och lade mig kvart i åtta! Så jag sov i 10,5 timme, helt fantastiskt. Jag vaknade faktiskt utvilad. Helt knäppt, det känns verkligen inte som måndag!
Så god morgon alla pigga!

Dagens tips!

Just nu känner jag mig lite halvgroggy, jag somnar snart. Orsakerna är att jag ...
* har sovit ganska lite de senaste nätterna
* läser ett kapitel ur en psykologibok (dvs. jag gör läxor)
* lyssnar på mysig musik

Om du är som jag - och ibland har svårt att koncentrera dig på läxor när det är helt knäpptyst eller bara lite småljud - så är det en bra idé att slå på lite lugn musik i bakgrunden. Det fungerar jättebra för mig, därför har jag gjort en lista på spotify som jag döpt till Pluggmusik. Där har jag en massa bra låtar som inte drar uppmärksamheten från läxorna, men ändå finns i bakgrunden som koncentrationshjälp :) Vill du ha listan är det bara att klicka här!


Inte utvilad och pigg kanske ... men glad!

Åh, vad jag älskar läger! Nu är jag hemma från ännu ett, denna gången var det fredagsgruppen som slog följde med oss ut till Ängöngården. Jag har haft supermys och jättekul tillsammans med alla ledare och konfirmander! Blev helt överlycklig när jag lyckades att lista ut en ny kluring, kallad Varuhuset! En av de roligare sakerna var att få göra en sak som folk bara brukar göra på film ... Nämligen ta ett glas och kasta ut innehållet i en killes ansikte! I och för sig var det bara vatten, men shit vad jag fick springa efter det! Hahahhaha, kul var det! :D

Inga idéer är för små för vår elevkår!

Nu har jag varit i skolan hela dagen och pluggat. För det mesta. Vid 10 tog jag, Irina, Marianne och Jennifer en paus och gick på möte med elevkåren. Där planerade vi vad vi ska ha för spännande händelser på Halloween! Shit, vad mycket häftiga grejer vi kom på. Om vi lyckas med med allt det kommer torsdagen innan lovet bli OTROLIG!

Jag satt och halvt skrattade ihjäl mig förut idag när jag och Emelie arbetade på vår tidslinje som vi har i naturkunskapsläxa. Allt jag fick göra var att skriva NU i slutet på varje tidslinje! Sedan när jag inte fick skriva NU var jag tvungen att skriva NU-10 eftersom det faktiskt inte är år 2000 utan år 2010. Men jag var helt besatt av att skriva NUUUUU! Haha! :)

För tillfället sitter jag alldeles ensam i röda lärolandskapet och pluggar inför naturkunskapstentan som vi ska ha om fyra veckor. Oj, det var längre än jag trodde ...! Men om jag blir klar med sammanfattningen tidigt kommer det inte bli så mycket i slutet, så det är lika bra att fortsätta.

Om två timmar drar jag på läger igen. Jag återkommer på söndag, så ha en bra helg!

Sommaren är borta

Är det inte vackert?MEN
som tur är har vi en vacker höst framför oss också!

Packed and ready to go!

Nu har jag packat klart inför lägret imorgon! Det ska bli riktigt skoj, jag har aldrig varit på ett konfirmandläger med någon av veckogrupperna förut. Vi får väl se om det lever upp till mina förväntningar! Det är så underbart att jag inte har några lektioner imorgon, bara tid att plugga vad jag vill. Så slipper jag ta med läxor till lägret (som förra veckan ...!)

Jag fick förresten reda på resultatet på matteprovet idag som jag var så supernervös över tidigare i veckan. Jag kan meddela att ... det ... gick ... BRA! Hurra! Missade på någon G-uppgift och ett par VG-uppgifter men jag fick 2 av 2 MVG-solar! Vi fick inga direkta betyg, men jag blev jättenöjd i alla fall :D

Nyblivna och gamla ledare på färjan från Ängön på ledarlägret förra helgen!

Kreativt skrivande

Vi skulle skriva poesi idag på svenskan, vilket jag ÄLSKAR! (Fast jag ogillar att analysera) Vi skulle skriva lite dikter som innehöll bl.a. anaforer, liknelser och rim. Det är svårt i början, men när man kommer igång med dikter är det faktiskt väldigt kul  :)

Korsrim
Dags att prestera
Var kreativ och hitta på
En rad och ännu flera
Tills du är alldeles blå
Få inspiration
Skriv något bra
Ord för en miljon
Det är något att ha

Haha, roligt att skriva en dikt om att skriva en dikt ;D

Pink is always appropriate!

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska ticka. Har just ätit två mackor framför min fina mac, de satt bra! Strax efter fyra ska jag på teater och efter det blir det danslektion! Tyvärr utan lilla Magda, hon är sjuk stackarn :( Aja, jag får väl åka bussen själv ... Jag behöver läsa ur min engelskabok ändå, Pride and Prejudice. Den har så liten text och är så tjock och svår att jag måste läsa 16 sidor per dag, vilket jag absolut INTE kommer kunna åstadkomma. Jag får läsa järnet på lovet!


Jag har solen i ögonen

Jag känner mig enna lite söt idag, eftersom jag stal Veronikas mössa, hihi. Har äntligen skaffat hörlurar så att jag kan sitta och lyssna på spotify i skolan medan jag jobbar. Det är faktiskt lite roligt att vi har fått i samhällskunkapsläxa att spela ett spel, och den som får högst poäng vinner ett pris! Vill du prova spelet finns det HÄR!

NAÖP10A ♥

Öppna Programmet, Margretegärde!
Fullt ös - medvetslös!

P.S. Det är ganska många borta från den här bilden, vi har faktiskt två killar till! ^^

Vad är din definition av "tidigt?"

Jag skippade KU idag och tog bussen istället så att jag var hemma halv fem. Mina föräldrar skrattade när jag sa att jag tyckte det var skönt att komma hem "tidigt". Men onsdag-fredag brukar jag komma hem runt nio på kvällen. Då är det skönt att komma hem vid fem. Det känns faktiskt riktigt gött. Den här kvällen ska jag spendera åt att skriva en diktanalys!


Racket, boll och hjärter tre

Det är konstigt, men jag börjar faktiskt tycka om idrott nu när jag börjat på gymnasiet! Vi gör så annorlunda, men bra övningar och bara roliga/knäppa grejer. Som idag till exempel, då hade vi badminton. Nästan alla tycker om badminton konstaterade jag och några klasskompisar förut idag. Men på något sätt lyckades gympaläraren göra det ännu roligare!

Vi körde lite knäppa övningar när vi skulle hålla bollen i luften, till exempel att två personer skulle dela på ett racket och slå upp bollen i luften varannan gång. Sedan blev vi ihop-parade två och två och fick ett kort ur en kortlek. Man berättade inte vad det stod på kortet för någon, utan bara började spela mot några. När man fått lika många poäng som det stod på kortet så vann man. Till exempel kunde några få ruter 2 och det andra paret fick klöver knekt. Gissa vilka som vinner då?

Får väl erkänna att jag och min partner (hon kanske inte vill bli omnämnd här, haha ;D) kom sist i klassen, vi vann en enda match, när vi hade hjärter 3! Annars fick vi bara höga kort ... Turen var väl inte med mig idag ;)


En ny morgon, en onsdagsmorgon faktiskt

Dagens schema:
Psykologi
Engelska
LUNCH
Naturkunskap
Gympa

Belöning

Så här kämpar man sig igenom en riktig pain-in-the-ass läxa! Jag hade inte ätit glass på så länge, det smakade underbart! Och jag fick gjort jättemycket på läxan :D


Stress

Det känns som att allt börjar bli lite för mycket. Jag vill göra så många saker, men det finns för lite tid för att göra allt. Jag skulle kunna skriva en 100 punkter lång lista över saker som jag vill hinna med. Svaret är enkelt: prioritera. Men jag kan inte prioritera! Vad är rätt, vad är fel? Vad borde jag göra, vad känner jag för att göra, vad måste jag göra? Hur ska jag lära mig att prioritera? För det måste jag göra. Att hålla på som jag gör nu känns inte som att det kommer att hålla i längden. En lösning tack ...

Chokladbollen ger mig glugg!

(Emelie tycker också hon är fin :D Och att Östrabos chokladbollar är goda!)

Datorkunskap är såå meningsfullt

Just nu har jag datorkunskap och jag är så fruktansvärt uttråkad. Det är lite halvmörkt i klassrummet, så jag blir alldeles sömnig. Lyssnar inte på vad vi har för läxa, jag bara surfar runt på olika bloggar istället. Vill spela Bubble Struggle! Nu sa läraren att om vi är klara så får vi sluta en halvtimme tidigare! Hoppas att hon har fått allt från mig ... Det hade hon! Gött, då ska jag spela bubble struggleeeee nu! :D

Tack och lov!

Jag bestämde mig för att göra matteprovet ändå idag. Och underbart nog så fastnade bussen i en lång KÖ på vägen till skolan - panik! Så efter ett tag så bestämde jag och syrran oss för att gå resten av vägen. Så jag har promenerat från Sixtens till Gärdet! Men som tur var blev jag bara några minuter sen och de hade inte börjat provet när jag kom.

Nu efter provet känns det bra, det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Jag känner mig riktigt nöjd! :D

En film om att skratta!

Jag vet, jag borde ha pluggat istället för att sitta och göra iMovies, men det är så förbannat roligt!Omröstningen Vad tyckte du om den här videon? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Oroad! Puh, lugn ... oooch oroad igen!

Vi har matteprov imorgon och jag är n e r v ö s ! Jag hade MVG på högstadiet, men nu känns det som att jag kommer jubla om jag får G. Det är något som jag inte är så van vid så det är lite läskigt :O Därför mailade jag förut idag matteläraren och frågade om jag kunde få göra provet lite senare för att kunna plugga mer. Så jag var väldigt oroad nyss, sedan loggade jag in på min mail och såg att hon hade svarat att hon kunde fixa det! Då kunde jag pusta ut ...

Sedan läste jag nästa mail som var från min svenskalärare. Där stod det att vi istället för att skriva en diktanalys på ett A4, så ska vi skriva en på TVÅ A4! Hur länge fick jag behålla lugnet? Var det en minut eller så ...? (Förresten ska den lämnas in på torsdag och jag har inte ens valt dikt än xD)

JAG KÄNNER ATT JAG GÅR PÅ GYMNASIET!

Läxorna tar ju aldrig slut!

Har just insett att jag borde spendera all min fria tid till att plugga. Så jag sitter i biblioteket och ... pluggar.
Deprimerande.

Ingen har sett att jag färgat håret! Utom MARIANNE! (tack och lov att någon såg det haha!) Det blev i och för sig nästan ingen skillnad, jag ska färga om det. Ville ha det mörkare och fick det rödare ...

Dagens visdomsord

Alla är udda ... Men det finns något positivt att hitta i alla ändå!


En totalt ospeciell dag

Den tionde oktober 2010 - det vill säga 10.10.10! Man tycker alltid att det är lite roligt med sådana här tillfällen. Ni vet, när klockan är 15:15 eller när det är den 8/8. Men faktum är att, i alla fall jag, absolut inte kände mig annorlunda eller är mer lyckosam när det var 10.10.10 kl 10:10, än när det blev 10.10.10 kl 10.11 ;)

Hemma bäst men borta ... också bäst!

Nu är jag hemma från ledarlägret på Ängön och det har varit UNDERBART! Åh, vad jag älskar läger! Det är sjukt härligt och speciellt med ledarläger. Obeskrivligt ... Det blev inte så mycket kort - precis som det typ aldrig blir för man har så kul att man glömmer att dokumentera det! Fast lite andra folk tog bilder, jag kanske kan stjäla några från facebook senare :)
Agnebergs kända kladdmuffins

Idag tvingade Magda mig att köpa en kladdmuffins på Agneberg. Eller ja, Emelie köpte den till mig, för jag hade inga pengar (hon ska få 10 kr nästa vecka ^^)

HISS ELLER DISS?


Dags för Mac-support!

En ung kille i chinos och kavaj har stigit in i klassrummet med en Mac redo. Hoppas han är bra på datorer, jag har lite frågor som jag behöver få svar på ... :)

Haikudikter

Löven är starka
Sedan ligger de ner
Då är hösten här

Oj, nu blev det mörkt
Bara datorernas ljus
Vad kul, strömavbrott!

Upp, ner och hit, dit
Det ska bli en väldig fart
Ledarläger snart!

Disappearing for the weekend!

Vi får se hur mycket inlägg det blir de kommande dagarna, eftersom att ska jag vara i skolan imorgon och sedan ska jag åka på LÄGER! Jätteroligt! Så vi får se när jag smyger in lite inlägg, men efter lägret hoppas jag på att kunna visa lite härliga bilder och berätta lite minnen :D

Nikodemus Elevkår! ♥

Nu har jag hämtat ut mitt AWESOME medlemskort som förkunnar att jag är medlem i Nikodemus Elevkår! När vi var nere i elevkårens högkvarter Grottan fick vi höra om allt som elevkåren ska fixa i år. Och bara mellan dig och  mig ... det låter askul! Jag har redan anmält mig till speed datingen som äger rum snart, haha! Sedan ska vi ha events vid halloween (maskerad), jul (julshow och julkalender varje dag fram till jul!). Dessutom kommer så småningom turneringar, kanske "Fear Factor" osv! :D 


Jo, jag går ju på natur ...

Det här har varit nästan outhärdligt. NU är första gången jag är inne på datorn på hela dagen! Klockan är 15:37, jag tror inte att jag har loggat in så här sent på flera veckor ;) Jisses, vilken datanörd jag börjar bli.

Pluggis känner jag mig också som. Jag har suttit och gjort matte i flera timmar idag, både nu efter skolan, på mattelektionen och innan skolan på sovmorgonen! Allt för att vår pluggdag går bort imorn för att vi ska ha Mac-support och se på någon film (grr, jag behöver jobba!). Dessutom kan jag inte plugga i helgen heller, eftersom att jag åker på ledarläger imorn och kommer hem på söndag. Ska bli sjukt kul, men det kommer att gå ut över läxorna ... Jag får helt enkelt ta med läxorna på lägret och sitta uppe i natten med ficklampa under täcket! ;D


Vi har massa fina planscher på öppna! ;)

Vad händer med bloggvärlden?!

Riktigt tråkigt, jag har en lista med 8 bloggar som jag följer dagligen (och är ofta inne på flera gånger om dagen) och bara 3 stycken hade uppdaterat! Vad ska jag göra med all min lediga tid? (haha, vilket skämt - som om jag har någon ledig tid mellan allt skolarbete, dans, teater och KU! xD) Jag vet att skolan kommer i vägen för de flesta nu för tiden, speciellt sedan många av oss började gymnasiet  ... Men ta er ändå tid att göra lite inlägg, jag tycker om att läsa! :)

TILL ALLA SOM HAR EN BLOGG
Uppdatera ofta!Bara för att jag var så glad att dessa 3 hade uppdaterat så tänker jag göra lite reklam för dem!

Veronikas blogg - min härliga LILLAsyster!
Emmas blogg - en av mina bästa vänner som är underbar!
Jennifers blogg - min nyblivna klasskompis som är bra på att välja "Dagens Snygging"!HAR DU EN BLOGG? SKRIV KOMMENTAR SÅ FÖLJER JAG DEN!Strömavbrott i klassrummet

Mamma: "Hur har du haft det idag?"
Jag: "Bra."
Mamma: "Kan du utveckla?"
Jag: "Hm ... nej."

Så låter det ungefär varje dag när jag kommer hem, haha! Funderar alltid på vad ska jag svara, men det brukar bli samma. Jag brukar ha haft en bra dag, där inte några större grejer hänt. En normal dag alltså! Fast lite detaljer kanske jag kan hosta upp ...

Till exempel så fick vi strömavbrott på naturkunskapen idag fyra gånger. Det roliga var att vi såg på en powerpoint i mörkret och vi satt i salen där man inte kan dra upp rullgardinerna, hahahhaha! Några slumrade till i mörkret och jag fick värsta fnitteranfallet vid den tredje gången det blev kolsvart (förutom ljuset från datorerna). Emelie är väl bara för ... ja, man kan ju säga att jag hotade med att köra in en volleyboll i huvudet på henne på gympan ;) Vilket jag inte gjorde förresten, men det var nära. Det är faktiskt roligt med volleyboll!
TIPS: Lättast är att sikta lite till vänster om personen man ska passa till så löser det sig!

STRÖMAVBROTT

Fin morgonutsikt?

Visst har jag en trevlig syn som möter mig på morgonen? Den här förmiddagen väntar mina favoritämnen: psykologi och engelska!


Allt går om du bara vill!

Förut satt jag alldeles lat i soffan med datorn i knät och försökte komma på ursäkter för att slippa från att motionera. "Det är för mörkt" och "Men det är tråkigt" skrev jag till Magda och Emma på msn. Till sist pallrade jag mig ut. Tänkte att jag kunde gå och posta ett brev i postlådan som ligger knappt en kilometer hemifrån, och bara springa om jag fick lust. Vilket betyder att jag räknade med att inte göra det.

Så jag gick bort till brevlådan, sedan bestämde jag mig för att gå/jogga en bit, men inte stressa och inte kolla på klockan hur lång tid det tog. Så jag gick mycket, och tog den vanliga rundan som jag brukar springa (med brevlådan som liten avstickare). När jag kom hem visste jag att jag inte hade presterat så bra, eftersom jag gått så mycket. Gissade på ca 40 minuter.

När jag sedan spurtade de sista meterna upp för backen till mitt hus så stannade jag klockan. Och den stod på 27 minuter!! Jag blev helt chockad, men överlycklig! Jag tyckte att jag hade gått jättemycket, men tydligen så hade jag sprungit mycket mer än jag trott. Förmodligen jämförde jag mig med den takten jag brukar springa i nu för tiden, och inte den som jag sprang i för ett halvår sedan. Min kondition är mycket, mycket bättre nu! :D

Ännu en sak som jag kan lägga till på listan över saker som alltid gör mig glad är när jag presterar och uppnår bra resultat!

10 saker som alltid gör mig glad

1. Leenden
2. Positiva kommentarer när jag minst anar det
3. Mys med mina bästa kompisar
4. Teater
5. Samtalsämnet Taizé
6. När någon ber mig om råd
7. Överraskningar
8. Låten "Introducing Me" med Nick Jonas
9. Kramar
10. När jag ser mig i spegeln och tänker "Shit, jag ser bra ut idag!"

Alla älskar vi rivsyndromet!

På vägen till skolan sällskapade jag med en mycket flummig Emma. Hon skulle ha ett förhör i gemu på morgonen, vilket jag alltid tror står för geografi-musik ... Fast virriga Emma fick fram att det handlade om geografihistoria ... Hoppas att hon inte skrev någonting om det på förhöret! ;D

Snart dags för datorkunskap - oops, jag menar facebookkunskap. Jag fick rivsyndromet på franskan och rev ett papper ur Mariannes block och slet det till småbitar, sedan frågade jag Marianne om hon ville att det skulle snöa! Hon ville inte det, konstigt nog :)


FINNEN!!!


Att jag aldrig lär mig ...

Jag tänker alltid "Idag ska jag vara duktig och gå och lägga mig klockan tio!"
Men nu sitter jag här igen vid datorn vid halv elva och kommer inte gå och lägga mig på minst en halvtimme ändå ;)

Vad är detta för konstigt egentligen ... ?

Idag var det återträff för den senaste sommarkonfirmandgruppen efter skolan, vilket var jättekul! Vi kollade på bilder och käkade kanelbullar (det är ju trots allt kanelbullens dag!) Sedan bestämde jag och Magda oss för att gå och köpa varsin kebabtallrik på fyrkanten, eftersom ingen av oss hade ätit sedan skollunchen 6-7 timmar tidigare.

När jag hade köpt och kommit tillbaka till Mikaelsgården så insåg jag att jag inte hade några laktostabletter med mig! Fick halvt panik ... Funderade på att gå och köpa tabletter, men det skulle varit så onödigt eftersom jag har en hel hög hemma. Så jag tänkte "Skitsamma! Jag får väl ta ett laktosprov!" och åt maten ändå. OCH JAG FICK INTE ONT I MAGEN! :O

Jag ser fyra möjliga alternativ ...
1) Maten var laktosfri (inte jättetroligt med tanke på såsen ...)
2) Jag är botad från laktosintoleransen! (haha, drömmen!)
3) Jag tål bara vissa grejer som är laktos (möjligt)
4) Jag är allergisk mot något annat än laktos (förhoppningsvis inte!)


Hoppstjärtar och kvalster

Jag har sagt att jag valde en naturlinje, men att jag inte tycker att det är roligt med naturkunskap. Fast det är ganska kul att labba. Vi hade nyss en lektion där vi skulle undersöka små djur i ett stereoskop (typ som mikroskop) och identifiera dem. Det var faktiskt roligt, tiden gick väldigt fort. Fast nu kryper det i hela kroppen på mig!
Efter skolan idag ska jag på senaste sommarkonfirmandernas återträff, hoppas att det blir lika gott käk som förra året ... Då blev det pizza! :D

Ovanlig måndagsmorgon

Idag fixade jag mig i ordning tidigt så jag fick för mig att videoblogga. Haha, en riktig flopp egentligen, jag ser ut och beter mig ganska dumt, men ta det inte för seriöst för det gör inte jag! Hihi :D
Om ni undrar varför jag viskar så ligger min lillasyster och sover i rummet bredvid ;)


Förändra missnöjd till nöjd!

Trots att det var kul att sitta på facebook och fixa med bloggen hela eftermiddagen hade jag riktigt dåligt samvete och var förbannad på mig själv för att jag inte gjort något nyttigt. Bara slösat bort tiden. Så jag bestämde mig för att lägga in högsta växeln för att få mig själv att må bättre. Därför gjorde jag läxor i två timmar och sedan tränade jag i en timme. Så nu lagom till kvällen är jag pigg och glad! Passande va? Aja, bättre sent än aldrig! Det kanske ger mig en bra start på veckan imorn ;D

God morgon alla sockersöta och genomblöta!

Jag känner mig lite underlig idag
Jag tror att vi kör lite rim ett tag!
Vid nio imorse blev jag väckt
Det ringde på dörren, så fräckt :/
Jag tyckte att de kunde vänta
Men Sara skulle Veronika hämta
De åkte till kyrkan för att sjunga
Och mina ögonlock blev igen tunga

Somnade sött
Och gick upp efter tio, så trött
Nu käkar jag frukost vid min Mac
Mackorna jag åt och vattnet jag drack
Nu finns bara druvor kvar
Vad fruktansvärt många kärnor de har! :O


Jag älskar iMovie

Inom de senaste timmarna har jag haft så kul med iMovie! Jag älskar att göra filmer ... Det här är mitt första projekt - lite löjligt, lite busigt, lite sött ... lite Viktoria helt enkelt!


An ordinary day with an unordinary person!

Jag har spenderat min dag hos Magda med att ha kul :D Ja, och så pluggade vi lite. Och då kom Magda på att vi behövde lite hjälp på traven ... Så hon fixade fram lite mumsiga belöningar. Vi körde den gamla "när jag har läst det här stycket och fattat, så får jag ta en sked!" Fungerade perfekt! Sedan skulle vi ta en fem-minuters-paus som blev ... längre ... ;D

Chokladpudding och grädde <3


Vi har KÖTTAT, KÖTTAT OCH KÄMPAAAAAAAT hahahha :D

Härlig dag med den söta lilla damen ^^

Trodde aldrig i hela mitt liv ...

Igår när jag och Magda kom till KU så anmälde vi oss att hjälpa till att handla innan lägret som konfirmationsgruppen onsdag A skulle åka på. Det är ett läger på tre dagar med mat som ska räcka till 40 personer. Men jag trodde inte ens att någon någonsin köpte så här mycket mat! xD

"Bara tre kundvagnar ju," uttryckte Roland det ...

Den där Linus alltså ...!

Linus har alltid haft bra fantasi och han är en asbra skådespelare, men han gör också roliga filmer. Kolla på den här bara :D


Bilderna från tjejkvällen


Amazing ...

Något underbart hände imorse. Jag hade sovmorgon. Förstår ni hur härligt det var? Hela morgonen kunde jag vakna, kolla på klockan, småle och somna om. Gick inte upp förrän vid 11. Hur härligt som helst ... ^^

"Han är GLAAD! Alltid lika GLAAAAD!"

Åh, jag är på sånt flumhumör! En blandning av galna facebook-inlägg och konversationer på msn med den seriösa galningen MAGDAAAAA. Och både Olle och Daniel gick vidare i Idol - hej och hurra! Nu ska jag se klart på Vampire Diaries, sedan ska jag lägga mig och sova :D Jäklar vad jag ska sova gott i natt! ;D

Winners never quit ... and quitters never win!
Idolfavoriten: DANIEL NORBERG!

Jag fattar inte att den här talangfulla, snygga killen är från Uddevalla! Vilket mirakel! När Daniel gick vidare som juryns wild card ropade jag "JAAAAAAAAA!" Nu får han inte åka ut ikväll, så rösta järnet! :DNamn:
Daniel Nils Norberg.
Uppväxt i: Uddevalla.
Bor: i Uddevalla.
Yrke: Före detta Mattrullare.
Ålder: 20 år.
Födelsedag: 21 februari.
Familj: Mamma, Pappa och bror. 
Civilstånd: Singel.

Skola, skola, skola ... la la la!

Känner mig alldeles degig. Är hur trött som helst. En massa folk från klassen var här på förmiddagen, men de flesta har dragit hem nu. Och jag ska vara kvar till typ 3 eller 4, sen ska jag på KU. Om vi ska se på Idol i ett mörkt rum kommer jag att somna. Redan dosar jag bort lite halvt i bautakudden ... Time for English-homework. It's easy, I might even be able to do it while I am this sleepy ;)

Stal lite MER av Emelie när jag var pigg och glad efter lunch. Eller piggare och gladare i alla fall ;)

ULLARED INSTÄLLT

Jag hade äntligen bestämt mig för att åka till Ullared och spendera mitt första studiebidrag där. Så jag gick upp kvart i fem imorse för att hinna göra mig iordning. När jag var halvvägs påklädd kom syrran in och sa "Vi ska inte åka till Ullared" och jag blev helt paff. Men jag var så trött att jag bara bytte om till sovkläder igen, föll ner i sängen och somnade.
Jag har varit en zombie hela morgonen. Jag tror att jag kommer sitta här i skolan på morgonen, knappandes på datorn och sedan bara ramla framåt och slå i huvudet i datorn och somna xD Känns så nu i alla fall.
Dagens egengjorda schema:
8:30 - 9:30 Franska
9:40 - 10:10 Naturkunskap
10:30 - 11:30 Samhällskunskap
12:30 - 13:30 Engelska
13:45 - 14:45 Övrigt

RSS 2.0