Episka citat av självaste mig!

Då och då är jag riktigt uttråkad och bestämmer mig för att läsa random gamla inlägg ur min blogg. Stundtals är det förvånansvärt roligt. Det är rätt kul att se bilderna och minnas hur det var - och att bli förvånad när man läser och tänker "Har jag verkligen skrivit det här ?!?!"


Några har-jag-verkligen-skrivit-det-här-inlägg


Sjuk 2010-05-07

Jag mår inte så bra. Det här kommer att låta konstigt, men jag känner mig väldigt medveten om att jag har ett huvud. På det skulle många säkert svara "Vadå, alla är väl medvetna om att de har ett huvud, eller?" Men det är inte samma sak. När man går runt och är som vanligt så tänker man inte på att man har ett huvud. Man bara tar det för givet och funderar inte på det. Det gör jag. Jag tänker på att snuvigheten irriterar mig, att mina bihålor känns uppblåsta och att jag har en diskret huvudvärk som trycker på mina tinningar.

Fast å andra sidan är det mycket bättre att jag får det värsta av sjukdomen ur systemet nu medan jag fortfarande är hemma, än att jag skulle vara dålig på lördag när jag åker till Frankrike. På lördag ... Det är imorn. IMORN ÅKER JAG TILL FRANKRIKE!
Att vara tonåring 2011-01-27

Barn vill växa upp.
Vuxna önskar att de var unga igen.
Att vara tonåring borde vara perfekt.

Men nej. Den här tiden förstörs med hormoner, humörsförändringar och drama. Den är allt annat än perfekt. Ett exempel på en av de tre tidigare nämnda sakerna är:

4 humörsförändringar på 1 minut
Jag satt i bilen och väntade på att föräldrarna skulle bli klara i affären, så jag var totalt uttråkad. Plötsligt blev jag så sugen på att äta något. När jag insåg att jag inte hade något att äta blev jag ledsen. Då insåg jag att jag hade gått från ett humör till ett annat jättefort och blev allmänt arg på humörssvängningar. När jag var arg insåg jag att jag hade bytt humör en gång till, vilket var ganska komiskt så då började jag skratta och var glad. En fjärde humörsvängning. Jag är knäpp minsann xD

Fast ändå, det är inte överdrivet jobbigt att vara tonåring. Det är faktiskt rätt härligt ibland ... SE! Humörsändring igen! I början av inlägget tyckte jag att det var jobbigt att vara tonåring, men nu har jag ändrat mig. Haha, jag skulle kunna hålla på så här hela dagen ... ^^

JAG I MAJ 2010

Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0