Au pair-känslor och försenad blombukett

 
 
Det är fyra dagar kvar tills jag ska åka och ikväll ska jag ha sista skypeträffen med min värdfamilj. Jag försöker komma på vettiga frågor att ställa, men det enda jag kan tänka på är att det inte känns som att jag kommer träffa dem i verkligheten på fredag (jag har nog inte insett att jag ska åka än). Det känns bara som att de för evigt kommer vara en trevlig familj på min datorskärm. Men faktum är att de existerar i verkligheten och jag SKA träffa dem på fredag! Galet! 
 
Jag är så spänd, för det känns verkligen in i magen att det här är rätt familj för mig. Ibland när jag har mailat dem någon fråga, t.ex. om min semester har jag tänkt "Hoppas att de inte kommer bli sura för att jag frågar om något sånt innan jag ens har börjat jobba!" men varje gång har jag inte blivit bemött av något annat än vänlighet! 
 
Samtidigt är nervositeten över att flyga ensam stor (för det har jag tydligen insett att jag ska göra), men det ska också bli kul på ett sätt eftersom jag bara har flugit en gång förut och den gången var det så nervkittlande! Det som känns så där är incheckning och säkerhetskontroll, men det ska ju min familj hjälpa till med. Och att säga adjö till de tokarna kommer inte bli så lätt heller! Frågan är om jag kommer vara alldeles för nervös över den kommande flygturen för att gråta, eller om det kommer pressas fram några tårar i alla fall.
 
Just nu är jag i alla fall lycklig, för jag har plockat den traditionella blombuketten som jag missade över midsommar när jag var sjuk och dessutom är det ju mina sista dagar i sommarsverige! Det kan man inte låta bli att njuta av! 
 
 

Comments

Cecilia Par

Åh, tänk att du snart ska bege dig. Förstår att det känns overkligt, för tänk va din vardag från och med på fredag kommer förändras - förhoppningsvis på ett positivt sätt och fullt av spänning!

2013-07-01 @ 19:45:20
URL: http://www.famlafint.blogg.se

fellemunk

bra text!

2013-07-01 @ 20:24:07
URL: http://www.fellemunk.blogg.se

Marielle

Var inte orolig, att flyga är lätt som en plätt. Har flugit själv till Sydkorea med tre byten och det var inga problem alls.

Hoppas du får ett grymt år i Frankrike fina! :)

2013-07-02 @ 13:04:14


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0