Bara ... lycklig

Jag satt och grinade till filmen i inlägget under när Veronika kom och ville att vi skulle se på Disney Channel tillsammans. Precis som när vi var mindre. Det var så mysigt att sitta i mörkret, omsvept i en filt och kolla på härliga, barnsliga Hannah Montana, Jonas och Magi på Waverly Place. Åh, vad jag älskade de gamla programmen som gick på Disney Channel för några år sedan. Brukade paxa TV:n från halv nio till halv tio för att se på That's So Raven och Zack och Codys ljuva hotelliv ... Det känns som ljusår borta.

I förrgår hade jag kallat det "en lättare tid, när det inte fanns läxor, killproblem, stress över allt och inget" Men vet du vad? Inte idag. Efter gårdagens kväll med mina härliga tjejer, där jag vet att jag kan prata om vad som helst, så känns det på något konstigt sätt som att allt kommer att ordna sig. Allt är bara bra, helt perfekt när man umgås med de där personerna. Jag är så glad att jag har dom. Vad ska man med killar till när man har er?!

När ni har skrattat ihop, gråtit ihop, brottats ihop och berättat era innersta känslor för varandra, då vet ni att ni är bästa vänner. Jag känner mig bara ... lycklig.

Comments

Magdalena

Igår var sjuukt kul, underbart, sorgligt.. ja.. you name it! OH happy day!

2010-09-25 @ 22:50:21
URL: http://magdaalenapeter.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0