Min avskedsträff!


Bara en dag kvar till mitt Frankrike-år och igår hade jag min avskedsträff för mina närmaste vänner! En fantastisk kväll ♥


Lite närmare bestämt var det de här härliga flickorna: Emelie, Marianne, Veronika, Magda, Julia och Malin! ♥


Jag serverade mina specialgjorda, fräscha mackor (som är ungefär som de jag gjorde på mitt sommarjobb, eftersom jag har velat göra sådana hur länge som helst!) 


Mina alldeles för snälla vänner hade gjort en massa avskedspresenter och kort till mig, som jag blev så himla glad över!! De känner mig så väl, jag fick bara en massa saker som jag gillar! 


Pyssel, små lappar och gulliga saker är helt i min stil! Och Emelie, den galningen, hon hade gjort en fantastisk, urgullig liten tårta till mig!!! Gissa om jag blev överraskad och GLAD! Hon är en riktig konstnär när det gäller sådant, se bara på det fantastiska hjärtat av blommor ovanpå! 


Här är konstnären med sitt avsmakade mästerverk! 


Stor dessertbuffé serverade jag slutligen! Maräng, hemmagjord kolasås, jordgubbar, Emelies tårta, glass, grädde med citronsmak, strössel, godis ... I don't do things half way, haha! 


En härlig bild när jag och mina klasskompisar skär upp tårtan tillsammans! 


Under ytan av sockerpasta gömde sig choklad, jordgubbar och grädde - MUMS!! 


Till allas stora förvåning hade jag faktiskt INTE fixat några lekar. Men något ville jag göra, så jag satte ihop ett litet bildspel på oss alla med foton från när vi precis hade träffats! 

Här är allihop samlade, mina fina flickor! Det blev inget tårfyllt farväl (vilket förmodligen var tur!) utan istället blev det en glad sista kväll tillsammans full av kramar, skratt och kärlek! Kommer sakna dem allihop massvis! 
 
Au revoir, mes amies! ♥
(Fransmännen säger "au revoir", vilket inte betyder "farväl", utan "på återseende" - och det menar jag verkligen!) 

Comments

Sara Björk

Vad roligt! Hoppas du får en härlig tid i Frankrike!

2013-07-06 @ 09:14:45
URL: http://saaraaaa.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0