OförväntatSom jag redan har sagt så tycker jag om att bli överraskad. Häromdagen bestämde jag mig för att överraska någon annan också. Ett bra tag har jag funderat på att skriva brev till en person som jag inte har pratat med på över ett år. Nu bestämde jag mig för att det var dags att skriva! Även om man inte är nära vän med en person kan det vara kul att höra hur den andra har det, vad som är nytt och hur allt är. Jag ville ta tillfället i akt att berätta alla fina upplevelser som den här personen har gett mig och berätta vilken fantastisk människa denna person är.

Det är lätt att bara låta sådana saker glida förbi, men jag försöker bli bättre på att berätta för människorna runt omkring mig alla positiva tankar som jag tänker om dem. Enligt min åsikt är det en otroligt bra egenskap att säga vad man tycker, speciellt de positiva sakerna. Vi kan alla behöva lite mer glädje i våra liv ibland!

Därför satte jag mig ner vid skrivbordet en kväll och lät tankarna forsa genom hjärnan som skickade signaler till handen som började skriva som en galning. Det var otroligt hur mycket känslor som började flöda när jag grävde i gamla minnen! Både roliga, jobbiga och helt triviala minnen som jag knappt visste att jag hade. Det var nog bra att jag grävde upp de minnena och tänkte på dem en stund, för då kommer det förhoppningsvis att ta längre tid innan jag glömmer dem.

Jag hoppas att personen kommer bli glad för min omtanke. I så fall har min handling gynnat oss båda.

Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0