Värsta träningspasset på länge (!)

I eftermiddags bestämde jag mig för att träna. Det blev styrketräning kombinerat med kondition inne i mitt rum. Efter en halvtimme var jag trött och tänkte sluta. Sedan mindes jag att jag ätit lite för mycket godis på fredagskvällen och beslutade mig för att ta en liten inomhus-cykeltur. Fram med motionscykeln och sedan var det bara att trampa på.

Mot slutet av min tur kom en låt på spellistan som handlar om att aldrig ge upp och att rätta sina misstag. Som en blixt slog känslan ner i mig och jag blev så galet peppad på att köra järnet! De sista tio minuterna hade jag gasen i botten och satsade allt! När jag var klar kände jag hur hela kroppen darrade och jag bara lade mig raklång på golvet.

Hjärtat kändes verkligen som att det skulle hoppa ut ur bröstkorgen - det var nästan lite läskigt. Om jag trodde att jag varit trött efter styyrketräningen var det ingenting jämfört med hur utmattad jag var efter cyklingen! Dessutom tog det så lång tid för hjärtat att lugna ner sig. Den senaste gången jag hade den där känslan av att ha tagit ut sig till max (som jag minns) måste vara när jag sprang terrängvarvet på tid i nian.

Även fast jag var otroligt otränad sprang jag fortare än jag egentligen orkade och var helt slut när jag kom in i mål - och dessutom så lycklig över att jag klarat tiden som rekommenderades för godkänt. När jag tänkte på detta nyss insåg jag att jag var stolt över en träningsprestation som jag uppnått innan jag började mitt nyttiga liv. Jag trodde inte att det fanns några såna stunder. Dessutom insåg jag också att redan innan mitt nya liv hade jag en vilja av stål - åter igen är jag är inte en som ger upp i första taget!


Comments

Jennifer

Sv; TACK,TACK,TACK,TACK!! haha ja, 3dje matchen i serien nu och vi vann!! Nu ligger vi näst sist!! Fast på måndag möter vi dem som leder och är typ mega bra.............. haha

2011-10-23 @ 12:56:14
URL: http://jenniferbonander.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0