Music is the colour of the sound

Jag kom precis på att det var jättelänge sedan jag lyssnade på musik. Då räknar jag inte varje gång som jag tränar och lyssnar på musik, för då hör man den inte riktigt. Jag menar att jag inte minns när jag senast bara lyssnade på sånt som jag tycker är bra, antingen upbeat eller lugnt. Förr gjorde jag det varje morgon, varje gång jag satte mig vid datorn ... Det har gått i perioder.

En rolig grej är att jag ibland kan koppla musik till en viss period där jag hade en viss känsla. Till exempel minns jag att jag lyssnade mycket på Avril Lavignes skiva Under my skin i december någon gång, så varje gång jag lyssnar på de låtarna får jag julkänslor. Jätteknäppt!

Jag tänker mig musik som färg. Ljudets färg. Jag ser massor av färger i huvudet när jag lyssnar på musik. Vissa deprimerande, långsamma låtar är ofta gråzoner medan glada, hoppiga låtar är regnbågens alla färger och fler! Jag gillar glada låtar mer, för då är det ett himla party av färger uppe i mitt huvud. Tur att jag inte är färgblind. Enligt min teori borde det alltså vara lika med tondöv ...

I DON'T CARE IF THE WHOLE CLUB IS DEAD - THE PARTY'S IN MY HEAD!

Comments

Em <3

Världen skulle inte vara den samma utan musiken !

2011-10-20 @ 11:41:40
URL: http://envyusthree.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0