Mysmorgnar på sommarlovet

God morgon alla sömntutor och morgonpigga! Solen skiner därute idag också. Vad härligt att vädret har slagit om och blivit varmt igen! Jag vet att jag har blivit åtminstone någon nyans brunare efter alla sekunder, minuter och timmar som jag har pressat under solens strålar.

Är det inte fruktansvärt mysigt att bara ligga kvar i sängen på morgonen? Att känna hur mjuk kudden är mot ens huvud medan man fortfarande är lite dåsig och glider in och ut ur sömnen? Jag brukar inte ens märka att jag somnar om. Det är som att ena stunden är klockan 7.15 och i nästa är den 8.03.

Jag har fått något underligt över mig och gått och lagt mig tidigt i två dagar nu. Det betyder i sin tur att jag går upp ovanligt tidigt, alltså runt 8-9-tiden. Fast jag gillar att vara uppe tidigt, om det kommer naturligt. Igår vaknade jag av de ljuva tonerna från Bruno Mars låt The Lazy Song. Jag lyssnade klart på den låten och myste sömnigt i halvmörkret innan jag gick upp för att ta min dagliga frukost havregrynsgröt. Ett bra sätt att starta dagen på!


Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0