Au pair-dejter!

 
Det var en himla fin dag igår. Inte bara för att det var vamt sommarväder, utan för att den innehöll överraskningar! När jag vaknade på morgonen trodde jag att dagen skulle bli lugn och att jag mest skulle vara själv, kanske ta en fotopromenad och sedan en joggingtur. Istället fick jag ett sms på förmiddagen från en svensk au pair som heter Sara, och vi bestämde oss för att ses när hon fick lite plötslig ledighet!
 
Jag hoppade på metron och när jag gick av vid rätt station så är det alltid lite nervöst när man ser sig omkring och försöker hitta rätt person - oftast en person som man aldrig sett förut! Det gick utan problem den här gången och vi vandrade runt i ett område som heter Marais medan vi försökte hitta något mysigt, franskt café - men när man letar efter något så hittar man det aldrig! Sara var i alla fall jättetrevlig och det kändes skönt att prata svenska igen. Den automatiska tanken så fort man ska träffa någon svensk är "Äntligen någon som är precis likadan som mig! Vi hör ihop!". Därför blir jag alltid så förvånad när de har en annan dialekt än mig! Det är så häftigt att träffa folk från olika platser - både i Sverige och i världen! 
 
 
På tal om världen fick jag ett annat lustigt sms på eftermiddagen, från en amerikansk au pair vid namn Amy som undrade om vi skulle träffas. Så jag gick på min andra au pair-dejt för dagen, haha! Vi hade superkul tillsammans och slog oss ner framför Eiffeltornet medan våra munnar bara gick i ett. Sedan bjöd hon in mig på middag hos henne - vi bor jättenära varandra. Det bästa är att hon också är ledig denna veckan, så vi ska träffas idag igen, hihi!
 
Livet i Paris blir bara bättre och bättre! 

Comments

Mamma

Åh, vad härligt att höra att du träffar trevliga tjejer att umgås med! Vänner är viktiga!

Svar: Det har du så rätt i! Jag är oftast mycket gladare när jag har träffat trevliga människor än när jag har spenderat dagen själv!
Viktoria - Hallon

2013-08-22 @ 12:06:27

Andrea som au pair

Åh, vad roligt för dig! Jag vill också träffa nya människor i en främmande stad.

Svar: Visst är det spännande? Men lite läskigt också. Det är många nya möten innan man hittar personer som man verkligen gillar!
Viktoria - Hallon

2013-08-22 @ 13:27:13
URL: http://andreagunnarsson.blogspot.se

Karolina

Livet är fullt av överraskningar, ibland blir dagarna mycket bättre än man förväntat sig! Ha en fortsatt härlig ledighet! Kram

Svar: Du har så rätt så! Tack så mycket, hoppas allt går bra nu med jobb- och skolstart för er med!
Viktoria - Hallon

2013-08-22 @ 19:00:11

Veronika

VICTOR HUGO ♥ !!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

2013-08-23 @ 20:54:12

Malin

Åååh, nya vänner är ju härligt!! Det gör allt så mycket bättre och roligare än vad man någonsin trodde att det kunde bli, haha :D

2013-08-24 @ 20:41:48


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0