Au pair-tankarPhotoshopad med inspiration från det här tipset

Jag har läst på ordentligt om att vara au pair, speciellt en massa bloggar av före detta au pairer. Det främsta jag fick fram av detta var att det verkar ha varit väldigt känslosamt att vara au pair! Mycket upp- och nedgångar: ibland är livet fantastiskt och ibland inte speciellt kul. Men även fast jag har läst om folk som varit både nöjda och missnöjda med sina familjer, så har ALLA skrivit att de inte ångrat att de åkte.
 
När jag läste om au pairernas glada känslor över förbättrade språkkunskaper (eftersom jag mestadels läste om tjejer bosatta i Frankrike), alla nya vänner de fått och hur mycket de kommer sakna sin värdfamilj fick jag bara lust att sätta mig på ett plan direkt! Men när jag läste om vilken hemlängtan de har haft till Sverige och hur mycket de saknat familj och vänner fick jag lite lust att gå och ge mamma en stor kram ...
 
Än har jag dock inte låtit mig avskräckas, jag börjar bli mer och mer säker på att det blir en au pair-tid efter gymnasiet för min del! Förmodligen i mina drömmars land - La France!

Comments

Mamma

En stor kram till dig, Viktoria!
Jag vill att du ska stanna i Sverige!!!!
Hur skulle jag klara mig utan dig?
/ Mamma <3

2012-09-28 @ 18:53:44


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0