Om mig

Jag heter Viktoria, född 1994, och är en liten solstråle från Västkustsverige som skrattar mig genom alla fyra årstiderna. Ibland går jag under smeknamnet Hallon, men mest skulle jag kalla mig själv fotokär, skrivgalen, träningsglad och språktokig. På högstadiet väcktes min passion för kulturer och språk när jag studerade i en engelskaklass. Sommaren 2013 tog jag studenten från naturvetenskapsprogrammet där jag spenderade tre slitsamma, men helt fantastiska år. 

Äventyren fortsatte en månad senare, den 5 juli 2013, när jag satte mig på ett flyg till Paris. Jag ville inte börja plugga direkt efter gymnasiet, utan tyckte att det passade med en paus innan universitetet. Så vilket bättre ställe att fundera på vad jag ville utbilda mig till än i Paris, som jag alltid fantiserat om? Där stannade jag i ett helt år som au pair i en fransk familj samtidigt som jag fick en dröm att gå i upplevelse: lära mig franska! Jag tog hand om två små pojkar (Adrien, 2 år och Valentin, 4 år) och lärde känna The City of Light: Paris! 
 
Nu är ett nytt kapitel i livet startat, nämligen livet på läkarprogrammet! Universitetsstudierna varvas med upptäckande av Göteborg och annat som förgyller vardagen! Kom tillbaka till min blogg om du vill få livsinspiration, betrakta vanligtvis rätt så fina bilder och om du helt enkelt vill ha lite glädje och positivitet, som jag så gärna delar med mig av! Vi hörs, ha det underbart! 
 
Om du har något på hjärtat: hallonsplace@hotmail.se
 
Jag fotar med en Nikon D7000, redigerar i Photoshop och instagrammar på viktoriahallons @ instagram!  
 

Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0