Extraordinär natur och spontanitet

Några foton från den vackra trädgården och omgivningen runt huset där jag just nu bor! 
 
Även om jag tycker att det går bra här så är livet fortfarande väldigt annorlunda. Jag kan inte riktigt vara mitt vanliga, spralliga jag eftersom det kräver spontanitet och spontanitet kräver att man behärskar språket. Vilket jag inte riktigt gör. Än. Men det släpper mer och mer för varje dag och över det är jag glad.
 
På ett sätt är det skönt att umgås med barnen, eftersom det inte kräver så mycket prat utan mest glädje och engagemang - och det har jag ju! En liten paus från allt konstant tänkande. Men det är också trevligt att kunna prata med de vuxna eftersom då kan man föra ett längre samtal och säga något på engelska ifall det inte går så bra med franskan. Det är helt enkelt bra med variation! 

Comments

Mamma

Vilka annorlunda fantastiska blommor! Det är inte lätt i början när man kommer till en ny miljö. Gör bara ditt bästa och försök att inte utvärdera för mycket nu i början. Låt tiden ha sin gång och förhoppningsvis blir det lite lättare för varje dag som går. Du är stark! Du är guld värd! Jag älskar Dig, Viktoria!

2013-07-09 @ 19:28:04

Malin

Holy moly, vilka vackra bilder!! :D Och jag kan inte annat än hålla med mor din! Visa ord det där! ^^ Kämoa på, min vän! <3

2013-07-10 @ 00:00:40


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0