Här börjar min historia som au pair!

Till slut har jag kommit iväg och börjat mitt år som au pair! (WAAAH!) Dagens schema är det mest fullspäckade sedan studenten, och förhoppningsvis blir det här också en kul dag! (Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag inte vet när jag kommer få internet nästa gång, och är istället skrivet av en nervös Viktoria några dagar innan resan!) 
 
I vart fall, flyget lämnar Landvetter klockan 06.30 på morgonen, sedan en mellanlandning i Köpenhamn vid 8-tiden och slutligen ska jag vara framme i Paris vid 10.20 på förmiddagen! En intensiv morgon, minst sagt! Min värdmamma ska hämta mig på flygplatsen och så ska vi äta lunch tillsammans, ta en titt på min studio (som ligger 5 minuters promenad från deras lägenhet) och jag ska få chansen att vila mig lite och packa om. 
 
Packa OM? Jodå, det stämmer! För lite senare ska jag få träffa resten av familjen: värdpappan och de två små killarna, och sedan ska vi bege oss mot flygplatsen igen för att ta flyget till Korsika, en fransk ö i Medelhavet! Där blir det tre veckors solsemester och jag får följa med för att lära känna barnen och familjen i en mer avslappnad miljö (har jag en fantastisk familj eller vad?). Internettillgången är okänd, så vi får se när jag kan höra av mig nästa gång, lovar att göra det så fort jag får chansen! Tills dess tänker jag bara njuta och leva livet - the French way. 
 
 Avslutar med min traditionella glädjepose: 

Bild 1 och 2: Frankrike-utbytet 2011. Bild 3: Alexanderplatz, Berlin 2012. Bild 4: Västkusten, Sverige 2013
 
FRANKRIKE, HERE I COME !!! 

Comments

Mikaela, tidigare Au Pair i Frankrike

Lycka till med året i France! Nu känner jag mig nästan lite avis då jag vet hur himlans bra mitt år var. Jag vill nästan göra om det fast ändå inte :) Mais je suis sûre que tu auras une année magnifique et inoubliable! Bonne chance! :)

Svar: Merci beaucoup! J'espère mon année sera bien, comme votre! Elle a commencé vraiment bien! C'est incroyable, je suis en France! :D
Viktoria - Hallon

2013-07-05 @ 11:59:17
URL: http://livingthefrenchlife.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0