Galen vän på besök!Glädjen sprudlade inom mig när jag stod vid busstationen och slutligen fick se en av mina bästa vänner Malin, stiga av en av bussarna från flygplatsen! Jag vinkade stort och sprang fram till henne för att kramas hårt, länge och skrattandes! Sedan dess har jag visat henne runt i mina delar av Paris och dessutom har vi upptäckt nya områden tillsammans. 

 
Det första vi gjorde var att ta en fyra timmar lång promenad, när vi pratade på om våra liv och tog igen det vi hade missat. Dessutom tog ett kort eller två på Eiffeltornet (... eller hundra). Det har varit en riktigt härlig dag, och det är så kul att vi ska spendera hela fem dagar tillsammans i denna vackra stad! 
 

Comments

mel

Fina bilder!!! Jag gillar verkligen bilden med brödet. Du är jätte fin på det kortet.

2013-08-29 @ 17:33:09

Erica Jonsson

Hej! Jag googlade på lite bilder att använda i franskaundervisningen och så fick jag syn er goingar. Härliga bilder! Hoppas ni har det bra!
/Erica (Lärare på Plusgymnasiet och vaktmästare på Grebbestad folkhögskola)

Svar: Hej Erica! Vad roligt att du råkade finna oss så där slumpmässigt! Hoppas allt går bra med franskaundervisningen! Vilket coolt jobb - jag skulle gärna vilja lära ut franska själv. Tack för kommentaren! Ha det så fint!
Viktoria - Hallon

2014-05-15 @ 11:57:01


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0