Mina mystiska skor

 
Det har blivit en himla massa inköp nu efter studenten, eftersom sommarrea har startat överallt och min plånbok har varit alldeles för tung med alla studentpengar - blink, blink! Bland annat har jag införhandlat en resväska och (snart) en videokamera. Samt en blå, mysig tjocktröja på bilden ovan - men frågan är: vad är det för snygga skor som står ovanpå den? Spänningen stiger ... det är mina studentskor! 
 
 
Foto: Bohusläningen
 
Exakt samma par skor som är synliga på den här bilden ovan. Hur är detta möjligt? Jo, det var så att när vi var på flaket på studenten så var det lite damm på golvet - och när det började regna lite smått så förvandlades det till lera. Lera + vita skor + hoppande galningar = smutsiga skor. Jag trodde mina nya, fina skor var förstörda för alltid. 
 
 
 
Vi tvättade skorna, men de blev ändå inte rena. Endast snörena gick att rädda. Då kom mamma på den briljanta idén att vi kunde köpa färgmedel och färga skorna. Så här bra blev resultatet! Jag blev så nöjd! Det finns bara en negativ sak och det är att eftersom skorna tagit så många turer i tvättmaskinen så har de krympt lite - men inte för mycket. Nu kan jag fortsätta använda mina skor! Fiffigt, eller hur? 
 
 

Comments

Linda [fotoblogg]

Shit vad coolt!!
Skulle du kunna vara jätte gullig och göra mig en tjänst som endast tar några sekunder? Rösta då på nummer 13 i denna tävling http://ainaphoto.blogg.se/2013/june/finalisterna-till-fototavlingen.html#comment man röstar i en "röstruta" längst ner i inlägget. Som tack får de som röstar en länk, om de skriver att de gjort det i mitt senaste inlägg! :D Kram

2013-06-18 @ 13:22:35
URL: http://lindassphoto.blogg.se/

Isabell Lundqvist

gud vad fin blogg :) grattis till studenten!

2013-06-18 @ 18:15:14
URL: http://isabellviolalundqvist.blogg.se/

Ellinor

Jätte fin blogg! :D

2013-06-18 @ 20:04:13
URL: http://ellinorsollander.blogg.se/

irma

Grattis till din student! :)

2013-06-18 @ 21:33:25
URL: http://granboms.blogg.se

Alexsandra

Kul! Fina bilder, snygga skor! :D

Svar: Ja, riktigt roligt! Tack så mycket! :D
Viktoria - Hallon

2013-06-18 @ 22:26:38
URL: http://lovephotoalexsandraa.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0