Häng med på båttur!

 
Vi tog världens härligaste båttur igår! Åh, vad jag älskar att flyga fram över vattnet. Se bergen, småöarna och de andra båtarna flyga förbi. Lyfta lite från båten när vi stöter på stora vågor. Förvänta sig att vattnet ska vara kallt när det slår upp mot benen, men istället upptäcka att det är varmt och skönt. Jag kunde bara inte låta bli att le konstant när vi susade fram över Medelhavet! 
 
Jag satt i fören av båten en stund med 3,5-åringen Valentin och det var så kul, för han älskar att åka båt (precis som jag, hihi), så vi satt och pratade och skrattade tillsammans, supermysigt. Det är mycket lättare att prata med barnen nu, delvis eftersom min franska har förbättrats och delvis för att jag har lärt mig "barnens språk". Jag förstår nu i princip allt som de säger - så vi kan ha bra konversationer tillsammans. I alla fall jag och Valentin. Adrien som nästan är 2 år kan man inte ha en riktig konversation med, men han förstår mycket, även om han pratar halvt bebisspråk, haha.  
 
Här kommer en kort video för att ni ska hur härligt det ser ut vid Medelhavet (plus vikning från mig som bevis på att jag var där, haha!)  
 

Comments

Malin

VIDEOBLOGG, jaaaa!! Båtturer är verkligen helt magiska! Lyckost som fick sitta längst fram också haha! ;) bästa platsen!

2013-07-28 @ 08:02:53


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0